FURSECURI MOI - cafea boabe
Ați mai gustat vreodată fursecuri de Crăciun în luna august? Dacă da, veți confirma cu siguranță că este o desfătare! Fursecurile fragede de ciocolată, vanilie și nucă de cocos nu trebuie neapărat să ajungă pe masa dumneavoastră doar în decembrie. Savurați compoziția festivă de gusturi și arome în orice moment al anului. Datorită cafelei maiestuos aromate puteți sărbători Crăciunul în fiecare zi!
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Cel mai bun lucru pe care puteți să-l oferiți vizitatorilor este acum Arabica 100%. Baza sa cu un corp complet care este completată cu tonuri de vanilie, ciocolată, nuci, miere și nucă de cocos. Boabele au aciditate minimă. Spuma este delicată, densă și elastică.
Originea cafelei
Typica este un soi de bază a cafelei Arabica. Acesta provine din Etiopia, și în prezent este cultivat pe multe plantații mondiale. Arborii de cafea cresc până la o înălțime de 4 metri și, deși nu excelează cu randamente ridicate, calitatea fructelor lor depășește cu mult alte soiuri. Plantațiile mici din America de Sud produc boabe de cafea fine datorită altitudinii mari, a climatului special și a raporturilor de umiditate. Și, de asemenea, datorită faptului că nu sunt nici fertilizate, nici tratate cu produse fabricate industrial. Cafea din Anzi este adesea marcată ca fiind cultivată organic. Fructele de cafea, așa-numitele cireșe de cafea, se maturizează timp de 9-14 luni. Deci, ele trebuie recoltate treptat. Soiul Typica se procesează prin spălare.
Fructele se toarnă în apă, se trec prin plăci de sfărâmare și se elimină pulpa. Boabele de cafea eliberate sunt în continuare fermentate în apă. După aproximativ 36 de ore, începe procesul de uscare. Fermierii usucă cafeaua fie în uscătoare fie la lumina directă a soarelui. Ambele metode au avantajele și dezavantajele lor. Dar întotdeauna trebuie să aibă grijă ca recolta să nu mucegăiască. Prăjirea cafelei este un pas care trebuie efectuat doar înainte (cu câteva zile) de consumul său. De aceea prăjim boabele de cafea numai atunci când comandați cafeaua. Dacă alegeți cafea aromatizată, aromatizarea are loc chiar înainte de prăjire. Boabele de cafea sunt stropite cu ulei cu aromă naturală. Este o tehnologie mai costisitoare decât aromatizarea cafelei după prăjire, dar aduce rezultate mult mai bune. Cafeaua astfel aromatizată își va păstra aroma și mirosul mai mult timp. În plus, aroma nu acoperi calitățile naturale ale cafelei, dar le va completa în mod armonios.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.