Cafea Verde LINIE SUBȚIRE - numai măcinată
Dacă doriți într-adevăr să obțineți din cafea maximul de beneficii pentru sănătate, nu ar trebui să ratați forma ei neprăjită. Boabele de cafea verzi cu conținut ridicat de CGA va pune în mișcare colăceii de grăsime, va îmbunătăți digestia și va contribui la detoxifiere. Datorită antioxidanților, a acidului clorogen și a cofeinei, veți fi mai ușori, mai veseli și chiar mai tineri după câteva săptămâni de utilizare.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Gustul cafelei verzi este asemănător unui ceai verde slab, unele persoane îl descriuca fiind ușor leguminos. Cafeaua verde Linia subțire este delicată, plăcut de dulce, iar dacă o gustați cu adevărat, puteți găsi cu ușurință o urmă de cafea prăjită. După prepararea cu apă fierbinte băutura este aproape fără spumă.
Originea cafelei
America Centrală produce, în general, o cafea foarte bună, în cea mai mare parte spălată. Se caracterizează printr-un gust delicat și ușor dulceag. Se cultivă la altitudini diferite, cafea de cea mai bună calitate și cea mai scumpă cafea provine de la plantațiile de mare altitudine. Marea majoritate a plantațiilor din America Centrală se poate spune că sunt cultivate de agricultori săraci. Cafeaua este singura sursă de trai pentru ei, de aceea îi acordă o grijă deosebită. Boabele de cafea sunt recoltate de la arbuști de cafea aproape pe toată perioada vegetației. Acestea se coc treptat, în intervalul de 9-14 luni. Acestea sunt denumite și cireșe deoarece, datorită dimensiunii și aspectului lor, amintesc de aceste fructe. Prelucrarea lor are loc în America Centrală, de obicei prin așa-numită spălare. Fructele sunt turnate în rezervoare speciale de apă și împinse prin plăci de zdrobire. Acestea elimină pulpa și eliberează boabele de cafea. Urmează fermentația în vasele de fermentație, unde se descompun resturile de pulpă și învelișul. Aceasta poate dura până la 36 de ore. Apoi, este necesar să se usuce cafeaua - unele plantații usucă cafeaua la soare, altele folosesc uscătoarele, altele combină ambele variante. Este important să se asigure circulația aerului astfel încât cafeaua să nu mucegăiască. Cafeaua verde nu se prăjește. Păstrează astfel maximum de substanțe valoroase și o aromă și gust original și natural.
Efectele cafelei
Substanța de bază pe care cafeaua verde, spre deosebire de cea prăjită, o conține este acidul clorogenic. În ultima perioadă acesta apare în multe suplimente alimentare și extracte "naturale". Dar cea mai curată sursă a așa-numitului acid CGA este cafeaua, merele, anghinarea sau piersicile. Cercetările științifice arată că în cafeaua verde există până la 39% acid clorogenic, în timp ce în cafeaua prăjită doar 3-6%. Ca urmare, efectele consumului de cafea neprăjită sunt foarte variate și pozitive: Stimulează metabolismul și echilibrarea nivelului de zahăr în sânge. Are un potențial antioxidant ridicat, astfel încât împiedică declanșarea multor boli ale civilizației. Combate efectiv grăsimile, accelerează metabolismul și promovează arderea. Este adesea consumată de sportivi activi pentru a ajuta la obținerea performanței. Oamenii care urmează o dietă pentru slăbire consumă cafea verde înainte de activitatea fizică și susțin astfel o pierdere mai mare de grăsimi. Cafeaua verde poate fi savurată și de persoanele care nu fac sport - din cauza acidului CGA, vor arde calorii și dacă vor sta în fața calculatorului. Consumul regulat reduce riscul de apariție a diabetului și a calculilor biliari. Are efecte antibacteriene și elimină toxinele din organism deja la 15 minute după ingestie. Îmbunătățește concentrarea, elimină oboseala, oferă energie și ajută la gestionarea stresului. Raportul de acid CGA este de 80 000 mg/1 kg. ATENȚIE: Boabele de cafea verde sunt foarte dure, pentru măcinarea lor este necesară o râșniță puternică. Dispozitivele obișnuite se pot deteriora de la cafeaua verde. De aceea recomandăm măcinarea grunjoasă. Prepararea băuturii se recomandă prin metoda simplă de turnare a apei clocotite peste cafeaua măcinatăsau prin french press. Mai multe detalii despre cafeaua verde găsiți aici
Instrucțiuni de preparare
- Utilizați aproximativ 7 g de cafea (2 lingurițe) pentru porție de băutură.
- Preparați cu apă clocotită și lăsați la extras aproximativ 5 minute.
11. 3.