075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Cafea din guinea

Republica Guineea (sau Guineea Conakry) se află pe coasta de vest a Africii. Deși această țară nu este unul dintre principalii producători de cafea din lume, cafeaua este un produs vital pentru populația locală. Arborii de cafea sunt cultivați în cincisprezece regiuni, majoritatea fermierilor… descriere completă

Filtrați după parametri
afisât 1 - 1 din 1

Robusta Guinea Lokpo - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Robusta Guinea Lokpo - cafea boabe

Macenta, o nouă fabrică de prelucrare din sud-estul Guineei, are obiective mari. Vrea să producă cea mai bună cafea Robusta din lume. Puteți evalua și singuri cum se descurcă. Cafeaua Robusta Guinea Lokpo are un gust de ciocolată cu lapte și alune. Este perfectă pentru prepararea de espresso acasă, puteți încerca și la filtru. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Produse pe pagină: 12 24 72

Cafea din guinea

Republica Guineea (sau Guineea Conakry) se află pe coasta de vest a Africii. Deși această țară nu este unul dintre principalii producători de cafea din lume, cafeaua este un produs vital pentru populația locală. Arborii de cafea sunt cultivați în cincisprezece regiuni, majoritatea fermierilor cultivând parcele mici. Iar marea majoritate a acestora se plantează cu arbori de cafea din soiul Robusta. Cu toate acestea, Guineea exportă și cafea Arabica de calitate. Dar este atât de rară încât ajunge doar la câțiva cumpărători.

Recoltarea cireșelor de cafea durează din septembrie până în februarie, iar procesarea presupune, de obicei, uscarea pe terase. Boabele de cafea Robusta din Guineea au o aciditate scăzută și note puternice de ciocolată care pun în evidență aromele de condimente. Bineînțeles, nu lipsește nici gustul pământos și amărui tipic pentru cafea Robusta. În ceea ce privește cafeaua Arabica, aceasta poate fi descrisă ca fiind ușor dulce, cu o aciditate ușoară și plăcută și un gust amărui redus.

Din Guineea, cafeaua ajunge în Maroc, Algeria, Senegal și, într-o măsură mai mică, în Germania, Franța, Olanda și Italia.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »