PUDRĂ CACAO - ECUADOR (22/24)
În Ecuador, cacaua este atât de îndrăgită, încât o consideră un simbol al țării. Și au motive bune pentru asta. Cacaotierii ecuadorieni cresc in ecosistemul unic al bazinului Amazonului, ceea ce se reflectă în aroma unică a fructelor lor, în plus oferă micilor comunități indigene un trai decent. Cu ce anume vă va vrăji pe dumneavoastră? Cu o aromă fină și un gust deosebit de intens. Pudra de cacao din Ecuador, ridică orice băutură sau mâncare la nivelul manei cerești.
Compoziție
100% CacaoGust
Pudra de cacao Ecuador 22/24 excelează printr-o aromă superioară și extrem de intensă. Pentru utilizarea în băuturi sau deserturi, este suficientă într-adevăr o cantitate mică. Oferă un gust foarte popular dulce amărui și un miros plăcut și cald.
Proveniența
Deși Ecuadorul produce numai 4% din producția mondială de cacao, de aici provin aproape trei sferturi din cacao de cea mai înaltă calitate. Aceasta înseamnă că marea majoritate a recoltei ecuadoriene atinge parametrii de vârf și trece foarte repede pe piață. Cacao ecuadorian este utilizat pentru producția de ciocolată de cele mai importante concerne mondiale. Arborii de cacao originali (Theobroma cacao) cresc în principal în zonele Mania, Los Rios și El Oro. Sunt arbori mereu verzi pe care oamenii îi cultivă pentru recolta lor încă din secolul al V-lea. Arborii de cacao cresc de 5-8 metri înălțime, au frunze lungi de culoare verde închisă și flori direct pe trunchi.
Fructul de cacao are o formă alungită de culoare galbenă, cu linii longitudinale. În interior, conține 4-14 semințe, adică boabe de cacao. Recoltarea de cacao nu este deloc ușoară. Sunt necesare macete ascuțite și o forță considerabilă. Boabele de cacao sunt procesate prin fermentare, după care sunt uscate la lumina directă a soarelui. Înainte să fie trimise pe piață, agricultorii le prăjesc în prealabil. Doar atunci se pot macina și presa. Din masa rezultată se separă untul de cacao și pudra de cacao. Ambele materii prime sunt folosite în continuare pentru fabricarea ciocolatei.
Despre cacao este bine cunoscut faptul că are un conținut bogat de antioxidanți sănătoși care ajută organismul să echilibreaze, de exemplu, hipertensiunea arterială, diminuează riscul de infarct miocardic, combate lipsa de energie și menține buna dispoziție. Pudra de cacao Ecuador 22/24 este potrivită pentru vegetarieni și vegani. Aceasta conține 22-24 de procente unt de cacao. Nu conține alți alergeni, cu excepția cazului în care unii oameni sunt alergici chiar la cacao. A se păstra la temperaturi de 12-20 °C.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
Potrivit pentru prepararea unei băuturi delicioase de cacao. Poate fi preparat cu lapte clasic, lapte de soia sau lapte de orez. Este excelent și pentru coacerea deserturilor.
Valoarea energetică: | 1739 kJ / 419 kcal |
Grăsimi: | 23 g |
din care saturați: | 14 g |
Carbohidrați: | 18 g |
din care zaharuri: | 0,5 g |
Fibre: | 27 g |
Proteină: | 21,5 g |