BRAZILIE POCOS DE CALDAS BIO - CAFEA BOABE
Poate că nu există nicio altă țară, în care cafeaua să aibă o poziție atât de privilegiată. Brazilia consideră că este o băutură tradițională; cafeaua se servește la întâlnirile de afaceri, în restaurante sau pe plajă. Tare, fierbinte și dulce. Dacă o preparați din boabele de cafea din regiunea Minas Gerais, savurați o băutură fără s-o îndulciți. Veți afla cu adevărat cât poate fi de „colorată”. Vă veți bucura de note de miere, ciocolată, struguri și flori.
Compoziție
Arabica BIO 100%Spuma și gustul cafelei
Cafeaua Brazilia Pocos de Caldas Minas Gerais BIO este una dintre cele mai dulci și foarte bogate la gust. Este echilibrată și totuși veți recunoaște o serie de nuanțe - de la miere la struguri și flori exotice până la cedru înțepător. Toate acestea sunt ca și cum ar fi adăugat puțin lapte și ar fi presărată ciocolata neagră. Unii degustători vorbesc despre „senzația impresionant de liberă” pe care o înghițitură de cafea o lasă în gură.
Originea cafelei
Pocos de Caldas este un oraș situat în regiunea Minas Gerais, situată în sud-estul Braziliei. Această regiune este mai mare decât întreaga Spanie și este împărțită în mai multe zone din punct de vedere geografic și cultural. În partea de sud-vest a fost întemeiată în 1872 localitatea Pocos de Caldas, în prezent cu aproximativ 166 de mii de locuitori.
Indienii originali din Cataguases au fost izgoniți de căutătorii de aur. După ce s-au descoperit izvoarele fierbinți, care izvorăsc în oraș, Pocos de Caldas a devenit un oraș balnear important vizitat de oameni din toată țara. Pe lângă izvoare, zona atrage turiști și prin parcuri și grădini, iar muntele São Domingos, care oferă priveliște uimitoare asupra peisajului din jur, merită cu siguranță o vizită. Atracția principală rămâne însă apa, atât râurile termale, cât și cele locale. Acestea aprovizionează nu numai stațiunile balneare, dar și numeroase fântâni. Industria balneară este legată de producția de săpun și de produsele din sticlă de renume mondial.
Clima este caracterizată de ierni uscate și veri blânde. Iarna cu temperatura medie de 15°C durează din aprilie până în septembrie, vara vine în octombrie, cu o temperatură de aproximativ 21°C. Precipitațiile medii anuale sunt în jur de 1430 mm. Arborii de cafea se găsesc aproape peste tot în regiunea Minas Gerais. Unele plantații se angajează în cultivarea cafelei în cadrul regimului de agricultură ecologică, adică fără utilizarea îngrășămintelor și a produselor de îngrijire industriale. O astfel de cafea are o cerere mare pe piață, producția sa este susținută de programe guvernamentale și internaționale. Nu este de mirare că tot mai mulți fermieri încep să se angajeze în cultivarea acesteia. Una dintre cele mai moderne instalații de prelucrare din regiune este situată în orașul Pocos de Caldas.
Sezonul principal este între lunile iunie și septembrie, când se recoltează cafeaua în Brazilia. Pentru procesarea fructelor roșii de cafea se utilizează așa-numita metodă umedă sau spălare. În recipientele mari umplute cu apă, se elimină mecanic coaja de pe boabele de cafea și o parte din pulpă. Apoi sunt fermentate (din nou în containere cu apă) timp de câteva zile, permițând pulpei să se descompună complet și să elibereze boabele de cafea. Acestea trebuie apoi să fie uscate. Înainte de a ajunge pe piață, cafeaua se odihnește în câteva zile în saci de iută. Brazilia produce aproximativ o treime din toată cafeaua din lume. Plantațiile acoperă o suprafață de aproximativ 27 000 km2 și sunt situate în principal în regiunile de sud-est precum Minas, Gerais, São Paulo și Paraná.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C