ETIOPIA DJIMMAH - cafea boabe
Cafea cu corp plin și gust senzual de vin și fructe. Pentru o astfel de cafea nu mai trebuie acum să mergeți la cea mai bună cafenea din oraș. O puteți pregăti acasă! Imediat după ce ați comandat-o, o prăjim și o trimitem pe masa dumneavoastră. Dacă veți acorda atenție măcinării și pregătirii corecte, vă așteaptă o ceașcă de cafea superbă, cu o cremă compactă și o aromă bogată.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
O altă cafea etiopiană Arabica100% nu va dezamăgi pe nici un iubitor de cafea. Excelenta cafea Djimmah va cuceri printr-o aromă cu note de vinși urme de fructe. Spuma este elastică și densă.
Originea cafelei
Cafeaua etiopiană excelentă din regiunea Kaffa, care produce anual 60.000 de tone de cafea, este o constantă pe piață. Etiopia Djimmah poate fi găsită și sub numele de Jimma Coffee. Numele regiunii, situate în partea de sud-vest a Etiopiei, provine din arabă "qahwah" – adică o "băutură din boabe" - și ilustrează în mod clar istoria lungă a consumului de cafea. Pădurile tropicale, care dominau în trecut localitatea, s-au transformat în teren agricol. În ultimii 30 de ani, s-au pierdut 60% din copaci. De aceea, Kaffa a fost protejată cu strictețe în ultima perioadă (a fost declarată în 2010 o rezervație a biosferei) și în prezent funcționează doar 30 de cooperative. Boabele de cafea (Coffea arabica) sunt recoltate de mai multe ori pe an pentru a fi suficient de coapte și de cea mai bună calitate. Acestea sunt procesate prin așa-numita metodă umedă, când sunt turnate în rezervoare de apă și împinse prin plăci de zdrobire. Astfel se îndepărtează de pe fructele de mărimea și culoarea unei vișine, pulpa și învelișul. Pasul următor – prin fermentație cu ajutorul enzimelor și bacteriilor boabele sunt curățate de restul de pulpă și înveliș. În cele din urmă, cafeaua se întinde pe terase din beton și se usucă.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.