075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

COLUMBIA MARAGOGYPE GIGANTE FINCA EL BOTÓN - cafea boabe

Cod: 1640

Munți, verdeață, râuri, tradiții. Boabele de cafea neobișnuit de mari din nordul Columbiei au absorbit tot ce este mai bun din regiunea Antioquia. De aceea din aceste boabe de cafea veți obține o cafea dulce de ciocolată, cu indicii de piersică și aciditate ușoară. Cu cât boabele aceastei cafele sunt mai mari, cu atât recolta este mai mică. Dar, soiul Maragogype merită cu siguranță degustat. Mai ales cel de la ferma El Botón gestionată de familia Herrán.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Columbia
Soi
Soi:
Maragogype
Regiune
Regiune:
Antioquia
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350m
Gust
Gust:
dulce, Fructat, Čokoládová
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Cafeaua boabe Columbia Maragogype gigante Finca El Botón este o cafea mai dulce, aciditatea sa se manifestă doar puțin, mai ales în notele de fructe uscate și piersici suculente. Acestea sunt urmate frumos de gustul ciocolatei, datorită căruia cafeaua este armonioasă și complexă.

Vivacitatea sa iese în evidență atunci când se pregătește, de exemplu, la filtru, în french press sau espressor manual. În funcție de metoda de preparare, la suprafață se formează o spumă cu înălțime diferită. Dar este întotdeauna delicată, ușoară și coezivă.

Originea cafelei

Cafeaua despre care citiți acum provine din partea de nord-vest a Columbiei, un stat sud-american cu a doua cea mai mare biodiversitate din lume. Atunci nu este de mirare că plantațiile locale de cafea produc boabe extrem de interesante din punct de vedere al gustului și aromelor. Dar le luăm pe rând.

Regiunea Antioquia este una dintre cele mai mari regiuni de cafea din țară. Este înconjurată de munții Cordillera Occidental și Cordillera Central, care creează un microclimat unic umed. În spatele umidității suficiente sunt mai multe râuri care curg pe versanții munților în vale. Omniprezenta verdeață ascunde perfect plantațiile de cafea, una dintre cele mai faimoase este condusă de a treia generație a familiei Herrán. Și asta ne interesează.

Hacienda El Botón cultivă aproximativ 200 de hectare de teren și încă de la începutul existenței sale, adică din anul 1931 a cultivat arbori de cafea varietatea Maragogype. Este un soi de cafea Arabica, care provine probabil dintr-o mutație spontană a soiului Typica, în regiunea braziliană Maragogype. Așa-numitele boabe de cafea elefant excelează prin boabe cu adevărat mari și, în același timp, cu o producție relativ scăzută. Cu toate acestea, este o raritate în lumea iubitorilor de cafea și dacă este recoltată dintr-o fermă tradițională, atunci este și o delicatesă căutată.

Ferma familiei Herrán se bucură de condițiile excelente de sol și temperatură în regiunea Antioquia, precum și de umbra copacilor maturi unde cresc arborii de cafea. Familia adună cireșele de cafea coapte exclusiv manual (din septembrie până în ianuarie), tocmai pentru a evita smulgerea fructelor necoapte sau semicoapte. Procesează cafeaua prin spălare, adică cu ajutorul apei, în care fermentează câteva ore. Datorită acestui fapt, linia fructată, proaspătă și dulce este accentuată în aromă și gust. Boabele de cafea sunt apoi uscate în uscătoare pentru a obține o umiditate omogenă.

De asemenea, este posibil să știți că felul în care este cultivată cafeaua Herran le-a adus certificarea Rainforest. Hacienda El Botón are, de asemenea, propria pepinieră de cafea, care garantează că întreaga sa recoltă este cu adevărat o cafea din soiul unic Maragogype.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru modalitatea aleasă de preparare a cafelei.
  2. Pentru 1 cafea folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aprox. 7 g) de cafea măcinată.
  3. Preparați cafeaua cu apă la temperatură de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
180,2 Lei /1000 g 153,1 Lei /1000 g 15,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 7. 10. 2022

15% JOS
BRAZILIE POCOS DE CALDAS BIO - CAFEA BOABE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIE POCOS DE CALDAS BIO - CAFEA BOABE

Poate că nu există nicio altă țară, în care cafeaua să aibă o poziție atât de privilegiată. Brazilia consideră că este o băutură tradițională; cafeaua se servește la întâlnirile de afaceri, în restaurante sau pe plajă. Tare, fierbinte și dulce. Dacă o preparați din boabele de cafea din regiunea Minas Gerais, savurați o băutură fără s-o îndulciți. Veți afla cu adevărat cât poate fi de „colorată”. Vă veți bucura de note de miere, ciocolată, struguri și flori. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
187,8 Lei /1000 g 159,6 Lei /1000 g 16,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 7. 10. 2022

Ați vizualizat


SOMN LINIȘTIT - amestec de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SOMN LINIȘTIT - amestec de plante

Pachete mari:
Pachete mici:
237,5 Lei /1000 g 23,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 7. 10. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »