075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ROBUSTA CAMERUN BOYO - cafea boabe

Cod: 1221

Puternică, armonioasă și amărui-ciocolatie, robusta cameruneză își găsește cu ușurință drumul către piețele mondiale. Unii susțin că nu rămâne cu nimic în urma extraordinarelor cafele din America de Sud, alții o consideră un exemplu de individualitate totală. Încercați singuri să aflați unde anume ați include frumusețea aceasta cameruneză. Dacă pupilele dumneavoastră gustative preferă tonurile delicate, adăugați-i o arabica de plantație de înaltă calitate. Nu trebuie să vă temeți de experimentarea cu arome!

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
104,7 Lei /1000 g 10,5 Lei /100 g
Vom livra joi, 4. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Camerun
Soi
Soi:
Robusta
Regiune
Regiune:
Nkongsamba
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
840m
Gust
Gust:
Ciocolată amăruie
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Robusta 100%

Spuma și gustul cafelei

Robusta Camerun o veți recunoaște după gustul armonios, plin de aromă, cu urmă de ciocolată amăruie și subtonuri de lemn și fum. Spuma este înaltă, compactă. Această cafea este recomandată pentru prepararea de espresso - fie separat fie ca parte a amestecurilor de espresso.

Originea cafelei

BIO Sencha

Unde se află Camerunul, nu este atât de dificil de aflat. Dar cum și cine cultivă cafeaua aici se știe mai puțin. Cu toate acestea, această țară din Africa ecuatorială se plasează printre producătorii de cafea în poziții foarte decente. În 2014 a ocupat locul 31. Plantațiile de cafea au fost înființate în Camerun în 1884 de colonizatorii germani. Producția maximă a fost înregistrată de economia locală în 1990, când Camerun a devenit al 12-lea cel mai mare exportator de cafea din lume. Scăderea producției este atribuită atât politicii guvernamentale, cât și crizei economice globale. Cu toate acestea, țara nu s-a resemnat și a cerut ajutor Braziliei și a specialiștilor în cafea. În prezent, cafeaua este unul dintre numeroasele produse agricole din Camerun. Fermierii mici se concentrează în principal pe bumbac, tutun și banane. Dar ei sunt cei care depun eforturi pentru cultivarea arborilor de cafea.

În ceea ce privește specia, marea majoritate a cafelei din Camerun este din specia Robusta. Ea se dezvoltă bine la altitudini medii în vestul țării. Recoltarea se face de obicei manual și se elimină învelișulfructelor roșii (pe care fermierii le pun la rădăcina arborilor de cafea pentru a le furniza substanțele nutritive necesare). Într-adevăr, fermierii mici procesează fructele de cafea prin așa-numitul proces uscat, dar cea mai mare parte a producției se duce la stațiile centralizate unde se spală cafeaua. În 2013, producția de cafea în Camerun a fost de aproape 42.000 de tone. Robusta este de obicei exportată în Belgia, Portugalia și Franța.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 cafea boabe

Brazilia caldă nu dă lumii numai fotbaliști renumiți, resurse minerale și posibilitatea de a admira monumente culturale. Este, de asemenea, o țară devenită faimoasă datorită exportul de cafea de calitate extraordinară. 100% arabica Santos NY2 este o cafea clasică, care nu își pierde farmecul niciodată. Cine ar rezista ciocolatei și nucilor? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
120,0 Lei /1000 g 12,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024

ROBUSTA BRAZILIA CONILLION - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROBUSTA BRAZILIA CONILLION - cafea boabe

Pregătiți-vă cafeaua și bucurați-vă de arome și gusturi. Ele poartă o urmă unică a plantației din care provin și a metodei de procesare. Se reflectă în ele proprietățile soiului însuși. Ca și experții în vinuri, experții în cafea recunosc Robusta de Arabica, Brazilia de Etiopia. Lăsați-vă simțurile să caute nuanțele delicate ale cafelei procesate prin metoda uscată și uscate sub soarele brazilian. Veți descoperi cu siguranță un gust plin, bogat, cu tonuri de ciocolată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
123,1 Lei /1000 g 12,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024

ROBUSTA KONGO DEL KASAI - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROBUSTA KONGO DEL KASAI - cafea boabe

Diamante. În provincia centrală congoleză, se află situat cel mai mare conglomerat de diamante industriale. Și tot acolo recoltează o cafea, pe care o putem cu îndrăzneală compara cu comoara prețioasă a diamantelor. Boabele regularte din Robusta Congo oferă o băutură cu o corpolență plină, amărăciune plăcută și aromă de alune de pădure. Aciditatea poate fi descrisă ca medie. Din aceste motive cafeaua din Del Kasai este foarte căutată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
98,4 Lei /1000 g 9,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »