075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

NEPAL MOUNT EVEREST SUPREME BIO - cafea boabe

Cod: 1331

Știați că, și sub Everest crește cafea? Și că are un gust excelent și miroase minunat? Este descrisă ca fiind rustică, cu o aciditate scăzută până la medie. Cea, de cea mai înaltă calitate, din regiunea Nuwakot, este cultivată la umbră. În consecință, boabele se maturează mai mult timp și cafeaua are un gust plin, puternic. Încearcați ce s-a recoltat de sub munții înalți de data aceasta. Cu siguranță veți fi încântați de calitatea deosebită și de gustul interesant al boabelor de cafea nepaleze.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
412,8 Lei /1000 g 350,9 Lei /1000 g 35,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Nepál
Soi
Soi:
Caturra
Regiune
Regiune:
Nuwakot
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
700m
Gust
Gust:
Caramel, Kakaová, Mandle
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica 100%

Crema și gustul cafelei

Cafea Nepal Mout Everest Supreme excelează print-un corp puternic și o aromă intensă. În timpul degustării veți observa tonuri de caramel, cacao și migdale, poate veți observa și atingerea delicată a plantelor de munte. Această cafea are o aciditate moderată. Oferă o spumă frumoasă, consistentă și compactă.

Originea cafelei

BIO Sencha

Cafeaua a fost cultivată în Nepal cu câteva secole în urmă. Arborii de cafea au fost decimați de boli și plantațiile și au fost apoi plantate cu arborii de ceai. Nepal este acum printre novicii de cafea, dar experții spun că potențialul său de a produce cafea excelentă crește an de an. Primele semințe de cafea au fost aduse în țară în 1938 de către pustnicul Hira Giri. Timp de câteva decenii, arborii de cafea au fost cultivați de localnici mai degrabă din curiozitate. Doar în anii 1980, în Nepal a început să se producă cafea în scop comercial. Atunci, guvernul a importat semințe de cafea din India și a înființat Nepal Coffee Company. Scopul acestei organizații a fost de a cumpăra cireșe de cafea de la producători și de a le prelucra pentru piața internă. După anul 2002 a existat o creștere semnificativă a cererii pentru cafea nepaleză din străinătate, ceea ce a motivat agricultorii să privească cafeaua ca o marfă potrivită pentru export.

În prezent, ministerul local al agriculturii supraveghează cultivarea cafelei și condițiile de cultivare a acesteia. Guvernul oferă sprijin tehnic și financiar agricultorilor. Cafeaua este acum cultivată în patruzeci de regiuni. Printre cele mai cunoscute sunt Gulmi, Shyangja, Laliptur, Kaski și Nuwakot. Cafeaua din Himalaya este considerată în special producția arborilor de cafea din soiul Caturra, care se dezvoltă cel mai bine la nord de Kathmandu. Mai precis, în zona Nuwakot, arborii sunt plantați la o altitudine de aproximativ 700 de metri. Pentru a face gustul recoltei mai interesant, cireșele de cafea se coc la umbră. Între luna ianuarie și aprilie lucrătorii le culeg și le usucă la soare. În așa-numitul proces uscat de procesare a cafelei, trebuie acordată o atenție deosebită întregului proces.

Cafeaua nu trebuie să mucegăiască și nu trebuie să fie foarte uscată. Acest lucru ar provoca pierderea nuanțelor de gust fin. În prezent, arborii de cafea sunt cultivați în Nepal pe 1800 de hectare, care produc aproximativ 517 de tone de cafea pe an. Se presupune că țara are potențialul de a extinde cultivarea cafelei cu încă 11.000 de hectare. Majoritatea cafelei nepaleze se îndreaptă către Statele Unite și Canada.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CUBA SERRANO SUPERIOR - cafea boabe

O poveste pentru gurmanzi! Această cafea de plantație de pe coasta de sud a Cubei se poate lăuda cu o aciditate aproape nulă, dar cu o aromă plină și cu o colorare puternică de ciocolată și caramel. Munții Sierra Maestra, în care s-a născut, i-au dat o aromă dulce, care evocă mierea și zahărul brun. Dacă vă veți bucura cu adevărat de ea, veți descoperi tonuri de fum și rom cubanez. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
172,3 Lei /1000 g 146,5 Lei /1000 g 14,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO

Oare ce gust are Cea mai bună cafea a anului? Noi am încercat-o și putem spune că are un gust divin! Galapagos SC 18 de pe Insula San Cristobal este, în opinia noastră, una dintre cele mai bune cafele de plantație din câte există. Aroma sa intensă și echilibrul excelent al corpului și al acidității fac din ea favorita nostră. Descoperiți și dumneavoastră gustul caramelului dulce cu o atingere de lime. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
641,0 Lei /1000 g 64,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022

JEMEN ASRAR HARAZ BIO - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JEMEN ASRAR HARAZ BIO - Micro Lot

Cafeaua din Orientul Mijlociu cu sigurranță nu se va pierde printre celebrele sale colege. Producția yemenită a devenit populară datorită gustului foarte echilibrat, în care se regăsesc urme de ciocolată, cacao, papaya și ananas. Micii fermieri din Yemen cultivă arborii de cafea de mai mult de 600 de ani. Și trebuie adăugat, că în tot acest timp, metoda de prelucrare a boabelor de cafea nu a cunoascut mari schimbări. Datorită acestui fapt, ne putem bucura de gustul sălbatic,… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
548,1 Lei /1000 g 54,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 30. 5. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »