ROBUSTA INDIA MONSOONED - cafea boabe
Multă cafeină, un gust amar intens. Robusta indiană este o cafea pentru băieți și fete mari. O veți aprecia în cazul călătoriilor lungi, întâlnirilor de afaceri plictisitoare sau schimburilor de noapte. Dar nu vă faceți griji, sub gustul înțepător se ascunde ciocolata amăruie, iar crema este cu adevârat exponențială. Utilizați această robusta ca bază pentru espresso. Cu un raport exact al unei arabica de calitate, veți obține o mare bunătate.
Compoziție
Robusta 100%Spuma și gustul cafelei
Avantajul Robusta India Monsooned este o spumă frumoasă - mai închisă și mai înaltă. Când puneți o lingură de zahăr pe ea, se va menține la suprafață. Punctele suplimentare colectează această cafea datorită intensitățiiridicate și a conținutului de cofeină. În gust, puteți descoperi cu ușurință note tipice amărui și picante. Aciditatea este medie până la scăzută. Aroma ascunde tonurile de ciocolată, de aceea savurați bine cafeaua.
Originea cafelei
Robusta este un soi asemănător cu Arabica. Este un arbore de cafea impunător care crește în zona tropicală și subtropicală. Fructele sale sunt, la fel ca și în cazul Arabica, boabe de mărimea și aspectul unei cireșe, sub pulpa cărora se ascund două boabe de cafea. Conținutul de cofeină este mai mare decât la Arabica, se specifică 1,5-3,3%. De aceea, boabele de Robusta se adaugă la Arabica – completează cafeaua cu cofeină și intensitate. Magundi este o localitate în statul indian Karnataka. Se află în sud-vestul țării, clima este influențată de musonii de vară. Un procent de 20% din suprafață este acoperit de păduri. Cultivarea cafelei în India este un lucru obișnuit în zonele montane, prelucrarea boabelor de cafea se efectuează printr-un proces unic la nivel mondial. După recoltarea boabelor de cafea coapte, fermierii trec boabele prin plăci de sfărâmare pentru a elimina pulpa. După fermentare și uscare, cafeaua se întinde astfel încât să fie sub influența musonilor. Până la șapte săptămâni de biciuire a boabelor de cafea cu vântul rece și ploaia îi vor oferi un gust și o aromă originală. Majoritatea cafelei din India se exportă către piețele din Europa, SUA și Japonia. Aproximativ 250.000 de fermieri au grijă de producție, din care 98% sunt agricultori mici.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
22. 1.
29. 2.