-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cafea la filtru, v60
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea cu aciditate medie
Filtrați după parametri
-
Brazilia (1)
-
Burundi (1)
-
Camerun (1)
-
Columbia (8)
-
Congo (2)
-
Ecuador (2)
-
El Salvador (2)
-
Etiopia (4)
-
Guatemala (3)
-
Honduras (6)
-
India (3)
-
Java / Indonezia (2)
-
Kenia (1)
-
Malawi (2)
-
Mexic (4)
-
Nicaragua (1)
-
Panama (2)
-
Papua Nova Guinea (3)
-
Peru (1)
-
Republica Dominicană (2)
-
Rwanda (2)
-
Tanzania (1)
-
Uganda (1)
-
Zambie (2)
-
Acatenango (1)
-
Balsamo (1)
-
Barahona (1)
-
Bugis (1)
-
Caldas (1)
-
Candela (1)
-
Central Cordilleras (1)
-
Chiapas (4)
-
Chimaltenango (1)
-
Cibao (1)
-
Del Kasai (1)
-
Eastern Higlands Province (1)
-
El Paraiso (1)
-
Espirito Santo (1)
-
Gisenyi, Muteteli (1)
-
Goroka (1)
-
Highlands de Est (1)
-
Huila (2)
-
Kepahiang (1)
-
Kerala (1)
-
Kernataka (1)
-
Kirimino (1)
-
La Paz (1)
-
Loja (1)
-
Marcala (1)
-
Mount Kilimanjaro (1)
-
Murang’a County (1)
-
NARINO (1)
-
Nkongsamba (1)
-
Nothern Provincie (1)
-
Nueva Segovia (1)
-
Pedregal (2)
-
Provincia Northern (1)
-
San Marcos (1)
-
San Pedro de Copan (1)
-
Santa Ana (1)
-
Sidamo (2)
-
Siguatepeque (1)
-
Southern Kivu (1)
-
Tambopata (1)
-
Thyolo (1)
-
Villa Maria (2)
-
Wayanaad (1)
-
Wirunga (1)
-
Yirgacheffe (1)
-
Yirgacheffe, Konga (1)
-
1000-1600m (1)
-
1100 - 1300m (2)
-
1100 - 1400m (1)
-
1100 - 1800m (1)
-
1100m (1)
-
1150 - 1300m (1)
-
1200 - 1400m (1)
-
1200m (3)
-
1250m (1)
-
1300 - 1500m (1)
-
1300 - 1600m (1)
-
1300-1700m (1)
-
1300-1800m (3)
-
1350 - 1470m (1)
-
1350 - 1750m (1)
-
1350m (1)
-
1400 - 1700m (1)
-
1400 - 1750m (1)
-
1450 - 1650m (1)
-
1500 (2)
-
1500m (3)
-
1600 (1)
-
1600m (1)
-
1700 - 2000m (1)
-
1700 - 2200m (1)
-
1700m (3)
-
1750 - 1900m (1)
-
1800 (1)
-
1800m (5)
-
1950 - 2150m (1)
-
2150-2500m (1)
-
2180m (2)
-
2200m (2)
-
500m - 1500m (1)
-
600 - 900m (1)
-
600m (1)
-
800 - 1500m (1)
-
840m (1)
-
900 - 1650m (1)
-
Alune de pădure (1)
-
Ananas (1)
-
Caramel (11)
-
Ceai verde (1)
-
Cherry (1)
-
Ciocolată (20)
-
Ciocolată amăruie (3)
-
Ciocolată cu lapte (1)
-
Citrice (8)
-
Citrusy (6)
-
Coacăze roșii (1)
-
Condimentat (3)
-
Cukrová třtina (1)
-
Floral (1)
-
Flori (2)
-
Fructat (3)
-
Fructe (18)
-
Jemná (1)
-
Kiwi (1)
-
Kouřovitá (2)
-
Limetă (1)
-
Malț (1)
-
Mango (1)
-
Melasa (2)
-
Mere (1)
-
Migdale (1)
-
Nucă (5)
-
Nucă de cocos (1)
-
Ostružiny (1)
-
Papaya (1)
-
Pikantní (1)
-
Plin (2)
-
Rom (1)
-
Rybíz (1)
-
Scorțișoară (1)
-
Struguri (1)
-
Tabáková (1)
-
Třtinový cukr (1)
-
Vino (1)
-
Vlašské ořechy (1)
-
Výrazná (1)
-
afine (2)
-
dulce (1)
-
nuci (3)
-
portocale (2)
-
prune (1)
-
Čokoládová (1)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
ROBUSTA BRAZILIA CONILLION - cafea boabe
Pregătiți-vă cafeaua și bucurați-vă de arome și gusturi. Ele poartă o urmă unică a plantației din care provin și a metodei de procesare. Se reflectă în ele proprietățile soiului însuși. Ca și experții în vinuri, experții în cafea recunosc Robusta de Arabica, Brazilia de Etiopia. Lăsați-vă simțurile să caute nuanțele delicate ale cafelei procesate prin metoda uscată și uscate sub soarele brazilian. Veți descoperi cu siguranță un gust plin, bogat, cu tonuri de ciocolată.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
ROBUSTA UGANDA KCFCS - cafea boabe
În Uganda, nu au numai terenuri fertile și fermieri uimitor de îndemânatici, ci și un birou special pentru dezvoltarea producției de cafea. Desigur, acestea nu ar fi de ajuns dacă cultivatorilor și producătorilor le-ar lipsi bucuria, onestitatea și dorința de a învăța lucruri noi. Din fericire, nu le lipsește. De aceea, gustul robustei ugandeze este plin, bogat, ușor acid și cu o aromă încântător de afumată. Gustați o cafea bogată în cafeină, care excelează atât individual,…
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
COLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot
Cum este oare cafeaua care provine din munții situați în vestul Columbiei? Gustați micro lotul Narino. Veți afla că are o spumă elegantă, este bogat în ciocolată, dulce ca trestia și cu note de fructe proaspete la sfârșit. Gustul și aroma unică sunt rezultatul condițiilor inospitaliere combinate cu solul vulcanic și prelucrarea delicată a cireșelor de cafea. Cafeaua este cultivată în zonă de fermierii mici. Convingeți-vă și dvs.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
MALAWI MZUZU - cafea boabe
Tot ce se întâmplă în Malawi, are legătură cu lacul cu același nume. Cu toate acestea, turiștii, nu călătoresc în republica prezidențială din sud-estul Africii doar pentru apa limpede cristalină și fauna Parcului Național de pe lista UNESCO. Mulți dintre ei sunt interesați de cafeaua specială - dulce, fină, delicată. Cea din comunitatea Mzuz ascunde aciditatea medie și dulceața fructelor citrice completată cu caramel și ciocolată. Producția anuală este relativ mică, așa că…
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
ROBUSTA KONGO DEL KASAI - cafea boabe
Diamante. În provincia centrală congoleză, se află situat cel mai mare conglomerat de diamante industriale. Și tot acolo recoltează o cafea, pe care o putem cu îndrăzneală compara cu comoara prețioasă a diamantelor. Boabele regularte din Robusta Congo oferă o băutură cu o corpolență plină, amărăciune plăcută și aromă de alune de pădure. Aciditatea poate fi descrisă ca medie. Din aceste motive cafeaua din Del Kasai este foarte căutată.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB BIO - cafea boabe
Frumoasa Robusta în calitate BIO din regiunea Wayanad din India încântă prin gustul bogat de ciocolată și conținutul ridicat de cofeină. Puteți să o gustați separat sau să o adăugați la Arabica preferată. Veți obține un amestec de espresso unic după imaginația proprie. Jucați-vă cu aciditatea, gustul și spuma. Combinați recoltele.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
SALVADOR SHG CARACOLI PB (peaberry) - cafea boabe
Cafeaua cu perle este o garanție a unei adevărate experiențe gourmet. În cazu cafelei peaberry din Salvador vă veți bucura de gustul de miere, portocale, grapefruits și caramel. Boabele rotunde sunt rare. S-au dezvoltat singure în fructele de cafea. Acest lucru le face mai aromate și mai dure, le prăjim folosind o procedură specială. Pregătiți-vă cafeaua peaberry. Căutată, excelentă și în plus cultivată la înălțime.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
RWANDA FULLY WASHED MUHONDO - cafea boabe
Opt vulcani mari din estul Africii neînfrânate, îi oferă cafelei condițiile ideale pentru creștere și maturare. Nu va dura mult, iar regiunea ruandeză Wirunga nu va fi cunoscută doar ca o zonă a gorilelor orientale, ci și ca localitatea care oferă întregii lumi o cafea excelentă. Este cultivată sus pe dealuri, prin maturare lentă obține un gust intens și constant. Cine o va savura, va reveni cu plăcere la bunătatea de cafea premiată în multe concursuri.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
ZAMBIA AA cafea boabe
Capitala Lusaka, locuitorii originari Khoini, exploratorul semnificativ al frumuseților naturale Emil Holub. Zambia sud-americană are multe alte atracții. Una dintre acestea este cultivarea arborilor de cafea, care se leagă de această țară în curs de dezvoltare abia din anii 40 ai secolului trecut. Cafeaua din Zambia nu are încă parte de recunoașterea pe care o merită. Noi suntem însă absolut siguri de calitățile sale. Gustați și judecați singuri. În curând vom auzi de…
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
ROBUSTA CAMERUN BOYO - cafea boabe
Puternică, armonioasă și amărui-ciocolatie, robusta cameruneză își găsește cu ușurință drumul către piețele mondiale. Unii susțin că nu rămâne cu nimic în urma extraordinarelor cafele din America de Sud, alții o consideră un exemplu de individualitate totală. Încercați singuri să aflați unde anume ați include frumusețea aceasta cameruneză. Dacă pupilele dumneavoastră gustative preferă tonurile delicate, adăugați-i o arabica de plantație de înaltă calitate. Nu trebuie să vă…
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
ROBUSTA MEXICO CHIAPAS BIO - cafea boabe
Cafeaua Robusta de calitate BIO este potrivită pentru momentele în care aveți nevoie de o doză bună energie sau când doriți să experimentați puțin. În primul caz, este indicat s-o preparați separat, în al doilea caz este indicat s-o amestecați cu o cafea Arabica. Întotdeauna vă puteți aștepta la o băutură dulce de caramel cu gust ușor de ciocolată și de fructe. Robusta mexicană este echilibrată și are gust bogat.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
HONDURAS FINCA LA HACIENDA - Micro Lot
Ce este special la cafeaua din Honduras? De exemplu, faptul că, după o lungă perioadă de timp, revine pe piața mondială. Că fiecare micro lot are un gust diferit, că este cultivată, recoltată și prelucrată cu dragoste. Cu siguranță această specialitate vă va încânta cu profilul său neted, gustul deosebit de fructat și amprenta delicată de ciocolată. Am adus-o dintr-o regiune a cărei cafea a câștigat concursul Cup of Excellence.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
Honduras SHG EP Los Geranios - cafea boabe
Despre Honduras se vorbește din ce în ce mai mult în lumea internațională a cafelei. Țara din America Centrală, acoperită cu dealuri și păduri adânci, exportă cafea de o calitate excelentă, fapt dovedit de succesul său într-o serie de competiții. Cafeaua Honduras SHG EP Los Geranios este una dintre cafelele căutate de bariști. Cu siguranță o să vă placă cafeaua multistratificată, plină de viață, cu corp rotund și aciditate ușoară.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
ECUADOR ALTURA BIO - cafea boabe
În Ecuador puteți admira arhitectura colonială, jungla sălbatică sau plajele lungi. Cafeaua acestei țări ecuatoriale este la fel de interesantă. Veți găsi la ea prospețimea fructelor și dulceața de caramel, puteți prepara din ea un espresso perfect și un cold brew fantastic. Prelucrarea umedă a boabelor de cafea promite un corp ușor cu aciditate plăcută.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
CONGO LATUMBA AA - cafea boabe
Congo experimentează o renaștere a cafelei. După decenii de conflicte civile, fermele mici se arată la lumina reflectorului și trimit un semnal clar lumii: contați pe noi, cafeaua din Congo este fermecătoare! Cafegii din Statele unite, unde ajunge cea mai mare parte a recoltei congoleze, dau din cap aprobator. Congo este locul nașterii adevăratelor specialități. Una din acestea este Latumba AA cu o aromă intensă și gust de portocale roșii, mure, trestie de zahăr și cardamom.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
Panama Reserva Candela - cafea boabe
Ce este special la această cafea? În opinia noastră, finețea și echilibrul combinate cu gustul de ciocolată neagră și o ușoară aromă de lămâie. Boabele de cafea provenite de la fermele familiei Gallardo nu-și neagă originea panameză. Au ales pentru dvs. cele mai bune recolte și nu e de mirare că au succes la multe competiții. Cafeaua lor este atât de armonioasă încât poate deveni rapid parte din ziua dumneavoastră.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
GUATEMALA SHB EP ACATENANGO - cafea boabe
A explodat ultima dată în anul 1972. Culmile sale sunt acoperite de păduri virgine, creștetele de moloz. Și a dat nume cafelei fine, pe care, chiar sub culmile ei, agricultorii din Guatemala o recoltează de câteva ori pe an. Acatenango reprezintă o aventură irezistibilă pentru mulți turiști. La fel este și pentru iubitorii de cafea cu bob echilibrat, aciditate medie și un profil de gust pur. Boabele de cafea de pe dealurile înălţate deasupra Oceanului Pacific poartă gustul…
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
INDIA ARABICA PLANTATION AA LITTLE FLOWER - Micro Lot
O cafea Arabica netradițională dintr-o regiune tradițională. Este un microtot unic al societății Sangameshwar, care își desfășoară activitatea în Karnataka cu trei obiective: să producă cafea de calitate superioară, să nu dăuneze naturii și să îi ajute pe oameni. Rezultatul este, de exemplu, această delicatesă. Delicată, cu o ușoară aciditate, dulceață de fructe și mângâiere de ciocolată. Numai bună de savurat.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
NIKARAGUA SHG ESTELI BIO - cafea boabe
Această delicatesă din Nicaragua ar putea fi simbolul perseverenței, determinării și, de asemenea a ocrotirii. A fost cultivată de femeile din cooperativa Las Diosas, care gestionează plantațiile din nordul țării. Cafeaua Arabica cultivată de acestea la altitudine mare abundă în note de ciocolată cu lapte și fructe, completate de un ușor indiciu de tutun. Cafea uimitoare cu o poveste uimitoare!
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
MALAWI PB - cafea boabe
Chiar și steagul din Malawi duce cu gândul la cafea. În partea de jos este verde ca arbuștii, în mijloc este roșu ca fructele și sus este negru ca băutura în sine. Boabele neobișnuit de rotunde din Africa de Sud au câștigat renume mondial. O mică rețea de cooperative agricole produce o cafea extraordinar de interesantă. Cafeaua care crește în sudul țării, combină gustul de fructe roșii, ciocolată și plante. La sfârșit se aprind tonurile mirodeniilor. Și vă duc departe ...
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
PAPUA NOVA GUINEA BIO - cafea boabe
Papua Noua Guinee este vizitată pentru natura frumoasă, bucătăria atractivă și populația tradițională. Și, de asemenea, pentru cafea, care excelează prin gustul de fructe tropicale, ciocolată și nuci. Acestea nu diferă nici în cazul acestui soi de calitate BIO. Arabica sută la sută vă va încânta cu aroma sa intensă, aciditatea medie și corpul bogat. Bucurați-vă de insula sălbatică din îndepărtata Melanezie.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
Keyna AA Top Muranga Gakui washed - Micro Lot
Savurați o cafea cu origine. De ce? Pentru că veți gusta o combinație unică de ciocolată dulce, coacăze roșii și mure suculente. Pentru că o cafea la fel de bună nu se găsește nicăieri altundeva în lume. Și pentru că microloturile nu sunt doar rare, dar și foarte atent cultivate, recoltate și prelucrate. Cafeaua Arabica de pe plantațiile din regiunea Muranga vă va convinge că legendele despre Kenya conform cărora este tărâmul făgăduinței pentru cafea, sunt cu siguranță…
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
RWANDA GISENYI FW A SCR. 15+ MUTETELI RUGAMBA - Micro Lot
Majoritatea plantațiilor din Rwanda sunt situate sus în munți, iar cea de la care am adus microlotul Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba, nu face excepție. Dealurile, clima și solul oferă boabelor de cafea un gust și o aromă unică. În acest caz, veți găsi flori sălbatice, mere verzi, citrice și fructe de pădure. Ferma din regiunea Gisenyi are grijă de cafeaua unică cu o atenție deosebită.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO - cafea boabe
Cafeaua din Yirgacheffe are un profil de gust de citrice și un corp rotund. Boabele uneia dintre cele mai prestigioase regiuni de cafea sunt îndrăgite de cunoscătorii din întreaga lume. Cafeaua Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nu va înșela așteptările celor care caută perfecțiunea sau ale fanilor calității stabile. Pe lângă ușoarele note de citrice, îi va încânta cu gustul de afine și caramel.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii