075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GUATEMALA SHB BIO - cafea boabe

Cod: 1416

Ce ar trebui să știți despre Guatemala? Că veți găsi acolo lacuri, vulcani, junglă, temple mayașe și plaje frumoase. Și că fermierii ei cultivă una dintre marile cafele din America Centrală. Experții vorbesc despre ea ca fiind gourmet și se topesc după gustul său echilibrat și aciditatea ușoară. O dulceață plăcută și o combinație de ciocolată, caramel și mere verzi cu siguranță vă vor încânta și pe dvs.

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
193,5 Lei /1000 g 19,3 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Guatemala
Soi
Soi:
Bourbon
Regiune
Regiune:
New Oriente
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1800
Gust
Gust:
Ciocolată, Fructe
Prelucrarea
Prelucrarea:
Umedă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Arabica BIO 100%

SPUMA ȘI GUSTUL CAFELEI

Cafeaua Guatemala SHB BIO va fi pe placul iubitorilor de cafea, care sunt în căutarea cafelei favorite. Gustul său este armonios, plăcut dulce. În ea puteți recunoaște ciocolata cu lapte, caramelul și mărul verde. Unii pot observa și arahide. Această cafea este excelentă pentru prepararea la aeropress sau frenchpress, dar se dezvăluie complet și dacă este pregătită la esspresor.

ORIGINEA CAFELEI

Deși cafeaua este cultivată în Guatemala doar de la mijlocul secolului XX, aceasta este una dintre cele mai bune, pe care ne putem savura. Această țară din America Centrală are condiții excelente pentru cultivarea arborilor de cafea. Temperatura este cuprinsă între 16 și 32°C, plantațiile de cafea sunt situate la o altitudine de la 500 până la 5000 de metri. În locații începând cu 1500 de metri, fermierii trebuie să planteze arborii de cafea în așa fel ca să-i poată proteja de vânturile reci din nord. Maturarea lungă și lentă a fructelor de cafea împreună cu compoziția unică a solului oferă rezultate excelente. Cafeaua cultivată la altitudine mare în munți este extrem de interesantă la gust. Regiunea Mataquescuintla din Guatemala a început să se concentreze asupra cultivării cafelei în anii '80. Cafeaua este cultivată aproape exclusiv de micii fermieri, și practic fiecare fermă din munți produce cafea manual, din octombrie până în martie. Fructele, boabele roșii asemănătoare cu cireșele, trebuie recoltate și prelucrate. Pentru a face acest lucru, fermierii folosesc așa-numitul proces umed. Fructele se toarnă în apă, unde sunt împinse prin plăci de zdrobire. Astfel se îndepărtează coaja și o parte din pulpă de pe fructe. Ulterior, acestea sunt turnate în așa-numitele rezervoare de fermentație, unde resturile de coajă și pulpă se dizolvă în câteva zile. Pe urmă boabele de cafea verzi se pun la uscat. Dacă vremea este favorabilă, atunci se usucă direct la lumina soarelui. Fermele funcționează în regimul BIO, adică cultivă, recoltează, prelucrează și ambalează cafeaua cu grijă pentru mediu. Nu folosesc îngrășăminte sau soluții de stropit produse industrial.

Mostre de pachete de cafea

Cafeaua noastră este ambalată într-un ambalaj de aluminiu de înaltă calitate, care în același timp îi lipsesc elemente grafice semnificative, deoarece compania noastră în principal prefera gustul și calitate de cafea decat ambalajul ei. Puteți verifica, de asemenea, prospețime autentică a cafelei noastre, printr-o supapă care eliberează gaze care apar la scurt timp după prăjire. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de cafea. Cafeaua este întotdeauna închisa ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine.

Instrucțiuni de preparare

  1. Cafeaua este măcinată asa de fin ca sa fie potrivita pentru prepararea a cafelei selectate.
  2. Folosiți cel puțin 1,5 - 2 lingurițe (aproximativ 7g) de cafea măcinată pentru 1 cafea.
  3. Peste cafeaua toarnăți apă fiarta la aproximativ 95 ° C.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Aciditate
Prăjire
Boabe
Prelucrare

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manucafe.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MEXICO CHIAPAS cafea boabe BIO & Fair Trade
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MEXICO CHIAPAS cafea boabe BIO & Fair Trade

Cafeaua din Chiapas Mexic se cultivă la umbră. Cel mai adesea, sub bananieri sau sub coroanele pinurilor înalți. Astfel, nu numai că are timp pentru o maturizare mai lentă, dar arborii de cafea sunt mai rezistenți la dăunători iar terenul reține umiditatea necesară. Cultivarea organică atentă la mediul înconjurător conservă biodiversitatea dealurilor din Chiapas și asigură locuri de muncă localnicilor. Ce gust are această cafea BIO? Este dulce, plină, cu un gust ușor de… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
200,2 Lei /1000 g 20,0 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024

HONDURAS SHG EP BIO - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HONDURAS SHG EP BIO - cafea boabe

Este sortată manual și de calitate BIO. Boabele din regiunea tradițională de cafea fac parte din fondul de aur al cafelei mondiale. Acestea se caracterizează printr-un gust curat, delicat și elegant, cu tonuri de fructe captivante. De altfel în partea de sud-vest din Honduras se cultivă arborii de cafea de zeci de ani. Iar datorită condițiilor naturale ideale, concurează cu îndrăzneală cu țările din America Centrală. Nu e de mirare că această cafea La Paz câștigă din ce în… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
173,7 Lei /1000 g 17,4 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024

PERU SHB PICHANAKI GRADE 1 BIO - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PERU SHB PICHANAKI GRADE 1 BIO - cafea boabe

Provincia renumită pentru producția de citrice și cafea se află în zona centrală din Peru. Primii europeni au venit la Chanchamayo la mijlocul secolului al XVII-lea și au înființat acolo o așezare. În prezent, cafeaua din Anzi se importă masiv în Europa. Este deosebit de populară datorită gustului său de ciocolată, încoronat cu o picătură de suc de citrice, aciditate scăzută și calitate BIO. Gustați una dintre cele mai bune cafele din Peru. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
170,8 Lei /1000 g 17,1 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până luni, 29. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »