075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

HONDURAS GEISHA SANTA BARBARA TRINIDAD - Micro Lot

Cod: 1354

În aroma sa veți recunoaște iasomie și fructe tropicale. Cei care își pregătesc Geisha se vor bucura de o experiență foarte aromată și florală. O cafea unică din satul etiopian Gesha are din ce în ce mai mulți fani. Agricultorii din Trinidad au grijă de aceasta cu pasiune și cu un impact minim asupra mediului. Bucurați-vă de o experiență de lux. Geisha de pe dealurile Hondurasului este cafea pentru momente speciale, regina printre toate.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Honduras
Soi
Soi:
Varietal Geisha
Regiune
Regiune:
Santa Barbara
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1350 - 1400m
Gust
Gust:
Citrice, Nuga
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua Honduras Geisha Santa Barbara Trinidad SHG este una dintre cafelele extraordinar de echilibrate, cu un corp complet. În miros veți recunoaște dulceața florilor de iasomie, iar în gust citrice și nugat. Spuma este foarte delicată, deschisă la culoare.

ORIGINEA CAFELEI

Ce este mai exact cafeaua Geisha? Este un soi exclusiv și cel mai scump din lume. Cucerește medalii la toate competițiile și este la mare căutare în toate cafenelele de lux. Soiul în sine provine din jurul satului Gesha din vestul Etiopiei. Arată puțin atipic - arborii de cafea sunt atât de înalți încât este necesar ca fructele să se culeagă cu o scară. În schimb rădăcinile nu sunt foarte adânci. Planta necesită o altitudine mai mare, lumină solară moderată și umiditate specifică. Fructele sale sunt alungite. Datorită combinației tuturor factorilor climatici, Geisha are caracteristici gustative unice și înregistrează record după record la licitații.

Din pădurile etiopiene, această cafea s-a răspândit în lume prin Kenya, Tanzania, Costa Rica și Panama. Este cultivată în Honduras de familia lui José Salomon Fajardo și Adrian Bueso. Ei locuiesc în nord-vestul țării, în satul din regiunea Santa Barbara. Locuitorii săi susțin că strămoșii lor au fost evrei, de aceea au denumit o stradă după fostul ambasador israelian Shimon Agur și au denumit centrul sportiv Plaza Jerusalem, pentru că a fost construit cu ajutorul financiar din Israel.

Cafeaua se cultivă în Trinidad la o altitudine de 1350-1400 de metri. Ferma Finca Jerusalén reunește mai mulți producători mici din satele Montecristo, El Guijo și Carretal. Cireșele de cafea sunt recoltate manual și prelucrate prin metode tradiționale, ținând cont de moștenirea familiei și de conservarea naturii. Coaja se îndepărtează mecanic de pe boabele roșii, apoi boabele sunt lăsate să fermenteze timp de 12-16 ore și după sunt spălate de fermieri manual. Geisha trebuie uscată până la o umiditate de 11-12 procente, de obicei se usucă pe dale de beton într-un strat de aproximativ 3 centimetri. Trebuie amestecată la intervale regulate, cel puțin o dată pe oră. Înainte ca să poată fi ambalată și livrată la bursă, cafeaua trebuie sortată.

În concluzie, mai adăugăm câteva cuvinte cu privire la denumirea Micro Lot. Acesta este denumirea pentru o cafea de specialitate cu „origine”, adică o cafea la care se poate identifica exact plantația, cultivatorul și procesatorul.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

Cafeaua din regiunea Cerrado Mineiro este renumită pentru aroma intensă și gustul fructat de miere. Mai mult, regiunea a fost prima din Brazilia care a obținut o denumire de origine protejată, astfel încât nu există nicio îndoială cu privire la calitățile cafelei. Mai ales pentru că este îngrijită de Pedro Humberto Veloso, care se ocupă de cultivarea cafelei din 1977. Acest microlot este pur și simplu o delicatesă a cafelei. Poftiți! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,8 Lei /1000 g 16,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 26. 4. 2024

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot

Țara Anzilor înalți, originea culturilor antice și a multor grupuri etnice. Acesta este Peru, un producător de cafea cu o aciditate evidentă, cu tonuri dulci de caramel, ciocolată și nuci. Gustați recolta lui Fernando Cordova Cordova. Proprietarul plantației care cultivă cafeaua în munții din nord a acordat cafelei o mare atenție. Micro lotul unic reflectă exact climatul local, natura și dragostea față de cafea. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
192,4 Lei /1000 g 19,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 26. 4. 2024

BRAZIL NATURAL ARABICA CERRADO NY2/3 - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZIL NATURAL ARABICA CERRADO NY2/3 - Micro Lot

Neted, dulce, cu gust de alune. Și note de portocale. Microlotul brazilian din ferma tradițională de familie a lui Nelson Rivellini este o garanție a experiențelor gustative minunate. Cafeaua Arabica uimitoare „cu origine” îi va atrage atât pe iubitorii de cafea cu experiență, cât și pe cei care doar își caută cafeaua preferată. Plantația San Martin este un loc în care se cultivă o cafea de o calitate excepțională. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
173,5 Lei /1000 g 17,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 26. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »