

-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Cafea la filtru, v60
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din India
Cafeaua Arabica de plantație a fost adusă în India conform legendei undeva în jurul anului 1670 din Yemen în zona Mysore, care este în continuare cel mai mare producător din India. Aici se cultică o cafea cu o aromă fină și un gust delicios. Se caracterizează, de asemenea, prin aciditate elegantă… descriere completă

ROBUSTA INDIA MONSOONED - cafea boabe

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe

INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB

ROBUSTA INDIE CHERRY AA - cafea boabe

INDIA ROBUSTA PARCHMENT PB (peaberry) - cafea boabe

INDIA PLANTATION AA - cafea boabe

INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB BIO - cafea boabe

INDIA ARABICA PLANTATION AA LITTLE FLOWER - Micro Lot
Cafea din India
Cafeaua Arabica de plantație a fost adusă în India conform legendei undeva în jurul anului 1670 din Yemen în zona Mysore, care este în continuare cel mai mare producător din India. Aici se cultică o cafea cu o aromă fină și un gust delicios. Se caracterizează, de asemenea, prin aciditate elegantă și dulceață clară. Deseori are miros de flori și de pădure. Iubitorii cafelei de plantație caută această cafea datorită prelucrării sale neconventionale musonice, datorită căreia cafeaua obține aroma sa distinctivă.
Această prelucrare musonică (monsooning) este o metodă specială de preparare, care își are originea în zilele când cafeaua Arabica era transportată în Europa în bărci cu pânze și boabele de cafea au fost o lungă perioadă de timp expuse la umiditate semnificativă, care a schimbat apoi culoarea și aroma. Clienții s-au obișnuit cu acestă cafea și cer și în continuare acest gust cu totul excepțional. Prin urmare, această metodă se efectuează în prezent artificial, astfel că boabele sunt întinse în straturi și expuse timp de aproximativ 7 săptămâni, la vremea umedă și vânt musonic.