LENTILE CIOCOLATĂ GHANA ORIGIN CU LAPTE 42%
Aceasta este regina bunătăților! O ciocolată cu lapte orogonală, cu 42 procente cacao, va înveseli chiar și cea mai întunecată zi. Pe lângă gustul extraordinar, conține antioxidanți, vitamine și minerale care ridică starea de spirit și furnizează energie. Bucurați-vă de ciocolată originară din țara care furnizează cacao întregii lumi. Se potrivește minunat în laptele cald, pentru glazură, deserturi, dar și doar așa, alături de o carte bună.
Compoziție
Pastă de cacao Ghana 42%, Unt de cacao, Zahăr, Lecitină de soia, Lapte praf integral, Praf natural de vanilieGust
Lentilele de ciocolată cu lapte Ghana au gustul dulce de lapte și delicios. Se topesc pe limbă. Nu conțin mult zahăr, deci cu siguranță „nu zgârie gâtul“, ca unele delicatese cu lapte.
Proveniența
Din Africa de Vest provine 70% din producția mondială de cacao. Se menționează că în Ghana, Coasta de Fildeș, Camerun și Nigeria sunt angajate în cultivarea de cacao și prelucrarea boabelor 1,5 milioane de ferme familiale (din care 800 mii în Ghana). Pentru majoritatea dintre acestea, din păcate, veniturile din cacao acoperă doar costul minim necesar pentru trai. Guvernul din Ghana acordă atenție susținerii fermierilor prin reforma instituțională. Organizația locală Cocobod își concentrează eforturile nu numai pentru activitățile de marketing și de promovare a vânzărilor de cacao ghanez, dar oferă, de asemenea agricultorilor răsaduri de cacao, finanțează modernizarea drumurilor, susține studiile referitoare la bolile plantelor și pune accent pe extinderea serviciilor.
Marea majoritate a cultivatorilor de cacao din Ghana lucrează pe terenuri cu o suprafață de 3 hectare. Boabele de cacao au fost aduse pentru prima dată în Ghana de către misionarii olandezi la începutul secolului al XIX-lea. Tetteh Quarshie, un fierar de la Akkra, s-a ocupat de răspândirea lor. În special datorită lui în prezent cacao reprezintă coloana vertebrală a economiei din Ghana. „Cocoa is Ghana, Ghana is Cocoa“ - spun locuitorii din Ghana. Arborele de cacao original (cacao Theobroma) este un copac care crește 5-8 metri în înălțime. Înflorește tot timpul anului și produce păstăi mari care conțin 20-30 de semințe. Datorită acestora serecoltează fructele. Agricultorii le taie și scot semințele (boabele) din ele. Le lasă să fermenteze câteva zile și apoi să se usuce. În fabrici, boabele sunt prăjite, zdrobite, măcinate. Un proces complex are ca rezultat masa de cacao din care se separă untul de cacao și cacao pudră. Cele două ingrediente sunt folosite pentru a face ciocolată, plus desigur, multe alte ingrediente. Delicatesa populară este disponibilă în mai multe variante - cum ar fi neagră, de lapte, albă, cu bule, cu gheață sau ciocolată neîndulcită. Este cunoscut faptul că consumul de ciocolată îmbunătățește starea de spirit și furnizează energie.
Motivul este conținutul ridicat al substanțelor benefice pentru sănătate din cacao. Ne gândim în special la antioxidanți, vitaminele (D, B, A și E) și mineralele (magneziu, sodiu, potasiu, zinc ...). Acțiunea lor susține vitalitatea generală, contribuie la combaterea anumitor boli și contribuie la bunăstarea consumatorilor. Cacao este încadrat în prezent ca un super aliment deoarece valoarea sa nutritivă este mai mare decât media. Lentilele de ciocolată din lapte Ghana origin sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani. Acestea conțin 42% substanțe solide de cacao. În ceea ce privește alergenii, persoanele cu alergie la lapte, cacao și vanilină trebuie să fie prudente. Produsul poate conține urme de coajă de nucă. A se păstra la temperaturi de 12-20 °C.
Atenție
Dacă comandați ciocolată în timpul zilelor foarte călduroase de vară, este posibil ca aceasta să se deformeze sau să se topească parțial în timpul transportului. Calitatea ciocolatei nu este afectată de această schimbare. |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Valoarea energetică: | 2 442 kJ / 584 kcal |
Grăsimi: | 40,6 g |
din care saturați: | 24,4 g |
Carbohidrați: | 44,8 g |
din care zaharuri: | 43,6 g |
Proteină: | 7,7 g |
Sare: | 0,16 g |