PORTORICO 360 RESERVA - cafea boabe
Cine caută o cafea perfectă tocmai a găsit-o. Hacienda San Pedro produce boabe cu un gust bogat, moale, catifelat, cu o aromă semi-dulce. Acestea includ atingeri moi de ciocolată și mirodenii. La fel cum gustul său este interesant, există și povești interesante despre oameni, datorită cărora este produsă. Sârguința lor, abordarea atentă a cultivării și a recoltării sunt o garanție a excelenței în sine. Și atenție, cultivă doar 1000 de saci pe an!
Compoziție
Arabica 100%SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafeaua Puerto Rico 360 Reserva este Arabica de cea mai bună calitate. Are o aromă bogată, ușor caramelizată și un gust ușor catifelat și, în același timp, foarte colorat. Nuanțe subtile de ciocolată și condimente aromate, cum sunt salvia și rozmarinul, pot fi recunoscute în gustul acestei cafele. Aceste boabe de cafea sunt minunate pentru prepararea sub formă de espresso. Băutura rezultată surprinde prin gustul său cu mai multe straturi și prin spuma ușoară și bine legată.
ORIGINE
Puerto Rico este situat în Marea Caraibelor și, deși locuitorii săi sunt și cetățeni ai Statelor Unite ale Americii, Puerto Rico nu este unul dintre statele sale. De asemenea, este de remarcat faptul că în Puerto Rico se vorbește doar spaniola, chiar dacă engleza este aprobată ca limbă oficială.
Insula muntoasă din Antilelele Mari este interesantă din multe alte motive - include o natură diversă, cu multe specii rare de animale și plante, cascade, păduri tropicale și plaje frumoase. Și, bineînțeles, și cafeaua pe care o cultivă portoricanii din 1736. Se spune că răspândirea sa la sfârșitul secolului al XIX-lea, se datorează unui băiat spaniol, care a ajuns în Puerto Rico la 13 ani împreună cu părinții săi. Numele său era Emeterio Atienza, a fost foarte harnic și a devenit rapid liderul uneia dintre cele mai prestigioase plantații din țară. Cu respect pentru natură, o inimă bună și o relație caldă cu localnicii, Don Emeterio a cumpărat în 1930 o fermă din zona Jauyuya Coabey și a botezat-o Hacienda San Pedro. Acum o îngrijește a patra generație. Sub supravegherea nepotului său Roberto Atienza, se produce una dintre cele mai bune cafele din lume.
Se spune că Roberto supraveghează întregul proces de producție al cafelei atât de sincer și cu o asemenea dragoste încât, atunci când se usucă boabele, își petrece nopțile lângă tobe. La fel ca bunicul său, se spune că așteaptă cel mai oportun moment în care se scoate cafeaua și se termină procesul de uscare.
Vă place povestea cafelei portoricane din Hacienda San Pedro? Dacă vizitați țara, nu uitați să vizitați și muzeul și cafeneaua pe care le administrează această fermă. Tururile sunt posibile sâmbătă și duminică. Călătorii care vin de departe se pot caza la fermă.
În final, este necesar să explicăm și numele acestei cafele. 360 Reserva este o societate înființată de proprietarii haciendei, și anume Roberto Atienza, soția sa Alba, fiica Rebecca și soțul ei Etienne. Împreună cu exportatorii de cafea de cea mai înaltă calitate din Puerto Rico, Jaime Fortuno și Susan Seitzer, pledează pentru reprezentarea profilului gustativ unic al cafelei, implementează programe de protecție împotriva eroziunii solului, participă la proiecte inovatoare și acordă o atenție deosebită procesării fructelor de cafea. Tehnologia lor brevetată „360 Reserva wet processing” poate conferi boabelor un gust unic, distinctiv și un corp mai puternic."
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.