075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Peru El Eden - Anaerobic Natural

Cod: 1907

Cafeaua peruană se caracterizează printr-o aciditate echilibrată și un gust fructat pronunțat, cu note subtile de ciocolată și nuci. Cafeaua Peru El Eden – Anaerobic Natural mai adaugă flori și caramel. Unicitatea sa este o reflectare nu numai a locului minunat din care provine, dar și a modului în care a fost procesată. Metoda modernă de fermentație anaerobă obține cu adevărat maximul din boabele de cafea.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
267,8 Lei /1000 g 26,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Peru
Soi
Soi:
Red Bourbon
Regiune
Regiune:
Jaen
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1620-1920m
Gust
Gust:
Caramel, Flori, Mere, Peckové ovoce
Prelucrarea
Prelucrarea:
Anaerobní fermentace

Compoziție

Arabica 100%

Gust

Cafeaua Peru El Eden - Anaerobic Natural poate fi descrisă ca fiind cu aciditate medie, cu un corp mediu rotund și gust de fructe cu sâmburi, mere și caramel. Aroma este plăcută florală. Cafeaua Arabica din Peru este potrivită pentru prepararea în french press, la filtru și, de asemenea, la espressor manual. Chiar și cu metoda de preparare cold brew, nu veți da greș, dimpotrivă, veți obține o cafea cu note distincte de fructe și note florale.

Origine

Modul în care este produsă cafeaua Peru El Eden - Anaerobic Natural este esențial pentru gustul cafelei. Așadar, să începem prin a explica metoda de prelucrare prin fermentație anaerobă. Este o tehnologie relativ nouă, care a ieșit în evidență în jurul anului 2010 și care devine din ce în ce mai populară în rândul producătorilor de cafea din Columbia, Costa Rica, Guatemala, Honduras, El Salvador, Brazilia și Etiopia. Fiecare fermier adaptează procesul în funcție de rezultatul pe care dorește să îl obțină. Se testează din ce în ce mai multe soiuri de cafea, combinații, durata de fermentare și așa mai departe.

Procesul în sine constă în închiderea ermetică a boabelor de cafea decojite în rezervoare din oțel inoxidabil. Deoarece boabele de cafea sunt întotdeauna învelite într-o pulpă dulce și mucilaginoasă, procesul de fermentare naturală începe foarte repede. În timpul acestui proces, conținutul de oxigen din rezervor scade, iar conținutul de dioxid de carbon crește, ceea ce modifică, de asemenea, condițiile de presiune din interiorul rezervorului. În același timp, temperatura materialului crește, raportul de zahăr și pH-ul se modifică. Toți acești parametri trebuie monitorizați cu atenție de către fermieri pentru a prinde momentul în care fermentația transformă pulpa în alcool. Acest lucru nu trebuie să se întâmple; întregul lot de cafea s-ar strica.

Boabele sunt supuse fermentării anaerobe timp de aproximativ 18-23 de ore, după care fermierii golesc boabele din containere pe rogojini sau pe plăci de beton și le lasă să se usuce în lumina directă a soarelui. Acest lucru nu numai că oprește fermentația, dar stabilizează și gustul și aroma cafelei.

Scopul întregului proces este de a obține o cafea cu arome noi și atractive. Fermentația anaerobă este capabilă să transfere în boabele de cafea toate nuanțele de aromă conținute în boabele întregi de cafea. Boabele sunt astfel extrem de bogate și armonioase în aromă.

La fel cum este relativ nouă, metoda descrisă mai sus este nou și grupul de fermieri care poartă numele de "El Eden". Fermierii exploatează terenuri la capătul unei văi din provincia Jaen. Zona montană, ploioasă și caldă, oferă condițiile necesare pentru înființarea plantațiilor de cafea la aproximativ 1 600 de metri altitudine. Arborii de cafea sunt de obicei cultivați organic, fără utilizarea de pesticide sau erbicide, iar fructele sunt de obicei culese manual de către muncitori. Datorită calității sale ridicate și a caracteristicilor gustative specifice, cafeaua din regiunea Jaen se numără printre cele mai căutate de cunoscătorii și iubitorii de cafea din întreaga lume.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua potrivit pentru modul de preparare ales.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată pentru 1 ceașcă cafea.
  3. Preparați cafeaua cu apă la temperatură de aproximativ 95°C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


Honduras Gerardo Mejía - El Tontolo - Anaerobic Natural
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Honduras Gerardo Mejía - El Tontolo - Anaerobic Natural

Cafea special fermentată dintr-o varietate specială, adică Honduras Gerardo Mejía – El Tontolo. Această cafea Arabica face parte din cele care excelează prin gustul fructat cu note subtile de ciocolată și caramel. A intrat în atenția bariștilor și cunoscătorilor de cafea bună în 2015, când a câștigat titlul Cup of Excellence. Suntem siguri că o să vă cucerească. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
235,1 Lei /1000 g 23,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023

Nicaragua Los Altiplanos, varietate Java Lavado BIO - Micro Lot
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Nicaragua Los Altiplanos, varietate Java Lavado BIO - Micro Lot

Cafeaua cultivată în mijlocul unei rezervații naturale nu poate fi descrisă decât ca o adevărată specialitate. Nicaragua Los Altiplanos - Java Lavado BIO vă va captiva papilele gustative cu un corp neted, aciditate ușoară și note de fructe uscate, condimente, nuci și marțipan. Proprietarul fermei, Ricardo Cuadra Fajardo, are o grijă deosebită atât pentru arborii de cafea, cât și de întreaga zonă adiacentă plantațiilor. Iar rezultatele sunt evidente. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
250,4 Lei /1000 g 25,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023

Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO - cafea boabe

Cafeaua din Yirgacheffe are un profil de gust de citrice și un corp rotund. Boabele uneia dintre cele mai prestigioase regiuni de cafea sunt îndrăgite de cunoscătorii din întreaga lume. Cafeaua Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nu va înșela așteptările celor care caută perfecțiunea sau ale fanilor calității stabile. Pe lângă ușoarele note de citrice, îi va încânta cu gustul de afine și caramel. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
298,8 Lei /1000 g 29,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 9. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »