075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

KUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

Cod: 377

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez.

Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 27. 1. 2020
Cargus Vom livra 27. 1. 2020 14,9 Lei
Coletăria Vom livra 27. 1. 2020 12,9 Lei
FAN Courier Vom livra 27. 1. 2020 14,9 Lei
Pachete mari:
156,0 Lei cu TVA
82,8 Lei cu TVA
47,0 Lei cu TVA
Pachete mici:
24,0 Lei cu TVA
14,5 Lei cu TVA
Măcinare:
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Cuba
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Sierra Maestra
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
900m
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie cu tonuri de caramel
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

O cafea delicată, dulce, cu corp plin va fi pe placul descoperitorilor de senzații noi, dar și a savanților în cafeină. Cuba Serrano Superior conține mai puțini acizi decât speciile de altitudine. O caracterizează gustul puternic și distinctiv de ciocolată amăruie și caramel. Similar tuturor cafelelor 100% Arabica, și în acest caz, printr-o extracție adecvată, rezultă o cremă densă și compactă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Lanțul muntos Sierra Maestra se afla pe coasta de sud a Cubei. Cel mai înalt munte al său (de asemenea, cel mai înalt munte din toată Cuba), Pico Turquino, are 1974 metri. Climatul tropical și umed creează condiții excelente pentru cultivarea arborilor de cafea (Coffee arabica). Solul local, este bogat în cupru, mangan, crom și fier. Cafeaua cubaneză are de aceea un profil de gust excepțional. Cele mai frecvente soiuri, care pot fi găsite în Cuba sunt Bourbon, Typica, Caturra și Catu & Catimor. Arborii de cafea sunt culeși manual din iulie până în decembrie. Fructele lor roșii, de dimensiunea și aspectul cireșelor sunt prelucrate prin așa-numita metodă umedă, sau prin spălare. Imediat după recoltare sunt turnate în vase mari cu apă.

Partea de calitatea a recoltei se așează la fund, restul este strâns de la suprafață. Împreună cu apa, boabele sunt presate prin plăci de zdrobire speciale, care le elimină pulpa. Semințele (boabe de cafea) sunt lăsate să fermenteze, urmând a fi uscate la soare și în uscătorii. În cele din urmă, cafeaua este sortată și ambalată în saci de iută a câte 60 de kilograme. Arborii de cafea au ajuns în Cuba în anul 1748. Plantațiile de cafea sunt lucrate de săteni, cărora le aparțin în general bucăți mici de teren. De multe ori se grupează în socieatăți mai mari pentru a asigura cafelei o mai bună vânzare. Fiecare lot de cafea cubaneză are o istorie clară și demonstrabilă. Țara exportă anual 8.000 de tone de cafea.

Cubanezii iubesc cafeaua, și-o pregătesc în termosuri, îi adaugă zahăr și o iau la drum. Cafeaua cu lapte o puteți găsi în Cuba numai în hotelurile bune, localnicii o beau numai îndulcită.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA

Super delicată, extrem de parfumată și dulce ciocolatie. Cafeaua din populara plantație braziliană Fazenda da Lagoa (Ferma de lângă lac) este una dintre cele mai căutate din lume. Crește în îmbrățișarea pădurii tropicale, înconjurată de munți și lacuri cristaline. O prăjim la intensitate medie, pentru a-i menține corpul perfect neted și aroma fructată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 27. 1. 2020
Pachete mari:
135,1 Lei cu TVA
72,3 Lei cu TVA
41,1 Lei cu TVA
Pachete mici:
21,3 Lei cu TVA
13,0 Lei cu TVA
Măcinare:

PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 27. 1. 2020
Pachete mari:
114,5 Lei cu TVA
61,9 Lei cu TVA
35,5 Lei cu TVA
Pachete mici:
18,7 Lei cu TVA
11,5 Lei cu TVA
Măcinare:
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »