075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao

Cod: 1000

Boabe de cacao de cea mai bună calitate, prelucrare profesională și un profil de gust unic. Cacaua Plein Arome o veți iubi de la prima linguriță. Este ideală pentru prepararea băuturilor, a deserturilor și a produselor de panificație. Pudra de cacao pură, de culoare medie și miros plăcut, va da strălucirea potrivită gătitului dumneavoastră. Fiți siguri, că nu numai fursecurile de Crăciun, dar, de asemenea, checul de duminică vor fi perfecte de data aceasta!

Pachete mari:
Pachete mici:
221,2 Lei /1000 g 22,1 Lei /100 g
Vom livra marți, 23. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Ecuador
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie

Compoziție

100% Cacao

Gustul

Cacao Plein Arome este produsă cu ajutorul alcalinizarării și nu este de aceea foarte acidă. Dimpotrivă - gustul său este intens, neted și bineînțeles plăcut amar.

Originea

Cum scriem în introducere, această cacao este un amestec de cea mai bună pudră de cacao din lume. Este cacao de tip olandez, deci prelucrată în faza finală prin adăugarea de regulatori de aciditate. Datorită lor este cu adevărat fină și delicată. Boabele de cacao nu sunt altceva decât semințe ale arborilor mereu verzi de cacao (Theobroma cacao). Patria lor sunt pădurile virgine din jurul ecuatorului, unde domină climatul fierbinte și umed. Din America Centrală și de Sud, acești copaci amintind prin aspect de cireșii noștri, au fost transportați în mai întreaga zonă dintre tropicul Racului și Capricornului. Arborii de cacao înfloresc pe tot parcursul anului dar o producție mai mare de flori poate fi înregistrată în două valuri. Pe un copac pot înflori până la 6 mii de flori pe an. Dar numai aproximativ 1 din 100 este fertilizată și se transformă în păstaie de cacao. Remarcabil este faptul că arborii de cacao îi polenizează insecta din familia Chironomide - care nu apare în mod natural pe plantațiile de un singur soi.

De aceea rata de polenizare a florilor este atât de scăzută. Fructul sau păstaia crește până la 20-30 cm și cântărește 300-500 g. Are o coajă tare, sub care se află pulpa albă și dulce înconjurând semințele. Arată ca fasolea, într-o păstaie se găsesc de obicei 20-40 de semințe. Tocmai ele sunt sursa prețioasei cacao. Fermierii trebuie mai întâi să taie întregul fruct cu o macetă și să scoată semințele. Le îndepărtează pulpa și le fermentează natural timp de 2-8 zile. Apoi le usucă, curăță și le vând clienților. Două burse mondiale tranzacționează cu boabe de cacao - Londra și New York. Producătorii de cacao mai întăi prăjesc și sfărâmă boabele. Prin aceasta se eliberează rămășițele cojilor și, de asemenea, germenii care rămân în ele. După aceea vine rândul măcinării. Din masa de caco rezultată este separat untul de cacao și pudra de cacao propriu zisă. Conform regulamentelor însă, și acesta trebuie să conțină mai mult de 20% grăsime. În cazul cacauei Plein Arome, pudra a fost în continuare alcalinizată.

Prin adăugarea regulatorilor de aciditate, a obținut un gust mai fin fără aciditate nedorită. Conține 22-24% unt de cacao. Pudra de cacao nu este apreciată pe plan mondial degeaba. Deoarece conține o cantitate considerabilă de antioxidanți, substanțe minerale (magneziu, zinc, calciu, fier) ​​și vitamine (E, A), îmbunătățește condiția fizică și mentală a consumatorilor. Experiența euforică, care apare după consumul de cacao, durează potrivit oamenilor de știință de până la 4 ori mai mult, decât cea în urma sărutului lung cu persoana iubită. Consumul de cacao ajută la buna funcționare a sistemului cardiovascular și susține libidoul. Pudra de cacao Plein Arome este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Consumul acestui produs poate provoca o reacție de sănătate la persoanele care suferă de alergie la cacao. Produsul poate conține urme de coji de nuci. Depozitați la temperaturi între 12-20 °C.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Potrivit pentru prepararea unei băuturi delicioase de cacao. Poate fi preparat cu lapte clasic, lapte de soia sau lapte de orez. Este excelent și pentru coacerea deserturilor.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valorii nutritive / 100 g de pudră de cacao
Valoarea energetică: 1 631 kJ / 390 kcal
Grăsimi: 23 g
din care saturați: 13,8 g
Carbohidrați: 9 g
din care zaharuri: 0,4 g
Proteină: 19,5 g
Sare: 0,04 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CACAO PUDRĂ - PERU (10/12)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PUDRĂ - PERU (10/12)

Deși Peru nu se numără printre cei mai mari producători de cacao din lume, cu siguranță nu stă deoparte. Cele 71 de mii de tone, pe care le asigură pe bursa mondială, merită remarcate. Ca una dintre puținele țări, aceasta produce o cacao fină și aromată. Cacaotierele cresc aproape peste tot, inclusiv pe coastă și în regiunea pădurii tropicale amazoniene. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
156,7 Lei /1000 g 15,7 Lei /100 g
Vom livra marți, 23. 4. 2024

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)

În Ecuador, cacaua este atât de îndrăgită, încât o consideră un simbol al țării. Și au motive bune pentru asta. Cacaotierii ecuadorieni cresc in ecosistemul unic al bazinului Amazonului, ceea ce se reflectă în aroma unică a fructelor lor, în plus oferă micilor comunități indigene un trai decent. Cu ce anume vă va vrăji pe dumneavoastră? Cu o aromă fină și un gust deosebit de intens. Pudra de cacao din Ecuador, ridică orice băutură sau mâncare la nivelul manei cerești. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
166,5 Lei /1000 g 16,7 Lei /100 g
Vom livra marți, 23. 4. 2024

PUDRA DE CACAO PANAMA (20/22)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUDRA DE CACAO PANAMA (20/22)

Locuitorii din Panama au făcut comerț cu cacao în timpul colonizării spaniole și au început să cultive în scop comercial arbori de cacao în jurul anului 1920. Popoarele tradiționale foloseau boabele de cacao în ritualuri, ca produs cosmetic și ca tratament. Cum este în prezent? Țara de la granița Americii Centrale și de Sud recoltează aproximativ 900 de tone de boabe de cacao pe an. Cacao din Panama crește la umbra pădurilor tropicale, iar ciocolata obținută din acesta se… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
130,0 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Vom livra marți, 23. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »