-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Cafea la filtru, v60
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din guinea
Republica Guineea (sau Guineea Conakry) se află pe coasta de vest a Africii. Deși această țară nu este unul dintre principalii producători de cafea din lume, cafeaua este un produs vital pentru populația locală. Arborii de cafea sunt cultivați în cincisprezece regiuni, majoritatea fermierilor… descriere completă
Robusta Guinea Lokpo - cafea boabe
Cafea din guinea
Republica Guineea (sau Guineea Conakry) se află pe coasta de vest a Africii. Deși această țară nu este unul dintre principalii producători de cafea din lume, cafeaua este un produs vital pentru populația locală. Arborii de cafea sunt cultivați în cincisprezece regiuni, majoritatea fermierilor cultivând parcele mici. Iar marea majoritate a acestora se plantează cu arbori de cafea din soiul Robusta. Cu toate acestea, Guineea exportă și cafea Arabica de calitate. Dar este atât de rară încât ajunge doar la câțiva cumpărători.
Recoltarea cireșelor de cafea durează din septembrie până în februarie, iar procesarea presupune, de obicei, uscarea pe terase. Boabele de cafea Robusta din Guineea au o aciditate scăzută și note puternice de ciocolată care pun în evidență aromele de condimente. Bineînțeles, nu lipsește nici gustul pământos și amărui tipic pentru cafea Robusta. În ceea ce privește cafeaua Arabica, aceasta poate fi descrisă ca fiind ușor dulce, cu o aciditate ușoară și plăcută și un gust amărui redus.
Din Guineea, cafeaua ajunge în Maroc, Algeria, Senegal și, într-o măsură mai mică, în Germania, Franța, Olanda și Italia.