COSTARICA FINCA EL ROSARI - Micro Lot
Familia este fundamentul... unei plantații bune. Când, acum o jumătate de secol, Moise Meza sădea primii arbori de cafea în zona Leon Cortes, ghicea deja că face o alegere bună. Astăzi, fiii săi Javier și Gabriel cultivă la umbra copacilor o cafeaua unică. Microloturile lor sunt așteptate cu nerăbdare de câtre iubitorii de cafea din întreaga lume. Ultima are o aromă delicată, de ciocolată cu lapte, înviorată cu tonuri de cireșe. Fără exagerare, cea mai bună cafea din Costa Rica vă va convinge și pe dumneavoastră.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Costa Rica Finca El Rosario are un gust echilibrat cu o aciditate plăcută și cu urme de ciocolată cu lapte. Este completată în mod cu adevărat faimos de cireșe și melasă. Espresso preparat din această cafea va încânta cu o spumă delicată și compactă.
Originea cafelei
O plantație mică din regiunea tipică de cafea din Costa Rica a câștigat nu numai un nume minunat. El Rosario (Rozariul) poate fi, de asemenea, amintit datorită micro-loturilor excelente pe care le produce din 2007. Arborii de cafea din soiurile Caturra și Red Catuaí cultivate într-o fermă de familie pe solul vulcanic fertil, la o altitudine de 1600 de metri. Pentru zona Leon Cortes din Tarazzu, unde se află El Rosario, este tipică o climă moderată cu zile calde și nopți răcoroase. Producția unică se datorează faptului că arborii au fost plantați sub copacii înalți, care le oferă umbra necesară. Combinația dintre toți acești factori ajută coacerea mai lentă a boabelor de cafea, concentrându - se în acestea un gust și o aromă mai intensă și un conținut mai mare de zaharuri naturale. Avantajul micro loturilor este originea lor absolut clară. În cazul cafelei Costa Rica, Finca El Rosario se află în spatele fondatorului plantației, domnul Moises Meza. Aceasta a construit o fermă pe a cărei parcele, fii lui, Javier Meza și Gabriel Meza cultivă în prezent micro-loturi unice exportate pe piețele internaționale. Fără îngrășăminte și pesticide, 100% ecologice.
Boabele de cafea sunt recoltate și sortate exclusiv manual la ferma El Rosario. Rezultatul este o cafea cu boabe uniforme mari de o calitate constantă. Procesul de prelucrare a boabelor este, de asemenea, specific. În primul rând, acestea sunt spălate în apă pentru a scăpa de impurități, iar apoi fermierii le curăță, de data aceasta fără apă. Urmează faza de uscare, care este foarte delicată și poate pune în pericol întreaga recoltă. Boabele de cafea chiar dacă au fost curățate rămân parțial acoperite de înveliș lipicios, care poate mucegăi foarte ușor. La ferma El Rosario, se utilizează uscătoarele speciale care întorc boabele de cafea la fiecare 10 minute timp de o săptămână. Rezultatul este așa-numita Honey Coffee cu o ușoară aciditate, cu tonuri expresive de fructe și o notă distinctivă de miere. Experții spun că nu veți găsi ușor o astfel de cafea dulce. Din cauza modului nu tocmai obișnuit de procesare, boabele se impregnează cu mirosuri și gusturi naturale, care pot fi identificare înainte de prăjire. Acest microlot este marcat cu acronimul SBH, ceea ce înseamnă o cafea de cea mai înaltă calitate cu cele mai dure boabe.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.