GUATEMALA LA PROVIDENCIA - Micro Lots
În apropierea rezervației naturale, printre doi vulcani, la umbra copacilor. Așa a crescut, pe mica plantație de familie La Providencia, cafeaua unică cu un gust intens. Microlotul cu un corp plin și suflu de caramel și fructe proaspete, îi va satisface și pe iubitorii de cafea cu cel mai pretențios apetit. Cultivării, recoltării și prelucrării cafelei Guatemala La Providencia i-a fost acordată o atenție maximă. Și este sigur, că nici o altă cafea nu avea aromă, gust sau aspect identic.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Guatemala La Providencia este o cafea cu o aciditate echilibrată și un profil de gust pur. Corpul său complet este accentuat de urmele de caramel și fructe proaspete.
Originea cafelei
Locuitorii Guatemalei spun despre cafeaua lor că este cea mai bună din lume. De aici se văd două lucruri – că sunt mândri de țara lor și că produc cu adevărat o cafea foarte mult apreciată. Și totuși (sau tocmai pentru că) marea majoritate a arborilor de cafea sunt cultivați în ferme mici, de obicei familiale. La fel este și în cazul microlotului unicat Guatemala La Providencia. Soiul Arabica specia Caturra (80%) și Bourbon (20%), se cultivă pe plantația La Providencia în regiunea Acetanango în apropierea orașului colonial Antigua din Guatemala la sud. Și pentru că este un microlot, "locul său de naștere" este specificat cu precizie de aproape un metru. Arborii de cafea se află în mare parte în pădurea naturală și astfel creșterea lor este influențată în mod pozitiv de umbra copacilor Inga.
Avantajul lor principal este capacitatea ridicată de a lega azotul și atunci când frunzele cad, îl furnizează solului. Acest lucru este foarte benefic pentru arborii de cafea. Mai mult, fără umbrire, ar crește prea repede, iar fructele lor nu ar atinge gustul sau aroma optimă. În ceea ce privește solul, trebuie adăugat faptul că pe micro plantația La Providencia este un sol vulcanic bogat în minerale. Se datorează locației între cei doi vulcani încă activi - Acetanango (3976 m altitudine) și Fuego (3763 m altitudine). Fumul este răspândit aproape zilnic, ultima activitate recentă semnificativă de revărsare a lavei datează din ianuarie 2016. Regiunea Acetanango în sine atrage în vizită turiștii din întreaga lume. Familia fermierului din La Providencia pune accentul pe recoltarea și prelucrarea atentă a cireșelor de cafea. Fructele de cafea sunt în mod tradițional recoltate manual în funcție de coacerea lor și sunt prelucrate prin așa-numita metodă umedă.
Boabele sunt decorticate în apă, lăsate la fermentat și în cele din urmă uscate. În cazul cafelei Guatemala La Providencia, uscarea se face de obicei la soare. Prin selectarea boabelor de cea mai bună calitate se obține așa-numita "Micropartia", un sortiment exclusivist cu caracteristici unice și cu o istorie de procesare manuală. Pentru iubitorii specialităților de cafea, degustarea Mikropartia este o experiență perfectă și o sursă pentru descoperirea de noi arome și mirosuri.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.