AMESTEC ESPRESSO PRIMĂVARĂ - cutie cadou 300 g
Fiecare notă este unică dar împreună creează o frumoasă simfonie. Amestecul espresso în ediție limitată este creat pentru a evoca prin compoziția sa tinerețea, elanul și prospețimea zilelor de primăvară. Prin combinarea cafelelor Arabica premium single origin prăjite individual, am obținut un profil gustativ care răsună floral, conține elemente de iasomie și ne încântă cu un gust final de miere.
Compoziție
Arabica 100%Gust
Am realizat amestecul de espresso Primăvară din boabe de cafea selectate, din specialități single origin alese cu atenție. Fiecare dintre cafelele Arabica îi aduce un gust și o aromă unică, ceea ce oferă un espresso cu un corp extrem de bun, care poate fi descris ca fiind proaspăt, dar fără aciditate. Apoi i se atașează un indiciu ușor dulce de flori, cu o notă foarte plăcută de iasomie. Gustul final este plăcut de miere și persistă foarte mult timp.
Acest amestec de espresso este potrivit pentru toate modalitățile de preparare a unui espresso, dar puteți obține rezultate interesante și cu ajutorul unui aparat de cafea chemex sau a unui filtru.
Origine
Crearea unui amestec de espresso de calitate este literalmente alchimie. La început, trebuie să găsiți, să selectați și să prăjiți o serie de sortimente și loturi de cafea diferite. Prin combinarea lor, o nouă prăjire, degustare și alte ajustări de prăjire, potriviți amestecul astfel încât fiecare ingredient al acestuia să ofere tot ceea ce are mai bun, dar în același timp să se potrivească perfect împreună. În acest pachet, veți găsi boabe de cafea cu diferite nuanțe de culoare (spre deosebire de așa-numitul espresso italian, în care toate soiurile conținute sunt prăjite împreună, ceea ce poate duce la prăjirea excesivă sau prăjirea insuficientă a unora dintre ele).
Noi ne jucăm cu plăcere și prăjitorul nostru este un adevărat maestru. De aceea, vă prezentăm acum un espresso unic în ediție limitată, cu caracter de primăvară. Aflați din ce delicatese l-am pregătit.
Am echilibrat trei cafele single origin Speciality Coffee pe cântar și cu ajutorul papilelor noastre gustative. Cafelele de plantație single origin din Peru, Panama și Guatemala conferă amestecului nota de prospețime necesară, caracter floral, note de fructe și cacao, astfel încât rezultatul să fie armonios și, în același timp, să fie multistratificat și interesant.
Peru G1 Tres Mosqueteros este o cafea Arabica dintr-o regiune acoperită de pădure tropicală din San Martin situată în nordul țării. Plantațiile situate la o altitudine de 1 200 - 1 900 metri sunt gestionate de micii fermieri și boabele de cafea recoltate sunt procesate prin spălare. Fermierii sunt asociați în Cooperativa Agraria Cafetalera Alto Mayo, o organizație care promovează producția transparentă de cafea specială, contribuie la protecția mediului și are grijă de familiile lucrătorilor și comunitățile lor. Peru G1 Tres Mosqueteros conferă acestui amestec espresso gustul de iasomie și o notă ușoară de fructe.
Panama Boquete single estate speciality are grijă de gustul final de miere, prospețimea plăcută și aroma de iasomie cu ceai negru. Este o cafea din cea mai veche și cea mai bună regiune de cafea din Panama situată la poalele vulcanului Baru. Substratul vulcanic și precipitațiile regulate conferă caracter recoltei locale. Este demn de remarcat faptul că în regiunea Boquete se cultivă doar un procent din întregul volum de cafea din Panama, deci este un sortiment foarte rar și relativ inaccesibil. Provine din mica fermă Maritza Quintero, situată la o altitudine de aproximativ 2 000 de metri, și se procesează prin spălare.
În cele din urmă, să menționăm cafeaua Guatemala Golden Flakes of Jumay-speciality. Este o cafea arabica care contrastează frumos cu cele două precedente. Are un gust mai puternic, de cacao, cu note de condimente. Prin utilizarea acesteia, toate gusturile par să se stabilizeze, să se evidențieze și să creeze un total. La fel ca Panama Boquete, și Guatemala Golden Flake a crescut pe un sol vulcanic și în munți (la o altitudine de 1 500 - 1 700 de metri). Regiunea Jalapa este situată în nord-estul țării, în vecinătatea a trei vulcani. Și această cafea se procesează prin spălare. Datorită acestui fapt, își păstrează dulceața și prospețimea naturală.
Compoziție
Peru G1 Tres Mosqueteros
Panama Boquete single estate speciality
Guatemala Golden Flakes of Jumay-speciality