

-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Guinejská káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din Australia
Australienii iubesc cafeaua și sunt foarte sensibili la calitatea acesteia. Bariștii trebuie să facă o cafea absolut perfectă, pentru că în cafenele se bea cea mai mare parte din ea. Și mai există o surpriză în Australia - nu numai că se află în afara tropicelor, unde arborii de cafea sunt comuni,… descriere completă

AUSTRALIA SKYBURY PLANTATION - cafea boabe
Cafea din Australia
Australienii iubesc cafeaua și sunt foarte sensibili la calitatea acesteia. Bariștii trebuie să facă o cafea absolut perfectă, pentru că în cafenele se bea cea mai mare parte din ea. Și mai există o surpriză în Australia - nu numai că se află în afara tropicelor, unde arborii de cafea sunt comuni, dar este cultivată în zonele joase. Chiar și așa, reușesc să producă o cafea foarte bună. Este de obicei cafea Arabica, recoltată în mare parte mecanic, din plantații expuse la lumina directă a soarelui.
Ce gust are, de fapt, cafeaua australiană? Boabele provenite de la altitudini mai joase tind să conțină mai puțină cofeină, sunt deosebit de dulci și lipsite de amăreală. Băutura poate fi descrisă ca fiind mai puțin intensă, cu o aromă de ciocolată sau de nucă.