GUATEMALA - ANTIQUA SAN JUAN SCR90 cafea boabe
Popularul soi Bourbon este caracterizat de boabe mici și regulate, aciditate complexă și corp întreg. Cafeaua de plantație guatemaleză nu ar trebui să lipsească din portofoliul dumneavoastră de bunătăți favorite. Extraordinar de intensă, fructat aromată și prăjită mediu - poate fi savurată ca un mic ristretto, dar și ca un espresso clasic.
Compoziție
Arabica 100%Crema și gustul cafelei
Dulce și fin cremoasă, mereu proaspăt prăjită și fructat aromată - așa este Antiqua San Juan. Combină tonuri de piersici, prune și caise. Cafeaua nu este foarte puternică, datorită acidității scăzute fiind catifelată și delicată. Se face cunoscută printr-o reverberație plăcută de fructe. Crema este densă, elastică.
Originea cafelei
Cafeaua din Guatemala este de obicei cultivată la altitudini mai mari, adesea pe un sol vulcanic. Datorită acestui lucru, are proprietăți de gust unice. La Antiqua este o regiune din zona muntoasă a Guatemalei Centrale, astăzi parte a patrimoniului mondial UNESCO. Este înconjurată de trei vulcani, a căror cenușă bogată în minerale, beneficiază în primul rând culturilor agricole, ca îngrășământ natural, și reține umiditate în sol. Producția de cafea din Guatemala a început să se dezvolte după anul 1850. Plantele arborilor de cafea (Coffea arabica) cultivate la altitudini mai mari, trebuie protejate de vânturile nordice reci. Majoritatea plantațiilor aparțin agricultorilor mai mici, care se asociază în Asociația Națională de Cafea Anacafé.
Datorită acestui fapt există în Guatemala controlul calității cafelei produse și supravegherea condițiilor de muncă a agricultorilor. În zona Antiqua, boabele de cafea asemănătoare cireșelor sunt recoltate din ianuarie până la jumătatea lunii martie, aproape continuu. Culegătorii vin pe plentații zilnic pentru a recolta fructele tocmai coapte. Procesarea prin metoda umedă înseamnă că boabele sunt turnate în rezervoare cu apă unde sunt separate cele de calitate slabă de cele de calitate înaltă (se depun pe fund). Împreună cu apa trec prin plăci de zdrobire, care le înedpărtează pulpa. Urmează fermentarea și uscarea. În cele din urmă, boabele de cafea sunt sortate și ambalate.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
21. 4.
21. 4.
21. 4.
7. 3.