075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

IBRIC PENTRU CAFEA KAFFIA 110-120 ml

Cod: 1285

Ibricul este un vas tradițional pentru prepararea cafelei turcești. Este fabricat manual din cupru. Cuprul are o conductivitate termică ridicată și de-alungul multor secole a fost preferat în bucutărie pentru siguranța lui și gătitul sănătos. Partea interioară a ibrucului este acoperită cu staniu.

81,4 Lei cu TVA
68,4 Lei fără TVA
Vom livra joi, 2. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua foarte fin. Ar trebui să aibă un aspect pudrat.
  2. Pentru 1 cafea, folosiți aproximativ 7 g cafea măcinată la 50 ml apă.
  3. Puneți ibricul pe foc, adăugați 20 ml apă și zahăr cu condimente (depinde de dvs. care condiment adăugați, de exemplu cardamom). Raportul dintre cafea și zahăr este de 2 lingurițe de cafea și o linguriță de zahăr.
  4. Așteptați până când apa și zahărul încep să fiarbă și se formează caramel. Apoi adăugați apă până la 2/3 din ibric și adăugați cafea măcinată.
  5. Așteptați până când cafeaua începe să fiarbă și spuma ajunge la marginea superioară a ibricului, apoi îndepărtați ibricul de pe foc și scoateți spuma și o puneți în ceașcă.
  6. Apoi puneți din nou cafeaua la fiert și repetați același procedeu de încă 2 ori.
  7. La final, puneți ibricul deoparte și lăsați să stea 30 de secunde pentru ca sedimentul să se depună.
  8. Turnați cafeaua în ceașcă.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »