075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Cafea boabe cu aromă de Crăciun

Cod: 1825

O după-amiază de duminică liniștită, o sărbătoare aniversară, o întâlnire cu familia de Crăciun... Această cafea este perfectă pentru acele momente rare de bunăstare de care vreți cu adevărat să vă bucurați din plin. Oferă o combinație încântătoare de marțipan și portocale, atât de armonioasa încât o ceașcă nu este niciodată suficientă. Cafeaua Arabica populară din Peru este pur și simplu minunată și, cu o picătură de aromă naturală, va fi absolut de neuitat.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
169,1 Lei /1000 g 16,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 13. 12. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Marțipan, portocale
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua boabe cu aromă de Crăciun este pregătită din boabe de cafea minunate din Peru, așa că veți recunoaște la bază ciocolata și fructele. Aroma naturală le adaugă note de marțipan dulce și portocale suculente. În ansamblu, băutura rezultată este extrem de armonioasă și curată la gust.

Originea cafelei

Dacă vrem să aflăm ceva despre originea acestei cafele, trebuie să ne oprim puțin la Peru. Aceasta este țara din ale cărei plantații am adus cafeaua boabe cu aromă de Crăciun. Se clasează printre primii douăzeci cei mai mari producători de cafea din lume, dar locuitorii săi nu sunt pasionați de cafea. Peruvienii consumă în medie doar 800 de grame de cafea pe an pe cap de locuitor. Astfel ajunge mai mult din recoltele minunate din Peru în SUA, Germania, Columbia, Suedia sau Belgia. Anual, este vorba de aproximativ un sfert de milion de tone de boabe verzi, în principal din soiul Arabica.

O serie de fermieri din Peru sunt uniți sub Centrocafe, o cooperativă care nu numai că administrează fabricile de procesare, dar se ocupă și de chestiuni financiare, de marketing și comerciale. Marea majoritate a cafelei de la Centrocafe este de origine organică, având certificat de Fair Trade 100%. De asemenea, datorită acestei organizații, cafeaua peruană a devenit cunoscută în lume și poate rezista concurenței puternice.

Am ales una dintre cafelele excelentele din Peru, cafeaua Peru Andes Gold, și am aromatizat-o cu aromă naturală. Caracterul original, unic, de ciocolată și fructe a căpătat note atractive de marțipan și portocale. Peru Andes Gold este o cafea cultivată la mare altitudine, pe teren greu accesibil în Anzi. Provine din plantațiile din regiunea Puno, renumită pentru Lacul Titicaca. Arborii de cafea (Coffea arabica) sunt recoltați de fermieri de mai multe ori pe an, astfel încât doar cele mai coapte fructe, cu gust bogat și aromă puternică, merg la procesare. Prin așa-numita spălare, cireșele roșii de cafea scapă de coaja exterioară și de pulpa dulce (datorită fermentației în recipiente cu apă). Boabele de cafea verzi eliberate sunt în cele din urmă uscate în uscătoare sau la lumina directă a soarelui.

În ceea ce privește aroma menționată, persoana care se ocupă de prăjirea cafelei pulverizează boabele verzi cu un ulei purtător înainte de prăjire și abia apoi adaugă aroma naturală. Aroma și gustul se încorporează astfel perfect în boabele de cafea, rezistă mult timp și, spre deosebire de procedurile mai ieftine, aroma nu se modifică în niciun fel prin prăjire.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru modul de preparare ales.
  2. Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată la 1 ceașcă.
  3. Turnați apă la o temperatură de aproximativ 95°C (95°F) peste cafea.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CIOCOLATĂ - MIGDALE cafea boabe

Două gusturi se potrivesc perfect - migdalele și ciocolata. Bucurați-vă de ele într-o cafea de plantație de lux. Veți savura astfel, nu numai rotunjirea și echilibrul ei delicios, ci și tonuri atractive amărui-dulcege. Facți-vă ziua și mai frumoasă. Cafeaua boabe cultivată cu dragoste și prăjită cu simț, nu ar trebui să o ratați. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
163,2 Lei /1000 g 16,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 13. 12. 2022

15% JOS
LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea boabe

Vă amintiți cum furați pe ascuns lichiorul de ou al mamei din frigider? Era atât de dulce, încât vi se lipea gura. Acum vă puteți bucura de el fără mustrări de conștiință, și chiar și fără calorii. Bucurați-vă de aroma preferată a coniacului de ou ca un dop de lux după un prânz bun. Sau începeți ziua cu această cafea aromată. Depinde doar de dumneavoastră cum savurații această băutură divină. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
163,3 Lei /1000 g 138,8 Lei /1000 g 13,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 13. 12. 2022

Amestec de espresso pentru Crăciun
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Amestec de espresso pentru Crăciun

Punem toate notele iernii într-un singur acord de colindă. Amestecul de espresso ediție limitată reunește patru cafele Arabica prăjite individual din plantații îndepărtate, lăsându-le să danseze cu ușurință și, în același timp, cu precizie perfectă. Ele aduc o experiență pătrunsă de căldură și frig, energie și liniște. Iarna este magică și mai ales perioada sărbătorilor. Din acest amestec nu lipsește ciocolata, scorțișoara și vanilia, de asemenea se regăsesc cu generozitate… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
201,6 Lei /1000 g 20,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 13. 12. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »