075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Cafea din Hawaii

Hawaii se mai numește și Perla Pacificului. Nu suntem surprinși. Viața sălbatică, plajele frumoase, munții înalți și oceanul cald atrag turiști și aventurieri din întreaga lume. În spatele calității ridicate și a profilului de aromă unic al cafelei hawaiiene, ne uităm la tradiția fermelor de… descriere completă

Filtrați după parametri
afisât 1 - 1 din 1

HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HAWAII KONA HULA DADDY – cafea boabe

Plantațiile sunt mici, dar sunt multe. Cafeaua este printre cele mai de lux din lume și corespunzător de prețioasă. Arborii de cafea provin din Brazilia, dar în Hawaii produc recolte bogate. Arabica perfectă din partea de vest a Insulelor Hawaii o veți descrie cel mai bine după degustare. Experiența extrem de intensă este încununată de compoziții de flori, mango și ciocolată. Cafeaua Hawaii Kona Hula Daddy se află în topul mondial. Este pur și simplu exclusivă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
1 803,1 Lei /1000 g 180,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până miercuri, 6. 3. 2024
Produse pe pagină: 12 24 72

Cafea din Hawaii

Hawaii se mai numește și Perla Pacificului. Nu suntem surprinși. Viața sălbatică, plajele frumoase, munții înalți și oceanul cald atrag turiști și aventurieri din întreaga lume. În spatele calității ridicate și a profilului de aromă unic al cafelei hawaiiene, ne uităm la tradiția fermelor de familie și la condițiile în care crește. Diminețile însorite și după-amiezile înnorate; o briză ușoară și solul vulcanic bogat în minerale oferă arborilor de cafea tot ce au nevoie pentru o creștere sănătoasă și o recoltă fabuloasă.

Cafeaua hawaiiană are un gust armonios și o aromă puternică, cu mai multe straturi. Într-o singură ceașcă veți găsi fructe și flori, ciocolată, mirodenii și lemn.

Deși cafeaua poate fi recoltată pe tot parcursul anului în Hawaii, arborii ating producția maximă între lunile august și decembrie. Statisticile indică faptul că hawaiienii exploatează aproximativ opt sute de ferme pe patruzeci de insule diferite. Cafeaua este atât de populară încât, în unele cazuri, a înlocuit trestia de zahăr și ananasul.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »