NUGAT - cafea boabe
Se topește în gură, calmează nervii și încălzește inima. Cine? Nuga! O altă cafea aromată îi va încânta pe toți pofticioșii și iubitorii de cafea. Indiferent dacă folosiți la preparare ibricul, french press sau un espressorul pentru aragaz, obțineți o băutură delicioasă de cafea cu gust de miere și alune. Nuga știe ce e bun.
Compoziție
Arabica 100%, Aromă naturalăSpuma și gustul cafelei
Dacă extrageți cafeaua în mod corespunzător, vă veți bucura de o spumă frumoasă și deschisă la culoare, cu bule mici. Bucurați-vă de un gust neted, aciditate medie și tonuri de miere și nuci. În general, boabele de cafea sunt armonioase, dulci.
Originea cafelei
Această cafea Arabica de plantație provine din Peru. A crescut pe versanții Anzilor și este, așadar, încadrată între cafele de înaltă calitate. Specia Typica se mândrește cu proprietăți excelente de gust, dar randamentul său nu este surprinzător. Totuși, este cultivată de majoritatea fermierilor mici din munții peruani. Au grijă de plantațiile de cafea cu familiile lor, în majoritate fără utilizarea de îngrășăminte industriale și sau substanțe de îngrijire. Pentru fermierii mici, acestea sunt inaccesibile ca și preț, dar și foarte greu de transportat pe plantații. Fructele arborilor de cafea sunt recoltate aproape pe toată perioada vegetației. Ele se coc treptat, în decurs de 9-14 luni. În termen de 24 de ore de la cules, acestea trebuie prelucrate. În Peru se utilizează spălarea sau prelucrarea umedă. În timpul acestuia, cireșele de cafea sunt turnate în rezervoarele de apă și cu ajutorul apei trec prin mașina de zdrobire. Astfel se elimină pulpa și se scot boabele de cafea. Ele sunt turnate în vase de fermentație unde fermentează până la 36 de ore. În cele din urmă, cafeaua este uscată la soare sau în uscătoare. Rezultatul este o cafea cu boabe verzi până la gri, pe care fermierii le împachetează în saci și le transportă pe piața bursieră. În această etapă noi cumpărăm cafeaua. Pentru că vrem să le livrăm clienților noștri o cafea cât se poate de proaspătă, o prăjim chiar înainte de expediere. Aromatizarea cafelei se efectuează de un prăjitor cu experiență la începutul prăjirii, când o îmbogățește cu ulei cu aromă naturală.
Prepararea cafelei aromatizate într-un aparat de cafea automat
Dacă veți folosi cafea aromatizată pentru a pregăti o băutură într-un aparat de cafea automat, vă recomandăm să vă asigurați că acest lucru este posibil în instrucțiunile de utilizare a aparatului de cafea. În caz că producătorul aparatului nu furnizează informații despre cafeaua aromată, vă rugăm să respectați următoarea recomandare. Aroma naturală cu care este aromată această cafea poate reacționa cu materialele plastice la contactul prelungit în recipient și să-l facă să se albească.
Aceeași regulă ar trebui respectată pentru măcinarea cafelei aromatizate în râșnițe (manual și electric). |
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.