ROBUSTA INDONESIA FLORE BIO- cafea boabe
Ar trebui să gustați această cafea datorită locului de proveniență. Am adus-o din Insula Flores, care nu numai că are un nume floral, dar produce și o cafea aromată și dulce. Robusta locală se maturizează la umbra copacilor înalți, fermierii o cultivă în modul BIO și o procesează prin spălarea tradițională. Bucurați-vă de miere, mere și curmale într-o ceașcă. În plus, veți fi recompensați cu o doză bună de cofeină.
Compoziție
Robusta BIO 100%SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI
Cafeaua Robusta Indonesia Flore BIO este o cafea tare, cu un corp, plin care este excelentă pentru prepararea de espresso. În ceașcă vă veți bucura de o combinație minunată de sirop de arțar, miere, mere proaspete și curmale dulci. Robusta iese în evidență prin spuma sa frumoasă, coezivă.
ORIGINEA CAFELEI
Insula Flores este una dintre cele 13.000 de insule vulcanice indoneziene de la limita oceanelor Indian și Pacific. Se află la est de Bali, care este mai cunoscută și mai mare, are mai puțin de 600 de kilometri. Unii vulcani sunt încă activi, lava lor este o sursă de minerale, care sunt benefice arborilor de cafea. Solul este bogat în nutrienți care permite fermierilor locali să cultive cafea la calitate BIO. Adică, o astfel de cafea care nu conține reziduuri de îngrășăminte sau produse de îngrijire industriale. În mijlocul zonelor înalte ale insulei se află regiunea Bajawa, considerată de turiști drept cea mai frumoasă parte a insulei. Bajawa este cunoscută pentru o serie de festivități și evenimente culturale. Mulți oameni vin pe insulă în fiecare an pentru sărbătoarea tradițională de Anul Nou sau festivalul de Ziua Recunoștinței. Și nu doar pentru acestea. Regiunea oferă posibilitatea de a descoperi frumuseți naturale aproape perfecte, de a merge pe vârfurile vulcanilor sau excursii de relaxare lângă izvoarele naturale. Pe insula Flores, fermierii se dedică în principal în cultivării arborilor de cafea din soiul Robusta. Arbuștii sunt plantați la o altitudine cuprinsă între 400 și 1000 de metri și se recoltează din iulie până în septembrie. Conform unei tradiții stabilite de coloniștii portughezi, ei prelucrează cireșele de cafea prin spălare. Pentru a îndepărta coaja, folosesc așa-numitele mașini de decojit, care împing fructele în apă printre plăcile de zdrobire. Ulterior, cafeaua fermentează în vase de fermentare, în funcție de temperatura mediului ambiant. În locurile cu clima caldă sunt suficiente doar 8-12 ore de fermentare, în munții înalți durează 3-4 zile. Rezultatul este un bob cu un gust deosebit de fructat și un corp complet. Flores în sine nu are propriul său port internațional. De aceea recolta este transportată în Java și numai de acolo este exportată în întreaga lume.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
11. 5.