075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Congo Ngula BIO - cafea boabe

Cod: 1783

Pentru iubitorii de cafea cultivată la altitudine, pentru fanii culturilor ecologice, pentru iubitorii de băuturi cu arome atractive și arome neobișnuite - pentru dvs. și prietenii dvs., prăjim boabele de top din regiunea Kivu din Congo. Vă vor aduce o experiență dulce ca mierea, amăruie ca grapefruitul și suculentă ca prunele. Gustați cafeaua din țara mineralelor, baobabului și gorilelor de munte.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
178,4 Lei /1000 g 17,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Congo
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
Southern Kivu
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1700m
Gust
Gust:
dulce, prune, Grapefruit
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica BIO 100%

Spuma și gustul cafelei

Congo Organic Ngula este una dintre cafelele cu parametri excepționali. Aroma sa de miere pare să-i predetermine gustul dulce, foarte inedit, care combină amăreala și aciditatea grapefruitului cu dulceața și suculența prunelor coapte. Corpul este plin și ușor, iar cafeaua este complexă.

Această cafea se potrivește perfect pentru prepararea la filtru, dar nu o puteți folosi și pentru prepararea la cafetiera moca sau vacuum pot.

Originea cafelei

Regiunea Kivu este numele dat zonei mari din jurul lacului Kivu, care include nu numai Republica Democrată Congo, dar și Rwanda. Se caracterizează cu o vegetație luxuriantă, dealuri înalte și fundamente vulcanice. Natura variată din Congo nu este doar un privilegiu al zonei lacurilor; pădurea tropicală este cunoscută pentru biodiversitatea sa ridicată și găzduiește numeroase specii endemice de plante și animale. Într-adevăr, Republica Democrată Congo este cea mai diversă țară din punct de vedere biologic din Africa.

Deoarece se situează pe ecuator, în Congo sunt cele mai multe furtuni din lume. Clima este tropicală, cu temperaturi și umiditate ridicate. În nord, sezonul uscat durează din noiembrie până în martie, iar cel ploios din aprilie până în octombrie. În sud, este exact invers. Temperaturile tind să fie relativ stabile, cu variații mici între anotimpuri. Cele mai mari schimbări de temperatură se produc între zi și noapte, când se poate răci chiar și cu 27 ⁰C. În ceea ce privește arborii de cafea, aceștia sunt cultivați la altitudini mai mari în Congo. Acest lucru permite cireșelor roșii de cafea să se coacă mai încet și mai treptat. În același timp, substanțele esențiale pentru gustul și aroma cafelei rezultate se acumulează în timp mai îndelungat.

Cafeaua Congo Organic Ngula provine de pe insula Idwji din Lacul Kivu, astfel încât profilul său este influențat și de suficiente precipitații și de umiditatea ridicată. Nu este lipsit de interes faptul că localnicii consideră insula ca fiind un loc cu o istorie tragică și un viitor uimitor. Fost refugiu pentru rebeli, contrabandiști și indivizi criminali, acesta este în curs de transformare într-o zonă agricolă în care fermierii se ajută reciproc și, datorită asocierii lor în cadrul cooperativei CPNCK, au reușit din 2012 să elimine comerțul ilegal și să construiască o comunitate pașnică de fermieri (și nu numai).

Fermele mici, foarte modeste, cultivă în principal soiuri Arabica, Typica și Bourbon, la o altitudine de 1.600-1.800 de metri, fără a folosi îngrășăminte și soluții chimice. Arborii de cafea prosperă datorită solului vulcanic fertil, dar și datorită abordării sustenabile a fermierilor în ceea ce privește cultivarea lor - aceștia folosesc ca îngrășământ coji uscate de cafea, numite cascara. Ei recoltează fructele de cafea din martie până în iunie, le prelucrează prin spălare și usucă boabele verzi pe mese speciale, la lumina directă a soarelui. Astfel, cafeaua de calitate superioară de la Idwji ajunge în lume, câștigând numeroase premii în cadrul competițiilor internaționale.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Măcinați cafeaua la o granulație potrivită pentru modul de preparare ales.
  2. Folosiți cel puțin 1,5-2 lingurițe (aproximativ 7 g) de cafea măcinată la 1 ceașcă.
  3. Turnați apă la o temperatură de aproximativ 95°C (95°F) peste cafea.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

COLUMBIA SUPREMO MEDELIN ANDEANO cafea boabe

100% arabica, 100% experiență! Eleganta Colombia Supremo Medelin vă va pregăti o întâlnire de neuitat cu fructele exotice și ciocolată. Cu toate că este puternică și aromată, oferă senzația de armonie chiar catifelare. Boabele de cafea exclusive și regulate sunt prăjite intens, eliberând astfel uleiuri delicate și arome atrăgătoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
168,4 Lei /1000 g 16,8 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024

MEXICO CHIAPAS cafea boabe BIO & Fair Trade
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MEXICO CHIAPAS cafea boabe BIO & Fair Trade

Cafeaua din Chiapas Mexic se cultivă la umbră. Cel mai adesea, sub bananieri sau sub coroanele pinurilor înalți. Astfel, nu numai că are timp pentru o maturizare mai lentă, dar arborii de cafea sunt mai rezistenți la dăunători iar terenul reține umiditatea necesară. Cultivarea organică atentă la mediul înconjurător conservă biodiversitatea dealurilor din Chiapas și asigură locuri de muncă localnicilor. Ce gust are această cafea BIO? Este dulce, plină, cu un gust ușor de… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
200,2 Lei /1000 g 20,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024

HONDURAS SHG EP BIO - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HONDURAS SHG EP BIO - cafea boabe

Este sortată manual și de calitate BIO. Boabele din regiunea tradițională de cafea fac parte din fondul de aur al cafelei mondiale. Acestea se caracterizează printr-un gust curat, delicat și elegant, cu tonuri de fructe captivante. De altfel în partea de sud-vest din Honduras se cultivă arborii de cafea de zeci de ani. Iar datorită condițiilor naturale ideale, concurează cu îndrăzneală cu țările din America Centrală. Nu e de mirare că această cafea La Paz câștigă din ce în… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
173,7 Lei /1000 g 17,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »