IBRIC PENTRU CAFEA KAFFIA 110-120 ml
Cod: 1285
Ibricul este un vas tradițional pentru prepararea cafelei turcești. Este fabricat manual din cupru. Cuprul are o conductivitate termică ridicată și de-alungul multor secole a fost preferat în bucutărie pentru siguranța lui și gătitul sănătos. Partea interioară a ibrucului este acoperită cu staniu.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
Instrucțiuni de preparare
- Măcinați cafeaua foarte fin. Ar trebui să aibă un aspect pudrat.
- Pentru 1 cafea, folosiți aproximativ 7 g cafea măcinată la 50 ml apă.
- Puneți ibricul pe foc, adăugați 20 ml apă și zahăr cu condimente (depinde de dvs. care condiment adăugați, de exemplu cardamom). Raportul dintre cafea și zahăr este de 2 lingurițe de cafea și o linguriță de zahăr.
- Așteptați până când apa și zahărul încep să fiarbă și se formează caramel. Apoi adăugați apă până la 2/3 din ibric și adăugați cafea măcinată.
- Așteptați până când cafeaua începe să fiarbă și spuma ajunge la marginea superioară a ibricului, apoi îndepărtați ibricul de pe foc și scoateți spuma și o puneți în ceașcă.
- Apoi puneți din nou cafeaua la fiert și repetați același procedeu de încă 2 ori.
- La final, puneți ibricul deoparte și lăsați să stea 30 de secunde pentru ca sedimentul să se depună.
- Turnați cafeaua în ceașcă.
Ajutați pe alții să aleagă:
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
AMARETTO - cafea solubilă
Cei care iubesc frappé-ul sau cafeaua cu gheață, vor aprecia cu siguranță avantajele acestei bunătăți solubile. Amaretto este creat pentru a fi combinat cu cafea. Lichiorul de fructe cu aroma de migdale va transforma obișnuita cafea de după-amiază, într-o experiență cum nu mai este alta. Bucurați-vă de cafeaua solubilă Amaretto cu frișca, lapte sau înghețată.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.
CACAO EXTRA BRUT (22/24) - pudră de cacao
Pudra de cacao Extra Brut este un produs cu adevărat original. Amestecul din cacao de cea mai bună calitate îl vor aprecia chocoholicii, cofetăresele și mamele copiilor mici. Pentru primii va fi garantul unui gust excelent, celor de-al doilea le va furniza spațiu nelimitat pentru creativitate și ultimele le va ajuta seara cu ritualul de adormit. Cu alte cuvinte, cacaua adevărată nu va sta în sertar.
La detalii despre produs gasiti mai multe informatii