INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB
Robusta spălată din India joacă un rol esențial în prepararea amestecurilor delicioase de cafea, în special pentru piața italiană. Majoritatea cafelelor espresso pe care le beți oriunde în Europa, folosește gustul ei plin și ușoar ciocolatiu și se laudă în același timp, datorită ei, cu o cremă frumoasă și compactă. Acum aveți și dumneavoastră șansa să vă pregătiți o ceașcă unică în funcție de gustul preferat. Amestecați robusta cu arabica, bucurați-vă de ea individual. Experiență garantataă
Compoziție
Robusta 100%Crema și gustul cafelei
Una dintre cele mai bune cafele din lume de sortiment Robusta excelează cu un gust fantastic plin și dens. Caracteristica pământie, tipică în acest caz este suprimată. Anumitor persoane, Robusta indiană le amintește de budinca de ciocolată. Oricum ar fi, cu siguranță veți descoperi în ea urme de ciocolată. Crema este înaltă și densă, în așa fel încăt un cub de zahăr trece cu greu prin ea.
Originea cafelei
India este singura țară în care toți arborii de cafea cresc la umbră. Fermierii îi cultivă acolo mai mult de 400 de ani. Primele șapte boabe de cafea le-a adus se presupune sfântul Bababudan din îndepărtatul Yemen și le-au plantat pe dealurile din Karnataka Se spune, că fiecare cultivator de cafea din India varsă în ea o parte a vieții lui. Probabil de aceea, această cultură oferă o gamă remarcabilă de loturi de înaltă calitate și este căutatăt în întreaga lume.
În India, boabe de cafea sunt recoltate din ianuarie până în martie. Arborii de cafea din soiul Robusta (Coffea canephora) cresc la umbra copacilor, la altitudini mai mici, caracterizate de condiții climatice calde și umede. Copacii previn eroziunea solului, îl îmbogățesc cu substanțe nutritive, protejează plantațiile împotriva fluctuațiilor de temperatură și în plus joacă un rol semnificativ în găzduirea diversității florei și faunei. Cine vizitează plantațiile de cafea din India, va observa de asemenea că, în vecinătatea lor se găsesc întotdeauna cămpuri cu condimente, cum ar fi piper, cardamon, vanilie si pomi fructiferi - bananeri și portocali.
Cuvântul washed din denumirea cafelei, avertizează că a fost procesată prin spălare, un proces relativ exigent, la finalul căruia stă o cafea de calitate mai înaltă decât cea rezultată din procesul de prelucrare uscată. Cafeaua spălată se cojește în rezervoare speciale cu apă, în cel mult 24 de ore de la recoltare. Este tranferată după aceea în vase de fermentație, unde datorită fermentării naturale scapă de stratul lipicios și este uscată. Fie direct la soare, fie în uscătorii, de cele mai multe ori în ambele moduri..
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.