INDIA ROBUSTA PARCHMENT PB (peaberry) - cafea boabe
Este diferită. Rotundă, dură, pronunțată, mică. Mai mult, cafeaua etichetată cu PB este rară și extrem de atractivă. Bobul așa-numitei cafele perlă crește singur în fructul de cafea. Și astfel este mai rotund, cu un gust mai concentrat, mai bine echilibrat. Robusta Peaberry din India este printre cele mai bune. Savurați-o separat sau încercați să preparați propriul amestec de espresso cu Arabica preferată.
Compoziție
Robusta 100%Congo se confruntă cu o renaștere a cafelei. După decenii de conflicte civile, fermele mici se întorc la strălucire și trimit un semnal clar lumii: conteaza cu noi, cafeaua din Congo este fermecătoare! Barierele americane, unde se duce cea mai mare parte a recoltei congoleze, dau din cap la cap. Congo este locul unde s-au născut specialități reale. Cum ar fi Latumba AA cu aromă intensă și gust de portocale roșii, mure, trestie de zahăr și cardamom.
Mostre de pachete de cafea
Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.
Instrucțiuni de preparare
- Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
- Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
- Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.