GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO
Oare ce gust are Cea mai bună cafea a anului? Noi am încercat-o și putem spune că are un gust divin! Galapagos SC 18 de pe Insula San Cristobal este, în opinia noastră, una dintre cele mai bune cafele de plantație din câte există. Aroma sa intensă și echilibrul excelent al corpului și al acidității fac din ea favorita nostră. Descoperiți și dumneavoastră gustul caramelului dulce cu o atingere de lime.
Compoziție
Arabica BIO 100%Crema și gustul cafelei
Această cafea nu poate fi descrisă altfel, decât prin cuvântul minunată. Are o aromă extraordinară, un gust rotund și echilibrat și o cremă frumoasă, netedă. Ce ne putem dori mai mult de la o cafea? În subtonul său puteți recunoaște cu ușurință dulceața caramelului dres cu un strop de lime și lămâie. Veți găsi și straturi de tutun parfumat și piele.
Originea cafelei
Galapagos sunt arhipelaguri în estul Pacificului, la aproximativ 1000 de kilometri de coasta Ecuadorului. Sunt renumite în special pentru șopârlele cu aspect preistoric, țestoasele uriașe și pinguini. Pe lista rarităților ecuadoriene noi mai adăugăm cafeaua. Este cu adevărat unică. 100% Arabica Galapagos o formează un climat deosebit de favorabil și un sol vulcanic. Cafeaua este cultivată fără îngrășăminte industriale, deoarece întregul arhipelag Galapagos este o zonă naturală unică protejată de norme stricte. Boabele arborilor de cafea (Coffea arabica) sunt culese foarte atent și exclusiv manual. În întregul Ecuador sunt prelucrate prin metoda umedă și uscată. În cazul insulei San Cristobal, fermierii preferă tehnologia care produce boabe de calitate superioară - metoda umedă sau spălarea. Boabele asemănătoare cireșelor se toarnă în apă și împreună cu aceasta sunt presate prin plăci de zdrobire. Plăcile îndepărtează pulpa și din fiecare fruct scot la iveală două boabe de cafea. Cafeaua fermentează apoi în vasele de fermentare. În cele din urmă este sortată și uscată. Prima dată la soare, după care se finalizează automat. Cafeaua o aducem de pe plantații în principiu verde. Prăjirea este, pe de-o parte o chestiune de obiceiuri locale (într-un fel este prăjită cafeaua în Europa și altfel în SUA) și pe de alta, ar trebui strâns urmată de consum. Doar o cafea proaspăt prăjită oferă experiența delicioasă așteptată.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
5. 3.