075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

FURSECURI MOI - cafea boabe

Cod: 46

Ați mai gustat vreodată fursecuri de Crăciun în luna august? Dacă da, veți confirma cu siguranță că este o desfătare! Fursecurile fragede de ciocolată, vanilie și nucă de cocos nu trebuie neapărat să ajungă pe masa dumneavoastră doar în decembrie. Savurați compoziția festivă de gusturi și arome în orice moment al anului. Datorită cafelei maiestuos aromate puteți sărbători Crăciunul în fiecare zi!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Typica
Regiune
Regiune:
Puno Norte
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1900m
Gust
Gust:
Zaharat
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%, Aromă naturală

Spuma și gustul cafelei

Cel mai bun lucru pe care puteți să-l oferiți vizitatorilor este acum Arabica 100%. Baza sa cu un corp complet care este completată cu tonuri de vanilie, ciocolată, nuci, miere și nucă de cocos. Boabele au aciditate minimă. Spuma este delicată, densă și elastică.

Originea cafelei

Typica este un soi de bază a cafelei Arabica. Acesta provine din Etiopia, și în prezent este cultivat pe multe plantații mondiale. Arborii de cafea cresc până la o înălțime de 4 metri și, deși nu excelează cu randamente ridicate, calitatea fructelor lor depășește cu mult alte soiuri. Plantațiile mici din America de Sud produc boabe de cafea fine datorită altitudinii mari, a climatului special și a raporturilor de umiditate. Și, de asemenea, datorită faptului că nu sunt nici fertilizate, nici tratate cu produse fabricate industrial. Cafea din Anzi este adesea marcată ca fiind cultivată organic. Fructele de cafea, așa-numitele cireșe de cafea, se maturizează timp de 9-14 luni. Deci, ele trebuie recoltate treptat. Soiul Typica se procesează prin spălare.

Fructele se toarnă în apă, se trec prin plăci de sfărâmare și se elimină pulpa. Boabele de cafea eliberate sunt în continuare fermentate în apă. După aproximativ 36 de ore, începe procesul de uscare. Fermierii usucă cafeaua fie în uscătoare fie la lumina directă a soarelui. Ambele metode au avantajele și dezavantajele lor. Dar întotdeauna trebuie să aibă grijă ca recolta să nu mucegăiască. Prăjirea cafelei este un pas care trebuie efectuat doar înainte (cu câteva zile) de consumul său. De aceea prăjim boabele de cafea numai atunci când comandați cafeaua. Dacă alegeți cafea aromatizată, aromatizarea are loc chiar înainte de prăjire. Boabele de cafea sunt stropite cu ulei cu aromă naturală. Este o tehnologie mai costisitoare decât aromatizarea cafelei după prăjire, dar aduce rezultate mult mai bune. Cafeaua astfel aromatizată își va păstra aroma și mirosul mai mult timp. În plus, aroma nu acoperi calitățile naturale ale cafelei, dar le va completa în mod armonios.

Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat

Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare.

Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.

  • Se toarnă întotdeauna numai cafea aromată în cafetieră, care se consumă imediat.
  • După prepararea cafelei aromatizate, pregătiți următoarea ceașcă de cafea fără aromă. Veți curăța deci dispozitivul de reziduurile substanțelor aromatice naturale.

Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric).

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PRALINE BELIGIENE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PRALINE BELIGIENE - cafea boabe

Viața este ca o cutie de bomboane... Nu fiți modești și alegeți ce e mai bun din ea. Pralinele belgiene în combinație cu cafea de plantație de calitate, vă vor bucura, încuraja și măngăia. A aroma cu ciocolată arabica 100% din Peru a fost o idee genială. O veți aprecia la un mic dejun relaxat sau după un prânz festiv. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,4 Lei /1000 g 17,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024

MALIBU - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MALIBU - cafea boabe

Cafeaua boabe Malibu este genială! Noua aromă își va cuceri în curând fanii. Romul de cocos vă va transpune departe de griji și agitație, undeva în însorita Caraibe. Va fi timp de stat întins pe plajă, de surfing, de construit castele de nisip și de savurat băuturi răcoritoare... Cu siguranță vă doriți asta! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024

BISCUIȚI CREMOȘI - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BISCUIȚI CREMOȘI - cafea boabe

Ciocolată și lapte, alb și negru. Cea mai bună combinație de gusturi și culori pentru cei care iubesc biscuiții rotunzi umpluți. Textura crocantă, tonurile dulci de lapte fin și indonfundabila, aromata cacao, învăluie simțurile instantaneu. Nu e greu să te îndrăgostești de acest gust. Pentru a vă bucura de biscuiții cu cremă preferați, fără grija unei bombe calorice, am prăjit o cafea specială "cu biscuiți". Este deliciosă, încercați-o! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
164,5 Lei /1000 g 16,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 24. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »