075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Cafea solubilă de cocos

Cod: 1746

O altă utilizare minunată a nucii de cocos este aici: populara nucă a dat de această dată gustul și aroma unui amestec de Arabica mexicană și Robusta. Rezultatul? Faimos! Nu se poate greși adăugând o picătură de aromă naturală unei baze liofilizate de calitate. Rezultatul este o cafea solubilă, plăcut dulce, cu nucă de cocos plăcută și citrice fragede. O puteți consuma ca atare sau să pregătiți o versiune de cafea a băuturii malibu preferate. Întotdeauna va fi minunată.

Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 23. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Mexic
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350m
Gust
Gust:
Nucă de cocos
Prelucrarea
Prelucrarea:
Congelare

Compoziție

Arabica 80%, Robusta 20%, Aromă naturală

Spuma si gustul cafelei

Cafeaua solubilă de cocos este preparată dintr-un amestec de Arabica mexicană și Robusta, astfel încât își păstrează dulceața și un gust ușor de fructe. Adăugând o aromă naturală de cocos, a câștigat în plus și note exotice de nucă de cocos.

Această cafea solubilă este la fel de bună pentru prepararea unei băuturi fierbinți, precum și pentru prepararea unui ice coffe sau cocktailuri reci de cafea.

Origine

Cu toții cunoaștem nuca de cocos. Măsoară aproximativ 20 de centimetri, cântărește până la 2 kilograme, este maro la suprafață, fibroasă, albă la interior - cu pulpă și apă de cocos. Nucile de cocos cresc pe un palmier numit Coconut Tree, originar din Asia de Sud-Est.

Pulpa de nucă de cocos este un aliment foarte popular. Este folosit ca ingredient în preparatele dulci, pentru producerea uleiului, untului sau zahărului. În același timp, este folosită pentru făină de cocos, care nu conține gluten și este bogată în fibre, proteine și grăsimi.

Oricine a gustat vreodată nucă de cocos știe de ce se adaugă o aromă naturală de nucă de cocos la cafea. Pentru că este pur și simplu uimitoare! Gustul special de nucă de cocos completează perfect cafeaua. Mai ales când alegeți cafeaua mexicană în acest scop, mai exact un amestec de Arabica si Robusta. Un alt punct important pe drumul spre cafeaua solubilă de cocos este procesul de congelare sau liofilizare.

Spre deosebire de pulverizare, care degradează proprietățile senzoriale ale cafelei, tehnologia de liofilizare este absolut delicată. Boabele de cafea Arabica și Robusta prăjite trebuie amestecate într-un anume raport, apoi se fierbe o soluție foarte puternică din acestea și se lasă să se evapore în cea mai mare parte. Concentratul de cafea rezultat este congelat de producător la o temperatură de -40 ⁰C, după care este expus la presiune foarte scăzută. Un fenomen fizic numit sublimare face ca apa înghețată să se transforme într-o stare gazoasă și să fie colectată în afara liofilizatorului.

Este o modalitate mai delicată, dar și mai costisitoare decât pulverizarea menționată. Cu toate acestea, rezultatul merită. Puteți recunoaște cafeaua făcută prin congelare după cristalele cu suprafață lucioasă. Și bineînțeles și după gustul excelent.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Pentru o preparare optimă alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
  2. Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90°C. Apa clocotită privează cafeaua de gustul ei distinctiv.
  3. Utilizați întotdeauna apă proaspătă pentru a prepara cafeaua.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LICHIOR DE OUĂ - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LICHIOR DE OUĂ - cafea solubilă

Lichiorul de ou de casă este o delicatesă! Nu așteptați să vă invite cineva să-l gustați. Puneți în coșul de cumpărături o jumătate de kilogram de cafea solubilă cu aroma de rom, vanilie și gălbenușuri de ou. Ajunge să puneți doar două lingurițe în apa fierbinte, iar mirosul festiv va învălui toată bucătăria. Baza acestei bunătăți este cafeaua ecuadoriană, care se evidențiază printr-un corp armonios și plin. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 23. 4. 2024

15% JOS
VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VANILIE FRANȚUZEASCĂ - cafea solubilă

Vanilia este poate cel mai răspândit condiment din lume. Europenii o iubesc din secolul al XVI-lea, dar vechii azteci și tolteci cunoșteau vanilia cu mult înainte. Vanilia franțuzească sau bourbon este importată din insula Réunion. Cultivarea, recoltarea și prelucrarea acesteia sunt dificile, astfel că nici prețul nu este chiar mic. Dar dumnevoastră nu o ratați de această dată - în cafeaua din Mexic! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,3 Lei /1000 g 132,0 Lei /1000 g 13,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 23. 4. 2024

IRISH CREAM - cafea solubilă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IRISH CREAM - cafea solubilă

Unii ar considera-o exgaerat de dulce, dar nu vă lăsați înșelați. Irish cream este una dintre cele mai recunoscute tipuri de băuturi alcoolice. Ceai mai mari producători nu vor dezvălui rețeta autentică, nici chiar sub amenințarea de înec în butoiul plin cu apă. De obicei conține 15-20% whisky irlandez, frișcă, vanilie și cafea. Unii adaugă ciocolată, alții extract de nucă de cocos. Iar acum imaginați-vă ce gust are în combinație cu excelenta cafea ecuadoriană.. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
155,5 Lei /1000 g 15,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 23. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »