075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Amestec espresso Primăvară

Cod: 1639

Fiecare notă este unică și totuși împreună creează o simfonie frumoasă. Simfonie de primăvară. Amestecul de espresso în ediție limitată este alcătuit în așa fel încât să evoce prin compoziția sa tinerețea, vigoarea și prospețimea zilelor de primăvară. Combinând patru cafele Arabica premium single origin prăjite individual, am obținut un profil de gust în care se observă mierea, conține elemente de iasomie și surprinde plăcut cu note de portocale, cireșe și ciocolată. Miroase la fel ca primăvara, a flori.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
199,4 Lei /1000 g 19,9 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Gust
Gust:
de Iasomie, Miere, Cireșe
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă

Compoziție

Arabica 100%

Spuma și gustul cafelei

Am alcătuit Amestecul de espresso Primăvară din boabe de cafea selecționate, din specialități single origin atent alese. Fiecare dintre cafelele Arabica îi oferă un gust și o aromă unică, din care rezultă un espresso cu un corp extrem de bun, care poate fi descris ca fiind catifelat ca mierea. La acesta se atașează apoi de o notă ușor dulce de fructe combinată cu o aromă florală intensă, dominată de tonuri foarte plăcute de iasomie. La o degustare atentă, veți observa un ansamblu echilibrat de straturi de arome de portocale, cireșe, struguri și ciocolată. Retrogustul arată o prospețime plăcută, dulce și rotundă, care persistă foarte mult.

Acest amestec de espresso este potrivit pentru toate tipurile de preparare a cafelei espresso, dar puteți obține rezultate interesante și folosind un chemex sau filtru.

Originea cafelei

Producția unui amestec de espresso de calitate este literalmente alchimie. La început, trebuie să găsim, să selectăm și să prăjim o serie de soiuri și loturi diferite de cafea. Prin combinarea lor, alte prăjiri, degustare și alte ajustări de prăjire, reglăm amestecul astfel încât fiecare dintre părțile sale să ofere tot ce are mai bun în ea, dar în același timp să se potrivească frumos împreună. În această pungă veți găsi boabe de diferite nuanțe de culoare (spre deosebire de așa-numitul espresso italian, în care toate soiurile conținute sunt prăjite în același timp, ceea ce poate duce la prăjire prea tare sau la prăjirea insuficientă a unora dintre ele).

Ne place să ne jucăm și prăjitorul nostru este un adevărat maestru. De aceea vă prezentăm acum un espresso în ediție limitată, unic, cu caracter de primăvară. Aflați din ce delicatese l-am pregătit.

Am echilibrat cafele singl origin Speciality Coffee pe cântar și cu propriile noastre papile gustative. Cafelele single origin de plantație din Etiopia, Peru, Panama și Guatemala conferă amestecului exact o asemenea doză de prospețime, miere, note florale și fructate, și cacao, încât rezultatul este armonios și, în același timp, interesant în mai multe straturi.

Etiopia Guji G2 Bule Hora natural este o cafea Arabica prelucrată prin spălare completă din partea de sud a statului regional Oromia, în special din jurul orașului Bule Hora. Dacă îl căutați pe hartă, îndreptați-vă privirea chiar spre inima Etiopiei. Oromia este o zonă plină de frumuseți naturale, pe lângă animale sălbatice și floră diversă, atrage vizitatorii cu sistemul său uimitor de peșteri și multe lacuri. Oferă aproape toate variantele de peisaje – de la semi-deșert și stepă până la vârfuri Afro-Alpine, ce se ridică la peste 4.300 de metri altitudine. Plantațiile de cafea acoperă peste 5.000 de hectare de teren în Oromia. Cafeaua se culege manual de fermieri și se prelucrează prin spălare. Ei lasă boabele să fermenteze timp de 24-36 de ore, apoi le usucă pe așa-numitele paturi africane în lumina directă a soarelui. Cafeaua din Bule Hora se remarcă prin aroma sa intensă de fructe roșii, aciditate bună și un corp minunat. Gustul este dominat de miere însoțită de portocale și cireșe.

Cafeaua Peru SHB G1 Finca Rosenheim am adus-o de la ferma Villa Rica condusă de familia Rosenheim, situată într-o zonă izolată a pădurii tropicale Selva din estul țării Peru. În regiunea muntoasă trăiesc foarte puțini oameni, natura este complet neatinsă și condițiile climatice sunt perfecte pentru cultivarea cafelei de specialitate. Nu e de mirare că Rosenheim culege o grămadă de proprietăți unice din plantațiile situate la 1.600 de metri altitudine. Cu un corp bun, aciditate ușoară, note de fructe și retrogust de ciocolată. Aroma este florală, foarte atractivă.

Tonurile de iasomie, pe care le veți recunoaște clar în acest amestec de espresso, sunt atribuite cafelei Arabica Panama Reserva Candela SHB. Provine din jurul vulcanului Barú din regiunea Candela. Vulcanul cu o altitudine de 3.474 metri este inactiv, iarna vârful său este acoperit cu zăpadă. Arborii de cafea sunt plantați sus, pe dealuri, de fermierii familiei Gallardo, motiv pentru care recolta locală este marcată cu abrevierea SHB (Strictly Hard Bean). O astfel de cafea tinde să aibă un bob mai tare, dar datorită maturării mai lente, este mai intensă ca și gust și aromă. Mai exact, în acest caz, puteți observa gustul strugurilor închiși la culoare, gustul vinului și o mângâiere ușoară a florilor de iasomie. Corpul este delicat, fructat.

A patra cafea Arabica, care subliniază și completează frumos pe toate cele precedente, este Guatemala washed Huehuetenango-Finca EL Puente. După cum sugerează și numele, aceasta este o cafea din localitatea Huehuetenango, situată pe dealurile din vestul Guatemalei. Guatemala exportă în principal cafea și astfel locuitorii săi se ocupă de arborii de cafea cu cea mai mare grijă. Clima subtropicală de munte, cu veri calde și ierni blânde, le este favorabilă. Una dintre familiile tradiționale de fermieri administrează ferma Finca El Puente, pe care au cumpărat-o în 2017. Familia Jorge are grijă de o plantație de 26 de hectare pe sol vulcanic fertil. Rezultatul este o cafea cu aromă de citrice caramelizate, violete, miere și căpșuni. În retrogust puteți recunoaște ciocolata, corpul este catifelat, aciditatea este delicată.

Compoziție

Etiopia Guji G2 Bule Hora natural
Peru SHB G1 Finca Rosenheim
Panama Reserva Candela SHB
Guatemala washed Huehuetenango-Finca EL Puente

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
Cafea boabe Espresso Strong Trio: 80% Arabica, 20% Robusta
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe Espresso Strong Trio: 80% Arabica, 20% Robusta

Un raport perfect echilibrat al cafelei de origine din Kenya, Indonezia și India este garanția unui espresso perfect delicios. Fiecare sortiment este prăjit separat și la un grad diferit. La prima vedere veți recunoaște boabe mai deschise și mai închise la culoare și la prima gustare veți identifica o lejeritate și o dulceață plăcută. Datorită conținutului ridicat de cofeină și a gustului de mere și ciocolată neagră, acest espresso este potrivit pentru începutul fiecărei… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
201,4 Lei /1000 g 171,2 Lei /1000 g 17,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024

Tandem delicat - amestec espresso din boabe de cafea selectate
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Tandem delicat - amestec espresso din boabe de cafea selectate

Cine nu și-ar dori o nectarină, ciocolată și migdalele într-o singură ceașcă? Mai ales atunci când răsfață simțurile deosebit de delicat și pentru mult timp. Am pregătit cafeaua Tandem delicat dintr-o selecție de cafea Arabica din Brazilia și Guatemala, care sunt completate frumos de cafea Robusta din India prelucrată prin spălare. În spatele gustului delicios al acestui espresso stau caracteristicile naturale ale fiecărei cafele și experiența prăjitorului. S-a dedicat… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
194,5 Lei /1000 g 19,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024

Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Cafea boabe Espresso Fresh Quartet: 100% Arabica

Ori de câte ori doriți o experiență cu adevărat plăcută, ori de câte ori doriți un moment tandru ca un zâmbet trecător, va fi aici. Veți aprecia cafeaua Espresso Fresh Quartet în zilele active, pline cu muncă, sport și divertisment. Combinația de cafele Arabica premium de origine din Brazilia și Guatemala a avut ca rezultat o cafea fermecătoare și plăcut răcoritoare. Am prăjit sortimentele individuale separat, astfel încât să răsune împreună în armonie perfectă. În espresso… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
158,2 Lei /1000 g 15,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până joi, 4. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »