Cafea verde CORP DE VIS - VANILIE - doar măcinată
Nu este nimic de adăugat la numele acestei cafele verzi. Super slim line cu aromă de vanilie este bună pentru patru motive: arde grăsimile ultra rapid, reduce pofta de mâncare, detoxifică și alungă oboseala. Datorită conținutului ridicat de acid CGA, cafeină și antioxidanți, cafeaua verde se ridică pe scara popularității până la ceruri. Dacă nu ați încercat-o încă, îndrăzniți s-o faceți! Doar în versiunea: MĂCINATĂ
Compoziție
Vanilie zdrobită, Arabica, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Gustul natural al cafelei verzi este ușor dulce și totodată acrișor. Adăugând o aromă naturală de vanilie, am obținut o compoziție plăcută, reconfortantă, cu aroma mirodeniei populare. După preparare nu așteptați să facă spumă. Boabele verzi de cafea nu fac spumă.
Originea cafelei
Importăm cafea verde cu un conținut ridicat de acid clorogenic din America Centrală. Crește pe plantațiile fermelor mici. Pentru că nu trebuie să o vândă sub preț multinaționalelor și știu că va fi plătită bine, ei acordă o atenție deosebită calității maxime. Familii întregi se ocupă cu îndeletnicirea cultivării și recoltării cafelei la fel cum și prelucrarea cireșelor de cafea se realizează cu tehnologie tradițională și cu grijă deosebită. Fructele de cafea, care datorită dimensiunilor lor, seamănă cu cireșe, sunt recoltate pe plantațiile din America Centrală dea lungul întregii perioade de vegetație. Acestea se coc treptat și imediat după recoltare sunt încărcate în rezervoare mari cu apă. Așa numita metodă de spălare constă din trecerea boabelor prin plăcile de sfărâmare prin care se îndepărtează pulpa. Boabele de cafea curățate sunt transferate în vasele de fermentare. Acolo fermentează timp de până la 36 de ore, descompunând resturile de pulpă și învelișul boabelor. Cafeaua verde rezultată este uscată, fie la soare, fie în uscătoare și este ambalată în saci de iută. În cazul cafelei verzi aromate, se adaugă vanilie măcinată și câteva picături de arome naturale. Deoarece nu conțin chimicale sintetice, aromele sunt perfect sigure pentru sănătate.
Efectele cafelei
Cafea verde Linia super - subțire cu aromă de vanilie vă va oferi energie, vă va ajuta să învingeți apetitul și, în plus asigură o ardere mai rapidă. Datorită combinației unice de conținut ridicat de cofeină, acid clorogen, vitamine și antioxidanți, consumul de cafea verde are un impact pozitiv în special asupra: Accelerării metabolismului și arderii grăsimilor, reducerii apetitului, reducerii cantității de zahăr din alimente, care este transformat în grăsimi în organism, eliminării oboselii, susținerii concentrării și îmbunătățirii memoriei, prevenirii bolilor cardiovasculare, a bolii Alzheimer și a bolii Parkinson, detoxifierii, relaxării mușchilor netezi, ameliorării durerii, tratării infecțiilor bacteriene. Raportul de acid CGA este de 100 000 mg/1 kg! Este o concentrație extrem de puternică, astfel de valori nu sunt atinse de majoritatea extractelor produse industrial, pilule și tincturi. ATENȚIE: Boabele de cafea verde sunt foarte dure, pentru măcinarea lor este necesară o râșniță puternică. Dispozitivele obișnuite se pot deteriora de la cafeaua verde. De aceea recomandăm măcinarea grunjoasă. Prepararea băuturii se recomandă prin metoda simplă de turnare a apei clocotite peste cafeaua măcinată sau prin french press.
Instrucțiuni de preparare
- Utilizați aproximativ 7 g de cafea (2 lingurițe) pentru porție de băutură.
- Preparați cu apă clocotită și lăsați la extras aproximativ 5 minute.