075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PUDRA DE CACAO PANAMA (20/22)

Cod: 1376

Locuitorii din Panama au făcut comerț cu cacao în timpul colonizării spaniole și au început să cultive în scop comercial arbori de cacao în jurul anului 1920. Popoarele tradiționale foloseau boabele de cacao în ritualuri, ca produs cosmetic și ca tratament. Cum este în prezent? Țara de la granița Americii Centrale și de Sud recoltează aproximativ 900 de tone de boabe de cacao pe an. Cacao din Panama crește la umbra pădurilor tropicale, iar ciocolata obținută din acesta se bucură de o reputație excelentă.

Pachete mari:
Pachete mici:
130,0 Lei /1000 g 13,0 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Panama
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie medie

Compoziție

100% Cacao

GUST

Pudra de cacao Panama (20/22) are o culoare maro de scorțișoară, aromă plăcut puternică și un gust pur de cacao, amar și nobil. Este foarte bună pentru prepararea băuturilor cu diferite tipuri de lapte. Datorită calității sale excelente, este potrivită și pentru coacerea prăjiturilor, torturilor, dulciurilor și altor delicatese.

ORIGINE

Umiditate, răcoare la munte, căldură la ocean. Munții vulcanici Cordillera de Talamanca, plajele oceanului Atlantic și Pacific, râurile Tuira, Bayano, Chucunaque, parcurile naționale Coiba, Darién, La Amistad ... Panama este o țară plină de culoare, parfumată și cu siguranță merită vizitată. Dacă nu reușiți, vă puteți transfera într-un peisaj exotic cu o ceașcă de cacao excelentă. Cacao din boabele adevăraților arbori de cacao (Theobroma cacao) care au crescut pe plantațiile panameze.

Panama se situează aproximativ pe locul 30 în lume la producția de cacao. Majoritatea arborilor de cacao sunt cultivați în regiunea Boscas del Toro din nordul țării. Pentru fermierii locali, cacao este principala sursă de venit. Se asociază în cooperative, care le garantează condiții de calitate și prețuri de cumpărare juste.

Arborii de cacao sunt cultivați la umbra copacilor din jur și de obicei fructele se culeg de două ori pe an. Păstăile lungi de aproape 30 de centimetri, de culoare galbenă până la roșu-purpuriu conțin câteva zeci de semințe - boabe de cacao. Acestea trebuie scoase din pulpa albă, puse în rezervoare de fermentare și lăsate la fermentat timp de câteva zile.

În timpul fermentației, resturile de pulpă se dizolvă și din boabe se elimină amărăciunea și taninurile. La final, muncitorii usucă boabele în uscătoare speciale, dar cel mai frecvent la lumina directă a soarelui. În ambele cazuri, trebuie amestecate de multe ori pentru a preveni mucegăirea.

Boabele de cacao pregătite în acest fel se duc la fabricile de procesare. Acolo sunt curățate și zdrobite mecanic. Urmează prăjirea și măcinarea. Untul de cacao și pulberea sunt separate din masa de cacao rezultată, care mai trebuie măcinată și amestecată. Drumul de la arborele de cacao până la pudra de cacao nu este chiar scurt. La final, însă, se obține un produs pur natural, cu un conținut ridicat de nutrienți valoroși.

Pudra de cacao Panama este potrivită pentru vegetarieni și vegani.

Consumul acestui produs poate provoca o reacție alergică la persoanele care suferă de alergii la cacao. Produsul poate conține urme de coji de nuc. Păstrați la o temperatură de 12-20°C.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

Potrivit pentru prepararea unei băuturi delicioase de cacao. Poate fi preparat cu lapte clasic, lapte de soia sau lapte de orez. Este excelent și pentru coacerea deserturilor.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Valorii nutritive / 100 g de pudră de cacao
Valoarea energetică: 1428kJ / 343 kcal
Grăsimi: 11 g
din care saturați: 0,5 g
Carbohidrați: 23 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 22,5 g
Sare: 0.05 g
Fibre: 31 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PLEIN AROME (22/24) - pudră de cacao

Boabe de cacao de cea mai bună calitate, prelucrare profesională și un profil de gust unic. Cacaua Plein Arome o veți iubi de la prima linguriță. Este ideală pentru prepararea băuturilor, a deserturilor și a produselor de panificație. Pudra de cacao pură, de culoare medie și miros plăcut, va da strălucirea potrivită gătitului dumneavoastră. Fiți siguri, că nu numai fursecurile de Crăciun, dar, de asemenea, checul de duminică vor fi perfecte de data aceasta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
221,2 Lei /1000 g 22,1 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024

CACAO PUDRĂ - PERU (10/12)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CACAO PUDRĂ - PERU (10/12)

Deși Peru nu se numără printre cei mai mari producători de cacao din lume, cu siguranță nu stă deoparte. Cele 71 de mii de tone, pe care le asigură pe bursa mondială, merită remarcate. Ca una dintre puținele țări, aceasta produce o cacao fină și aromată. Cacaotierele cresc aproape peste tot, inclusiv pe coastă și în regiunea pădurii tropicale amazoniene. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
156,7 Lei /1000 g 15,7 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)

În Ecuador, cacaua este atât de îndrăgită, încât o consideră un simbol al țării. Și au motive bune pentru asta. Cacaotierii ecuadorieni cresc in ecosistemul unic al bazinului Amazonului, ceea ce se reflectă în aroma unică a fructelor lor, în plus oferă micilor comunități indigene un trai decent. Cu ce anume vă va vrăji pe dumneavoastră? Cu o aromă fină și un gust deosebit de intens. Pudra de cacao din Ecuador, ridică orice băutură sau mâncare la nivelul manei cerești. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
166,5 Lei /1000 g 16,7 Lei /100 g
Vom livra miercuri, 24. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »