PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută.
Compoziție
Arabica 100%Spuma și gustul cafelei
Peru Andes este printre preferatele multor bariști. Cu o măcinare adecvată și o pregătire atentă, se obține o băutură delicioasă, cu un caracter unic. Spuma este mai deschisă la culoare, compactă și densă. În gust se poate identifica dulceața ciocolatei și a fructelor. Corpul cafelei este complet, neted și curat, cu un gust ușor de alune.
Originea cafelei
A treia cea mai mare țară din America de Sud, se dedică cultivării arborilor de cafea (Coffea arabica), din secolul al 18-lea. Printre fermieri se numără descendenții incașilor, cărora le aparținea teritoriul cu cinci sute de ani în urmă. În prezent, trăiesc în principal în Anzi și mulți dintre ei trăiesc din agricultură. Până la 98% din cafeaua peruană provine de la fermierii mici. Terenurile mici sunt înființate și întreținute în zonele forestiere, greu accesibile. Prin urmare, cea mai mare parte a producției lor este de calitate ecologică - costul ridicat șitransportul complex al îngrășămintelor și substanțelor industriale de stropire pe plantații pentru întreprinderile mici, de familie este un factor major de limitare. Cele mai bune boabe de cafea se exportă din Peru în Japonia, SUA și Europa.
Iubitorii de cafea apreciază în special soiul cultivat la latitudine în Anzi, cum este și cazul acestei Arabica 100% Peru Andes din provincia Puno cu lacul Titicaca în partea de nord. Prelucrarea cafelei începe imediat după culesul boabelor de cafea (recoltarea are loc de mai multe ori pe an). Peruanii folosesc o metodă mai scumpă, dar mai sofisticată - așa-numita metodă umedă. Fructele de mărimea și aspectul cireșelor se toarnă în apă și trec prin plăcile de sfărâmare, prin care sunt eliberate de pulpă și înveliș, și apoi sunt fermentate și uscate. Boabele verzi de cafea sunt ambalate în saci de iută după ce au fost sortate și cântărite, și transportate pe piața bursieră. Noi prăjim cafeaua numai după ce o comandați. De aceea este proaspătă și aromatică.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
20. 9.
15. 4.
15. 4.
1. 3.