075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Boabe de cacao zdrobite cu zahar de cocos bio

Cod: 1694

Dacă sunteți genul care nu citește o carte sau nu urmărește un film fără a ronțăi ceva bun, avem vești minunate pentru dvs. Când puneți boabe de cacao zdrobite într-un castron, garantat nu veți adormi în timpul liber și veți oferi corpului antioxidanți și alte substanțe excelente. Boabele de cacao cu zahăr din nucă de cocos vor fi pe gustul adulților, dar și adolescenților. Un singur bol nu este suficient!

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Regiune
Regiune:
Uyacali
Gust
Gust:
Nucă de cocos, dulce
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Boabele de cacao 75%, 25%

Gust

Boabele de cacao cu zahăr din nucă de cocos au un gust de ciocolată neagră, cu un procent ridicat, presărate ușor cu felii de nucă de cocos și câteva cristale de zahăr. Sunt delicate, delicioase, crocante și irezistibile.

Origine

Boabele de cacao provin din Petru, pădurea tropicală amazoniană, de lângă râul Ucayali și au fost zdrobite în bucăți mici. Acestea au fost apoi înfășurate în zahăr de cocos local și noi acum ne putem bucura de o delicatesă naturală plină de teobromină revigorantă și antioxidanți dătători de viață.

Regiunea Ucayali este situată în estul țării Peru, o țară sud-americană renumită pentru vechiul Imperiu Incaș. Se învecinează cu Brazilia și este considerată diversă din punct de vedere cultural, lingvistic și geografic. De exemplu, când vine vorba de limbi indigene, veți întâlni exact paisprezece acolo. Este o zonă săracă, mai puțin de 70% din populație are acces la apă. O mare parte din veniturile oamenilor locali provin din agricultură, datorită râului Ucayali lung de 2.700 de kilometri, se dedică și pescuitului.

Este bine cunoscut faptul că peruanii pregăteau băuturi din cacao din boabele fermentate încă din anul 1.900 î.Hr. Datorită acestui fapt, arborii de cacao sunt, de asemenea, foarte populari, cultivarea lor este realizată de peste 50.000 de locuitori, iar producția anuală a țării ajunge la peste 70 de tone. Dimensiunea medie a unei ferme tipice este de 2 hectare, randamentul este de aproximativ 1 până la 2,5 tone de boabe de cacao pe fermă.

Peru nu este doar un cultivator important de arbori de cacao, dar se mândrește și cu șase dintr-un total de zece specii din acești copaci, motiv pentru care boabele cu arome și gusturi neobișnuite provin din Peru. Cum să vă imaginați un copac de cacao? Este un arbore veșnic verde, iubitor de căldură și nu foarte înalt, care se găsește în regiunile tropicale din America Centrală și de Sud. Înflorește foarte abundent, cu toate acestea, doar cinci la sută din flori se transformă în cele din urmă în fructe. Fructele au formă sferică sau ovoidă și conțin zeci de semințe.

Fermierii trebuie să le scoată destul de greu din pulpă, apoi să le pună la fermentat și, în cele din urmă, să le usuce. Boabele de cacao pregătite în acest fel sunt destinate procesării ulterioare. Să adăugăm că cacao aparține așa-numitelor superalimente, este foarte bogat în antioxidanți, conține vitamine și minerale. În același timp, conține teobromină și cofeină stimulatoare.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Se pot consuma ca nuci.

Gust și tonuri:
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valoarii nutritive / 100 g de boabe de cacao
Valoarea energetică: 1709 KJ / 580 kcal
Grăsimi: 34,8 g
din care saturați: 20,5 g
Carbohidrați: 20 g
din care zaharuri: 0 g
Proteină: 10,7 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »