Cafea verde LINIE SUPER SUBȚIRE CARAMEL - numai măcinată
Atunci când vă hotârăți să pierdeți din greutate și să atingeți o armonie mintală și corporală, faceți asta cu zâmbetul pe buze. Pregătiți-vă cafea verde aromată cu caramel în termos. Beți prima ceașcă încă înainte de micul dejun. Vă va trezi, vă va oferi energia necesară și va alunga pofta de mâncare copioasă. Mâncați puțin, dar mișcați-vă în mod regulat și ușor. Aceasta va fi de ajuns. De tot restul se va ocupa cafeaua verde.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cafeaua verde are un gust delicat, ușor dulceag. Pentru a o face mai atractivă, am adăugat o picătură de aromă naturală de caramel. A fost creată o băutură ușoară și plăcută. După ce se toarnă apa clocotită, cafeaua verde nu face deloc spumă.
Originea cafelei
Cafea verde Linia super-subțire cu aromă de caramel vine de pe plantațiile din America Centrală. O cumpărăm de la fermierii mici pentru care cultivarea cafelei este singura sursă de venit. Cafeaua este plantată, cultivată și recoltată fără mecanizare și îngrășăminte sau tratamente produse industrial. Este adesea comparată cu cafea din agricultura organică. Fructele arborilor de cafea - boabe de cafea sau cireșe, se coc continuu pe toată perioada vegetației. Acestea sunt recoltate manual și sunt transportate la fermele de prelucrare imediat după recoltare. Fermierii din America Centrală preferă așa-numita procesare umedă sau spălare.
Boabele de cafea sunt turnate în rezervoare mari cu apă, se elimină fructele de slabă calitate, iar fructele rămase se trec prin plăci speciale. Astfel se elimină pulpa. Boabele de cafea curățate sunt transferate în vasele de fermentație, unde fermentează până la 36 de ore. La urmă, fermierii le usucă la lumina directă a soarelui și apoi în uscătoare. Cafeaua verde nu este prăjită, astfel păstrează maximum de ingrediente valoroase, aromă și gust naturale. În cazul cafelei aromate, se adaugă doar câteva picături de aromă naturală. Acestea nu conțin substanțe nocive, cum ar fi parfumurile sintetice sau metalele grele. Efectele cafelei Desigur, consumarea unui hectolitru de cafea verde nu vă garantează pierderea a zece kilograme pe săptămână. Totuși, cafeaua verde este considerată foarte eficientă în reducerea excesului de greutate și știm de ce. Aceasta se datorează în principal conținutului de acid clorogenic (CGA), care ajută în următoarele lucruri: Reduce apetitul, și totodată împiedică transformarea zahărului în țesut gras. Accelerează digestia. Accelerează arderile și susține metabolismul. Adaugă energie organismului, crește dorința pentru activitatea fizică.
Detoxifică. Efectele de detoxifiere pot fi simțite deja la 15 minute după consumare. Raportul de acid CGA este de 100 000 mg/1 kg! Este o concentrație extrem de puternică, astfel de valori nu sunt atinse de majoritatea extractelor produse industrial, pilule și tincturi. Pe lângă popularul acid CGA, cafeaua verde conține și cofeină. Avantajele consumului acestui stimulent natural sunt: concentrarea crescută, o mai bună memorie și gestionarea situațiilor de stres. Relaxarea mușchilor netezi, care îi ajută pe cei care suferă de astm în crizele mai ușoare. Consumul regulat poate reduce riscul de boli cardiovasculare, diabet și infecții bacteriene. ATENȚIE: Boabele de cafea verde sunt foarte dure, pentru măcinarea lor este necesară o râșniță puternică. Dispozitivele obișnuite se pot deteriora de la cafeaua verde. De aceea recomandăm măcinarea grunjoasă. Prepararea băuturii se recomandă prin metoda simplă de turnare a apei clocotite peste cafeaua măcinată sau prin french press. Mai multe detalii despre cafeaua verde puteți găsi aici
Instrucțiuni de preparare
- Utilizați aproximativ 7 g de cafea (2 lingurițe) pentru porție de băutură.
- Preparați cu apă clocotită și lăsați la extras aproximativ 5 minute.