-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cafea la filtru, v60
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din Uganda
Uganda se concentrează în principal pe cultivarea de cafea Robusta, doar 20 % din arborii de cafea locali fiind din soiul Arabica. În ceea ce privește gustul său, merită cu siguranță atenția dumneavoastră. În ceașcă, recunoaștem un corp neted, note de portocale, fructe și ceai negru, aroma poate fi… descriere completă
UGANDA AA MOUNT RWENZORI - cafea boabe
ROBUSTA UGANDA KCFCS - cafea boabe
LENTILE CIOCOLATĂ Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%
Cafea din Uganda
Uganda se concentrează în principal pe cultivarea de cafea Robusta, doar 20 % din arborii de cafea locali fiind din soiul Arabica. În ceea ce privește gustul său, merită cu siguranță atenția dumneavoastră. În ceașcă, recunoaștem un corp neted, note de portocale, fructe și ceai negru, aroma poate fi lemnoasă sau de citrice.
Cafeaua din Uganda se cultivă la altitudini de 1 300-2 200 de metri, fructele se recoltează de către fermieri din luna octombrie până în aprilie, iar boabele sunt prelucrate prin spălare.