BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor?
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Popularul soi de cafea braziliană îl caracterizează aciditate foarte scăzută. Tonurile plăcute de ciocolată și nuci armonizează tonurile naturale de fructe. Intensitatea medie-plină se va potrivi și celor care savurează cafeaua de mai multe ori pe zi. Deoarece este o Arabica pură, crema este subțire și uniformă.
Originea cafelei
Regiunea Sao Paulo, unde se naște delicioasa cafea Santos NY2, se află în partea de sud-est a Braziliei. Arborii de cafea sunt una dintre culturile principale și de aceea cultivării, recoltării și prelucrării boabelor lor le este acordată cea mai mare atenție. Condițiile climatice optime împreună cu plantele deosebit de sănătoase ale arborilor de cafea (Coffee arabica) garantează o producție excelentă cu un corp plin și un gust de final lung. Arborii de cafea sunt arbuști de până la trei metri cu frunze rotunde verde închis.
Originar creșteau în pădurile virgine, sub protecția copacilor înalți. De aceea, pe marginile plantațiilor de cafea sunt plantați bananieri sau porumb înalt - arborele de cafea este sensibil la lumina excesivă și la vânt puternic. După ofilire, producerea bobului de cafea durează 6-9 luni. Corpurile fructifere ovale se aseamănă cu cireșele, inițial sunt galbene, apoi roșii (ideale pentru recoltare) și, în final, devin violete. Coaja pieloasă ascunde două boabe de cafea (semințe). În medie, dintr-un arbust de cafea se poate recolta aproximativ un kilogram de boabe pe an. Acestea sunt decorticate pe lanțurire de producție specializate, fie prin metoda uscată, fie prin cea umedă. În cazul cafelei Santos NY2, boabele au fost spălate înainte de uscare.
Mai întâi, în apă sunt sortate boabele de calitate slabă - fructele mature rămân pe fund, în timp ce boabele necalitative plutesc pe suprafață. Prin presarea boabelor coapte prin plăcile de zdrobire se îndepărtează coaja și pulpa. Urmează o fermentare foarte strict monitorizată, care determină caracterul cafelei. Uscarea are loc la soare, până în momentul în care cafeaua conține 12-13 procente apă. Uscarea ulterioară, până la 10% umiditate, are loc prin metoda automatizată.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
8. 6.
8. 6.
15. 4.
15. 4.
23. 2.