Cafea boabe CIOCOLATĂ - PORTOCALE
100% Arabica oferă aceastei cafele un corp plin și o delicată aromă delicios ciocolatie. Câteva picături de aromă naturală adaugă prospețimea portocalelor dulci și suculente. O combinație care nu se va demoda niciodată, nu trebuie să lipsească nici din colecția dumneavoastră de cafea. Este ideală pentru vizitele plăcute, dar și pentru o după-amiază relaxantă în doi. Cafeaua cu ciocolată și portocale o veți aprecia în prepararea băuturilor cu gheață, dar și în varianta fierbinte, adăugând cuișoare și scorțișoară.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăCrema și gustul cafelei
Cafeaua aromată Ciocolată-portocale o caracterizează perfect această denumire. Arabica de planație din Anzii peruani îi conferă nu numai o lejeritate plăcută și un corp curat cu tonuri fine de ciocolată, dar și o cremă delicată, luminoasă. Adăugăm o notă de citrice și obținem o cafea pe care o putem savura în multe feluri de preparare.
Originea cafelei
Adevăraților experți în cafea, zona Puno, unde a crescut această Arabica premium, nu le trebuie larg prezentată. Dar poate tocmai dumneavoastră sunteți unul dintre degustătorii cazuali sau începători, astfel că menționăm câte ceva despre dealurile peruane acoperite de arbori de cafea. Peru se numără printre producătorii de top de cafea de plantație. În ceea ce privește exporturile de Arabica se învârte în jurul valorii cinci în lume. Pe pantele Anzilor se găsește o serie de plantații a căror cafea este căutată de bariști din majoritatea cafenelelor renumite. Soiul Typica este un clasic verificat. Arborii de cafea originali din Etiopia ating aproximativ 4 metri înălțime, rodesc mai puțin decât alte soiuri, dar cafeaua lor atinge cei mai buni parametri. Le merge excelent în dealurile Anzilor peruviani. Climatul temperat până la rece și condițiile specifice de sol le conferă o aromă și gust unic. Această cafea a fost procesată prin așa-numita metodă umedă. Boabele roșii de cafea au fost turnate în apă și trecute prin plăcile de zdrobire. Prin aceasta, fermierii le-au separat de pulpă. Boabele de cafea, care au fost scoase din fructe, au stat la fermentat timp de mai multe ore, după care le-au uscat fie în uscătoarii, în cazul în care permite vremea, la soare. Cum a ajuns Arabica din Anzi la aroma de ciocolată-portocale? A obținut-o datorită câtorva picături de aromă naturală. Imediat ce comandați cafeaua, prăjitorul nostru o pudrează cu ulei de purtător și o prăjește astfel încât să nu piardă nici una dintre proprietățile sale naturale, și în plus să absoarbă notele delicate de ciocolată și portocale.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
7. 3.
15. 12.