MEXICO cafea solubilă - mix Arabica și Robusta
Rapidă și extraordinar de bună! Cafeaua solubilă mexicană este o alternativă excelentă pentru situațiile în care nu aveți la îndemână râșnița, aparatul de cafea sau cafeaua boabe. Ajunge să puneți o linguriță de cafea în ceașca preferată și să turnați apă fierbinte peste. Combinația armonioasă de arabica și robusta, este catifelat de cremoasă, cu un vârf plăcut de citrice.
Compoziție
Robusta 20%, Arabica 80%Spuma și gustul cafelei
Această cafea nu este aromatizată, prin urmare, în gustul ei recunoaștem cu ușurință dulceața tipică și gustul subtil de citrice ale amestecurilor mexicane. După preparare, creează o spumă plăcută și ușoară.
Originea cafelei
Cafeaua solubilă este adesea considerată a fi de calitate mai slabă. Nu trebuie să fie întotdeauna așa. Desigur nu poate înlocui complet specialitățile de plantație, dar este o alegere excelentă pentru cei care apreciază pregătirea simplă, un preț bun și disponibilitate simplă. Cafeaua instant, pe care o veți găsi în oferta noastră, aparține uneia de bună calitate. Are un gust distinct și o aromă de lungă durată. Pentru producția de cafea solubilă este renumită compania Nestle, care a lansat pe piață „praful de cafea“, în 1937. În anii '50 ai secolului trecut, cafeaua solubilă a devenit extrem de populară în întreaga lume. Producția sa nu este deosebit de dificilă, producătorii îmbunătățesc continuu procesul tehnologic. Scopul este de a obține o și mai bună păstrare a aromei. Există două moduri de a produce cafea solubilă - uscare prin congelare și pulverizare. Preferăm prima opțiune. O combinație de cafea Arabica și Robusta de plantație, prăjită și amestecată în mod corespunzător, se fierbe și o mare parte din apă este lăsată să evaporeze. Se obține un concentrat de cafea, care este înghețat la -40 °C. Masa obținută este măcinată și prin sublimare se elimină gheața. Rezultatul sunt cristale de cafea care pot fi direct ambalate. Cafeaua instant liofilizată este mai scumpă decât cea produsă prin pulverizare, dar avantajul este o mai bună păstrare a substanțelor aromatice.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Pentru o preparare optimă alegeți o cană mică cu un conținut de 90 ml.
- Folosiți 1 sau 2 lingurițe de cafea și turnați peste apă fiartă la o temperatură de 90°C. Apa clocotită privează cafeaua de gustul ei distinctiv.
- Utilizați întotdeauna apă proaspătă pentru a prepara cafeaua.
7. 2.