075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

AMESTEC ESPRESSO DE IARNĂ boabe de cafea selectate

Cod: 1877

Am pus toate notele iernii într-un singur acord. Amestecul Espresso ediție limitată reunește cinci cafele Arabica prăjite individual din plantații îndepărtate, lăsându-le să danseze cu ușurință și, în același timp, cu precizie perfectă. Aduc o experiență pătrunsă de căldură și frig, energie și liniște. Iarna este magică. Nu face economie la ciocolată, scorțișoară și vanilie, oferă cu generozitate afine, coacăze și portocale. Ajunge să gustați, vă va cuceri de la prima ceașcă.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Gust
Gust:
Scorțișoară, Ciocolată neagră, Portocale
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Gust

Amestecul Espresso de Iarnă de cafea boabe de selecție se caracterizează prin unicitatea a cinci tipuri de cafea boabe Arabica single origin. Prin prăjirea fiecărui soi separat, astfel încât amestecul să ofere unicitatea sa, am realizat o potrivire extraordinară a gusturilor acestor cafele. Puteți recunoaște abordarea specifică a prăjirii atât după culoarea amestecului - sunt boabe mai deschise și mai închise la culoare - cât și mai ales după gustul său inconfundabil. Pe o bază solidă de ciocolată neagră, vanilie și scorțișoară (evocând o atmosferă de iarnă) se dezvoltă subtil aromele proaspete de afine, coacăze negre și portocale. Lasă un gust multistratificat plăcut și echilibrat.

Acest amestec de espresso este potrivit pentru toate tipurile de preparare a cafelei espresso, dar puteți obține rezultate interesante și folosind chemex sau filtru.

Origine

Dacă ar fi să scriem o carte, ar fi o pentalogie. În cazul Amestecului Espresso de Iarnă de cafea boabe, aceasta ar avea cinci capitole. În fiecare, vă vom prezenta o cafea Arabica originală. Să începem prin a spune că am prăjit soiurile individuale separat și cu un grad diferit. Le-am prăjit de mai multe ori și repetat. Le-am gustat, le-am pus deoparte și le-am testat din nou. Până când toate cafelele Arabica de selecție au creat o singur acord gustativ minunat. Amestecul de espresso preparat în acest fel diferă de așa-numitul espresso italian (ale cărui boabe de cafea sunt toate foarte închise la culoare - soiurile individuale de cafea au fost prăjite în același timp și la aceeași temperatură) prin prezența de boabe de cafea colorate diferit.

Am selectat cu mare atenție cele cinci cafele single origin. Pentru ca acestea să reflecte caracteristicile zilelor de iarnă, astfel încât să puteți recunoaște mirosul unei dimineți geroase și unei după-amieze călduroase sub pătură. Bucurați-vă de o ediție limitată inspirată din anotimpul, în care natura doarme, dar mai rămân atât de multe de lucruri de descoperit.

Prima dată vă prezentăm cafeaua arabica dominicană AA Juncalito din munții înalți ai Republicii Dominicane. Această țară este renumită pentru că produce o cafea foarte deosebită. Dar în cantități mici. Fermierii locali ajung pe terenurile greu accesibile doar de câteva ori pe an, atunci când trebuie să verifice, să planteze sau să recolteze boabele de cafea. Ei nu utilizează îngrășămintele chimice sau soluții de stropit. Nu ar putea să le transporte atât de sus. Cafeaua dominicană ajunge așadar la calitatea cafelei din agricultura ecologică, deși nu are nicio confirmare până acum. Cu toate acestea, pe noi ne interesează mai mult gustul lui decât ștampila. Această cafea este plăcut dulce, în ciuda faptului că portocalele și grapefruit-ul joacă un rol major în gustul ei. Gustul este ușor accentuat de un gust final de ciocolată, astfel încât rezultatul răsună armonios și complex.

A doua cafea din amestec este Java Jampit A/WP-1X Estates, adică cafeaua Arabica, care a sosit din estul exotic al insulei Java. Solul vulcanic și soarele ecuatorial i-au conferit un gust bogat, prelucrarea conștiincioasă i-a oferit cea mai bună calitate. Și acest soi este cultivat pe dealuri, fermierii culeg doar fructele coapte și, deoarece Java nu este încă complet electrificată, mare parte din producția locală se bazează pe meșteșugurile tradiționale. Dar rezultatele sunt excelente! Este o cafea dulce, cu gust de ciocolată și catifelare de vanilie. Aroma este ușor condimentată.

Vă întrebați de unde a venit gustul de scorțișoară în amestecul de espresso? Este adus de cafeaua India Monsoon Malabar AA Grade, a treia cafea Arabica, cu gust pământos și de scorțișoară. Este exact ceea ce crește pe dealurile de pe coasta Indiei, unde fermierii plantează și cardamom, cuișoare și scorțișoară. În plus, este prelucrată prin musonare specială, care subliniază profilul gustativ inconfundabil al boabelor de cafea.

Nu trebuie să uităm nici de cafeaua Congo Kivu. Această cafea Arabica armonizează minunat întregul amestec de espresso. Îi conferă un gust condimentat și note de fructe de pădure și portocale. Retro gustul său dulce de fructe este de neuitat. Este un sortiment dintr-o mică fermă de familie, care se situează în zonele de est ale Republicii Democratice Congo. Plantațiile sunt situate într-o zonă muntoasă, astfel încât cafeaua primește atât soare, cât și vânt în timpul creșterii. Nopțile reci și umede alternează cu zilele fierbinți. Cafeaua locală capătă astfel un echilibru gustativ excepțional.

Și, la final un cinci uluitor: o cafea columbiană cu gust de de miere încununează Amestecul Espresso de Iarnă cu o notă de cireșe, cacao și scorțișoară. Am adus-o de la ferma El Rubi de la domnul Heiner Lazo, care are grijă de arborii de cafea (împreună cu soția) de un sfert de secol. O fac atât de bine încât cafeaua lor Arabica Columbia Finca El Rubi Papagayo Honey este iubită de barista din toate cafenelele din lume, desigur dacă ajunge la aceștia. Este o cafea produsă în cantități limitate. Aroma și gustul său vorbesc atât despre munții înalți în care a crescut, cât și despre soiul unic și exotic Papagayo cu care fermierul experimentează cu succes. Nici măcar prelucrarea cafelei nu este tocmai tipică – Heiner Lazo a optat pentru metoda honey, în care boabele verzi nu sunt desprinse de pulpa dulce, dar se usucă la soare odată cu ea. Datorită acestui fapt, cafeaua cu gust de miere cu sigla El Rubi completează perfect toate colegele sale din Amestecul Espresso de Iarnă.

Conține

Dominicana AA Juncalito
Java Jampit A /WP-1X Estates
Monsoon Malabar Grad AA
Congo Kivu
Kolumbie Finca El Rubi Papagayo Honey

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată la o granulație, care este potrivită pentru prepararea cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 ceașcă.
  3. Peste cafea turnați apă fiartă de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »