-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cafea la filtru, v60
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea cu aciditate mai ridicată
Veți aprecia cafeaua cu o aciditate mai mare dacă vă plac aromele proaspete, elegante, spumante. Atât soiul de cafea, cât și prăjirea sunt decisive pentru băutura rezultată în ceașcă. Datorită acesteia, unele proprietăți se pot dezvolta în boabe, altele pot suprima. Cafeaua cu aciditate mai… descriere completă
INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE cafea boabe
ETIOPIA DJIMMAH - cafea boabe
KENYA AA SUPERSTAR - cafea boabe
ECUADOR cafea solubilă 100% robusta
ETHIOPIA DJIMMAH cafea boabe BIO & Fair Trade
BOLIVIA AA - cafea boabe
INDIA PLANTATION AA - cafea boabe
Kenya AA Nakuru Mutungat - Micro Lot
KENYA KAINAMUI AA - Micro Lot
INDIA MONSOON MALABAR AA GRADE BIO cafea boabe
Cafea cu aciditate mai ridicată
Veți aprecia cafeaua cu o aciditate mai mare dacă vă plac aromele proaspete, elegante, spumante. Atât soiul de cafea, cât și prăjirea sunt decisive pentru băutura rezultată în ceașcă. Datorită acesteia, unele proprietăți se pot dezvolta în boabe, altele pot suprima. Cafeaua cu aciditate mai ridicată este de obicei aleasă de iubitorii de cafea cu mai multă experiență, care au gustat deja majoritatea cafelelor dulci și caută noi straturi gustative. Alegeți recoltele de pe plantațiile din Bolivia, Ecuador, Kenya, Etiopia, India. Cunoașteți senzualitatea și puterea unei cafele de calitate.