-
Cafea după tip
- Cafea boabe - 100% Arabica
- Cafea boabe Arabica 100% aromatizată
- Cafea boabe BIO și Faid trade
- Robusta 100% - grupuri virtuale
- Cafea boabe decofeinizată
- Boabe de cafea decofeinizate aromate
- Espresso ManuCafe
- Cafea solubilă
- Cafea solubilă aromată
- Cafea la filtru, v60
- Cascara și înlocuitori de cafea
- Cafea verde
-
Cafea după țara de origine
- Cafea braziliană
- Cafea cubaneză
- Cafea din Australia
- Cafea din Bali
- Cafea din Bolivia
- Cafea din Burundi
- Cafea din Camerun
- Cafea din Columbia
- Cafea din Congo
- Cafea din Costa Rica
- Cafea din El Salvador
- Cafea din Etiopia
- Cafea din Guatemala
- Cafea din guinea
- Cafea din Hawaii
- Cafea din Honduras
- Cafea din India
- Cafea din Indonezia și Java
- Cafea din Jamaica
- Cafea din Kenya
- Cafea din Malawi
- Cafea din Myanmar (Burma)
- Cafea din Nepal
- Cafea din Nicaragua
- Cafea din Panama
- Cafea din Papua Noua Guinee
- Cafea din Peru
- Cafea din Porto Rico
- Cafea din Rwanda
- Cafea din Tanzania
- Cafea din Timor
- Cafea din Uganda
- Cafea din Vietnam
- Cafea din Yemen
- Cafea din Zambia
- Cafea din Zimbabwe
- Cafea dominicană
- Cafea ecuadoriană
- Cafea mexicană
- Pobřeží slonoviny káva
- Togo káva
- Venezuela káva
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Cafea din Congo
Congo folosește zonele din jurul celebrului lac Kivu pentru cultivarea cafelei. Pe plantații se găsesc atât arbori de cafea Arabica, cât și Robusta. Însă instabilitatea și sărăcia din țară nu sunt favorabile cultivatorilor de cafea. În ciuda acestui fapt, se pot găsi recolte excepțional de bune,… descriere completă
ROBUSTA KONGO DEL KASAI - cafea boabe
Congo Ngula BIO - cafea boabe
CONGO LATUMBA AA - cafea boabe
Cafea din Congo
Congo folosește zonele din jurul celebrului lac Kivu pentru cultivarea cafelei. Pe plantații se găsesc atât arbori de cafea Arabica, cât și Robusta. Însă instabilitatea și sărăcia din țară nu sunt favorabile cultivatorilor de cafea. În ciuda acestui fapt, se pot găsi recolte excepțional de bune, iar cererea de cafea congoleză crește încet. Bariștii consideră că are o aromă versatilă: conține urme de prune, pepene, cireșe, ciocolată albă, vanilie și nuci.