Cafea verde SUPER SLIM LINE - SCORȚIȘOARĂ - numai măcinată
Unii au încredere în comprimate,alții în natură. Noi facem parte din al doilea grup, astfel că atunci când vine vorba de pierderea în greutate, ne bazăm pe cafeaua verde cu scorțișoară. Într-un kilogram de Super slim line cu scorțișoară sunt 100.000 de miligrame de acid CGA! Datorită lui, organismul arde eficient grăsimile și detoxifică, iar datorită scorțișoarei, efectul se înmulțește. Două ultra-arderi într-o singură porție - trebuie să-l încercați! Numai în versiunea: MĂCINATĂ
Compoziție
Scortisoara macinata, ArabicaCrema și gustul cafelei
Aroma de scorțișoară conferă cafelei un miros și un gust plăcut. Completează perfect dulceața naturală a boabelor verzi. Aciditatea ușoară dă o impresie răcoritoare, tonurile de mirodenii încălzesc limba și stomacul. Cafeaua verde nu produce, după turnarea apei fierbinți, nicio spumă.
Originea cafelei
Cu câțiva ani în urmă, am stabilit contacte cu micii producători de cafea din America Centrală, iar de atunci cumpărăm de la ei boabe verzi de cafea. Relațiile de afaceri pe termen lung cu micii fermieri locali sunt la un nivel excelent. Putem fi siguri că îi acordă cafelei cea mai mare grijă.
Cel mai adesea, este singura sursă de trai pentru ei. În zonele muntoase sărace o recoltează și procesează exclusiv manual, cultivarea arborilor de cafea se face fără îngrășăminte industriale și substanțe de tratare chimică. Arborii de cafea din America Centrală sunt recoltate aproape pe tot parcursul anului. Fructele lor, asemănătoare cu cireșele, se coc treptat. Le culeg în principal femeile și fetele. Cafeaua este transportată pentru procesare, în saci mari. Așa numita metodă umedă (fully-washed, wet-processed) este mai complexă și mai scumpă decât tehnologia uscată, dar are ca rezultat o cafea de calitate mult mai înaltă, cu tonuri proaspete, fructate sau florale. Așa-numita spălare, începe prin turnarea boabelor în rezervoare cu apă și presarea lor prin plăci de zdrobire.
Prin aceasta sunt separate de pulpă. Semințele eliberate se transpun în vase de fermentare, unde fermentează până la 36 de ore. Datorită bacteriilor, se descompun cojile lor pergament și mucozitatea vegetală. Cafeaua verde este uscată, în final - fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătorii. Pentru a obține gustul și aroma de scorțișoară, cafeaua verde este amestecată cu condimente și aromată cu aromă naturală. Aceasta nu conține nici un purtător sintetic de miros nici metale grele, deci nu este dăunătoare sănătății în niciun fel.
Efectele cafelei
Cafeaua verde conține mai multă cafeină decât cea " neagră" și, în plus de asta, 100.000 mg /kg de acid clorogenic. Acesta este cel care asigură efectul de ardere, pe care consumatorii de cafea verde îl ridică în slăvi. Printre cele mai distinctive efecte ale așa-numitului CGA se numără:
- Accelerarea digestiei. Intensificarea arderii grăsimilor.
- Atenuarea apetitului. Reducerea conversiei zaharurilor în grăsimi.
- Detoxifierea (procesul începe deja în 15 minute după consumare).
Nu trebuie să uităm nici de efectele pozitive ale cofeinei asupra sănătății:
- Îmbunătățește atenția.
- Elimină oboseala.
- Ajută memoria.
- Relaxează mușchii și atenuează durerea.
Pentru ca lista beneficiilor consumului regulat de cafea verde să fie completă, trebuie de asemenea menționați antioxidanții, vitaminele și mineralele pe care le conține. Datorită acestora:
Previne apariția bolilor cardiovasculare. Scade riscul bolilor Alzheimer și Parkinson. Tratează infecțiile bacteriene. Întărește imunitatea. Nici scorțișoara nu stă deoparte când vine vorba despre arderea grăsimilor. Este dovedit că arde grăsimile excelent și eficient. Mai mult decât atât, aceasta are capacitatea de a încălzi corpul, detoxifică, reduce nivelul colesterolului din sânge, ajută la răceli, ameliorează simptomele reumatismului si are proprietati anti-infecțioase.
ATENȚIE: Boabele de cafea verde sunt foarte tari, pentru măcinarea lor aveți nevoie de o râșniță de calitate. Cafeaua verde poate deteriora dispozitivele disponibile în mod obișnuit. De aceea măcinăm cafeaua numai gros. Recomandăm prepararea băuturii prin simpla infuzare a cafelei măcinate cu apă clocotită sau cu ajutorul french pressului.
Instrucțiuni de preparare
- Utilizați aproximativ 7 g de cafea (2 lingurițe) pentru porție de băutură.
- Preparați cu apă clocotită și lăsați la extras aproximativ 5 minute.
9. 6.
22. 2.