075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

BOABE DE CACAO GRUNJOASE BIO

Cod: 862

Crănțăniți vesel! Bucăți de boabe de cacao brute vă vor îmbunătăți starea de spirit și vor crește nivelul antioxidanților din sânge. De câte ori nu s-a întămplat să mâncați o bucată de ciocolată și să aveți apoi timp de o săptămână remușcări ... Fiți siguri, că în cazul boabelor de cacao sfărâmate, nu se va ajunge la așa ceva. Dimpotrivă - vă va învălui un val de 100% gust de ciocolată și energie pozitivă.

Pachete mari:
Pachete mici:
218,4 Lei /1000 g 21,8 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ecuador
Gust
Gust:
Ciocolată, Fructe
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Boabe de cacao BIO 100%

Gustul

Desigur, aceste boabe de cacao zdrobite nu neagă adevărata ciocolată neagră. La o degustare atentă se vor dezvălui și tonuri ușoare de fructe și alune.

Proveniența

Boabele de cacao - semințele arborilor de cacao originali (Theobroma cacao), sunt adesea folosite pentru a produce masa de cacao, pudră, ciocolată și diverse dulciuri. Pentru ca lista să fie completă, menționăm și faptul că unele triburi indiene l-au utilizat pentru producerea de fum. Iar indienii au fost de fapt cei care au descoperit capacitatea boabelor de cacao de a furniza energie și bună dispoziție. În epoca pre-columbiană le-au recunoscut nu numai ca o sursă de nutrienți valoroși, ci și ca o monedă de plată. Pentru azteci, semințele au fost un dar al lui Dumnezeul Qutezalcoatla mayasii l-au oferit drept ofrandă zeilor. Cacao, al cărui nume generic este derivat din greaca (Theos - Dumnezeu Brom - hrana), este un arbore originar răspândit inițial în sud-estul Mexicului până în bazinul Amazonului. Studiile recente, totuși, au identificat și zonele originare din Peru. Se dezvoltă în ecosisteme forestiere umede și a fost cultivat încă din perioada anilor 1900-900 î.e.n. Produce fructe din al cincilea an după germinare, anual poate avea până la 6.000 de flori, dar numai 20 de păstăi. Acestea conțin aproximativ 40 de semințe ascunse în ele. Agricultorii culeg păstăile întregi (fructe de cacao alungite, canelate longitudinal) de 3-4 ori pe an. Ei taie cu maceta și elimină semințele din pulpa albă dulce. Le lasă la fermentat câteva zile, apoi le usucă, fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare. Dar ei trebuie să le întoarcă des ca să nu mucegăiască. În cazul acestor boabe zdrobite nu a fost utilizată nici o altă tehnologie de procesare. Semințele crude sunt doar tăiate în bucăți mai mici. Recolta mondială de boabe de cacao atinge 4 milioane de tone pe an. Printre cei mai mari producători sunt Coasta de Fildeș, Ghana, Indonezia, Nigeria, Brazilia ... Boabele de cacao sunt ingredientul principal al ciocolatei, dar și pulpa care le înconjoară nu se aruncă. Se folosește pentru prepararea băuturilor răcoritoare, a cocktailurilor sau a jeleurilor. De asemenea, poate fi transformată prin distilare într-o băutură alcoolică disponibilă în special în Statele Unite. Chiar dacă fiecare dintre noi îndrăgește ciocolata și cacao, nu știm întotdeauna dacă este sănătos. Studiile științifice confirmă faptul că boabele de cacao conțin o cantitate semnificativă de antioxidanți (poate cea mai mare dintre toate alimentele din lume), magneziu, calciu, potasiu, fosfor și teobromină și cofeină. Datorită acestui lucru ajută la inducerea confortului psihic, oferă energie și ajută la prevenirea anumitor boli. Puteți consuma boabe de cacao zdrobite ca și alune. Puteți să le consumați separat sau să presărați peste deserturi, salate sau pește. Sunt minunate cu un pahar de vin roșu.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Pot fi consumate ca și nucile.

Gust și tonuri:
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100 g de boabe de cacao
Valoarea energetică: 520 kcal
Grăsimi: 52 %
Proteină: 14 g
Carbohidrați: 20 g
Theobromină: 1,3 g
Cafeină: 0,1 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao

Boabe de cacao de cea mai bună calitate, prelucrare profesională și un profil de gust unic. Cacaua Plein Arome o veți iubi de la prima linguriță. Este ideală pentru prepararea băuturilor, a deserturilor și a produselor de panificație. Pudra de cacao pură, de culoare medie și miros plăcut, va da strălucirea potrivită gătitului dumneavoastră. Fiți siguri, că nu numai fursecurile de Crăciun, dar, de asemenea, checul de duminică vor fi perfecte de data aceasta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
221,2 Lei /1000 g 22,1 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024

CACAO PUDRĂ - PERU (10/12)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PUDRĂ - PERU (10/12)

Deși Peru nu se numără printre cei mai mari producători de cacao din lume, cu siguranță nu stă deoparte. Cele 71 de mii de tone, pe care le asigură pe bursa mondială, merită remarcate. Ca una dintre puținele țări, aceasta produce o cacao fină și aromată. Cacaotierele cresc aproape peste tot, inclusiv pe coastă și în regiunea pădurii tropicale amazoniene. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
156,7 Lei /1000 g 15,7 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)

În Ecuador, cacaua este atât de îndrăgită, încât o consideră un simbol al țării. Și au motive bune pentru asta. Cacaotierii ecuadorieni cresc in ecosistemul unic al bazinului Amazonului, ceea ce se reflectă în aroma unică a fructelor lor, în plus oferă micilor comunități indigene un trai decent. Cu ce anume vă va vrăji pe dumneavoastră? Cu o aromă fină și un gust deosebit de intens. Pudra de cacao din Ecuador, ridică orice băutură sau mâncare la nivelul manei cerești. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
166,5 Lei /1000 g 16,7 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »