075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Amestec espresso Primăvară

Cod: 1639

Fiecare notă este unică dar împreună creează o frumoasă simfonie. Amestecul espresso în ediție limitată este creat pentru a evoca prin compoziția sa tinerețea, elanul și prospețimea zilelor de primăvară. Prin combinarea cafelelor Arabica premium single origin prăjite individual, am obținut un profil gustativ care răsună floral, conține elemente de iasomie și ne încântă cu un gust final de miere.

Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Gust
Gust:
Floral, Med
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Gust

Am realizat amestecul de espresso Primăvară din boabe de cafea selectate, din specialități single origin alese cu atenție. Fiecare dintre cafelele Arabica îi aduce un gust și o aromă unică, ceea ce oferă un espresso cu un corp extrem de bun, care poate fi descris ca fiind proaspăt, dar fără aciditate. Apoi i se atașează un indiciu ușor dulce de flori, cu o notă foarte plăcută de iasomie. Gustul final este plăcut de miere și persistă foarte mult timp.

Acest amestec de espresso este potrivit pentru toate modalitățile de preparare a unui espresso, dar puteți obține rezultate interesante și cu ajutorul unui aparat de cafea chemex sau a unui filtru.

Origine

Crearea unui amestec de espresso de calitate este literalmente alchimie. La început, trebuie să găsiți, să selectați și să prăjiți o serie de sortimente și loturi de cafea diferite. Prin combinarea lor, o nouă prăjire, degustare și alte ajustări de prăjire, potriviți amestecul astfel încât fiecare ingredient al acestuia să ofere tot ceea ce are mai bun, dar în același timp să se potrivească perfect împreună. În acest pachet, veți găsi boabe de cafea cu diferite nuanțe de culoare (spre deosebire de așa-numitul espresso italian, în care toate soiurile conținute sunt prăjite împreună, ceea ce poate duce la prăjirea excesivă sau prăjirea insuficientă a unora dintre ele).

Noi ne jucăm cu plăcere și prăjitorul nostru este un adevărat maestru. De aceea, vă prezentăm acum un espresso unic în ediție limitată, cu caracter de primăvară. Aflați din ce delicatese l-am pregătit.
Am echilibrat trei cafele single origin Speciality Coffee pe cântar și cu ajutorul papilelor noastre gustative. Cafelele de plantație single origin din Peru, Panama și Guatemala conferă amestecului nota de prospețime necesară, caracter floral, note de fructe și cacao, astfel încât rezultatul să fie armonios și, în același timp, să fie multistratificat și interesant.

Peru G1 Tres Mosqueteros este o cafea Arabica dintr-o regiune acoperită de pădure tropicală din San Martin situată în nordul țării. Plantațiile situate la o altitudine de 1 200 - 1 900 metri sunt gestionate de micii fermieri și boabele de cafea recoltate sunt procesate prin spălare. Fermierii sunt asociați în Cooperativa Agraria Cafetalera Alto Mayo, o organizație care promovează producția transparentă de cafea specială, contribuie la protecția mediului și are grijă de familiile lucrătorilor și comunitățile lor. Peru G1 Tres Mosqueteros conferă acestui amestec espresso gustul de iasomie și o notă ușoară de fructe.

Panama Boquete single estate speciality are grijă de gustul final de miere, prospețimea plăcută și aroma de iasomie cu ceai negru. Este o cafea din cea mai veche și cea mai bună regiune de cafea din Panama situată la poalele vulcanului Baru. Substratul vulcanic și precipitațiile regulate conferă caracter recoltei locale. Este demn de remarcat faptul că în regiunea Boquete se cultivă doar un procent din întregul volum de cafea din Panama, deci este un sortiment foarte rar și relativ inaccesibil. Provine din mica fermă Maritza Quintero, situată la o altitudine de aproximativ 2 000 de metri, și se procesează prin spălare.

În cele din urmă, să menționăm cafeaua Guatemala Golden Flakes of Jumay-speciality. Este o cafea arabica care contrastează frumos cu cele două precedente. Are un gust mai puternic, de cacao, cu note de condimente. Prin utilizarea acesteia, toate gusturile par să se stabilizeze, să se evidențieze și să creeze un total. La fel ca Panama Boquete, și Guatemala Golden Flake a crescut pe un sol vulcanic și în munți (la o altitudine de 1 500 - 1 700 de metri). Regiunea Jalapa este situată în nord-estul țării, în vecinătatea a trei vulcani. Și această cafea se procesează prin spălare. Datorită acestui fapt, își păstrează dulceața și prospețimea naturală.

Compoziție

Peru G1 Tres Mosqueteros
Panama Boquete single estate speciality
Guatemala Golden Flakes of Jumay-speciality

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

100% arabica, 100% experiență! Eleganta Colombia Supremo Medelin vă va pregăti o întâlnire de neuitat cu fructele exotice și ciocolată. Cu toate că este puternică și aromată, oferă senzația de armonie chiar catifelare. Boabele de cafea exclusive și regulate sunt prăjite intens, eliberând astfel uleiuri delicate și arome atrăgătoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
131,6 Lei /1000 g 13,2 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 6. 8. 2021

PERU ANDES GOLD - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU ANDES GOLD - cafea boabe

Pentru cei cărora le place să rămână în mișcare, dar și pentru cei care iubesc statul în cafenea, aducem o experiență gurmandă bogată și personală. O ceașcă de cafea sud-americană este o adevărată sursă de plăcere - combinația preferată de ciocolată dulce și fructe cu o asezonare minimală de alune. Aciditatea scăzută oferă acestei arabica 100% o prospețime plăcută. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
114,8 Lei /1000 g 11,5 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 6. 8. 2021

Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica

Ori de câte ori doriți o experiență cu adevărat plăcută, ori de câte ori doriți un moment tandru ca un zâmbet trecător, va fi aici. Veți aprecia cafeaua Espresso Fresh Quartet în zilele active, pline cu muncă, sport și divertisment. Combinația de cafele Arabica premium de origine din Brazilia și Guatemala a avut ca rezultat o cafea fermecătoare și plăcut răcoritoare. Am prăjit sortimentele individuale separat, astfel încât să răsune împreună în armonie perfectă. În espresso… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
118,6 Lei /1000 g 11,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până vineri, 6. 8. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »